⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 9 081
  • 210
  •   2
Отговори
# 135
Какъв диаметър е формата, Светкавица?
В момента съм на работа, довечера ще го измеря точно. На око не мога много да преценя, но мисля, че е около 10см.Височина 5-6 см.

Допълвам след измерванеДиаметър 11,5 височина 5 см.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 18:51 от Светкавица

# 136
Привет! Отзиви за добър детски психолог ,  подходящ за момиче в ранен пубертет?  Благодаря!

# 137
# 138
  • Варна
Привет! Отзиви за добър детски психолог ,  подходящ за момиче в ранен пубертет?  Благодаря!
Валерия Симеонова

# 139
  • Варна
В събота има ли работещ магазин, в който продават пластмасови опаковки/кутии за помен? Например на зеленчукова борса?

# 140
  • Deutschland/HE
В събота има ли работещ магазин, в който продават пластмасови опаковки/кутии за помен? Например на зеленчукова борса?

Ние купихме от Метро. Имаше различни размери, по 50бр бяха. Има на пазар Чаталджа, както и на Колхозния.

# 141
  • In transit
На Чаталджа магазините на София пласт и Мегапорт не работят в събота. До тях има едно магазинче, където има кутии и работи в събота. Пада се на гърба на пазара, уличката, където е бариерата, посока Облеклото.

# 142
# 143
Може ли препоръка за шивачка за скъсяване на сако в района на Катедралата. Тази на ул. Съборни не става.

# 144
В района на Катедрслста не зная, но съвсем близо, срещу църквата "Св. Никола" има ателие, работят перфектно. Някога това беше ателие на Неделчо (ако не бъркам името), много добър шивач, сега са няколко шивачи. Там скъсявах ръкави на риза на сина ми, други неща също съм носила.

# 145
Много моля за препоръка свързана с превод на английски на справка,  издадена от училище за оценки  хорариуми за гимназиален етап.  Трябва ми лицензирана фирма с опит, тъй като синковецът е ученик в професионална гимназия с нестандартни като наименования предмети (НУИ).
Благодаря!

# 146
Реге, за английски език бих препоръчала фирма Стеди, в близост до Винса е. Поне от 20 години съществуват, ако не и повече. Моя близка ме прати веднъж да ѝ взема едни документи от там и ми сподели, че е доволна и винаги ги ползва.

# 147
  • Варна
Ползвала съм Резон на Мария Луиза, точно срещу общината. Останах доволна, превеждах диплома за висше образование със специфични предмети.

# 148
  • Deutschland/HE
Ре_ге, нека и младежът да проучи как се превеждат тези специфични имена на предмети, защото не винаги и преводачите са наясно и има нюанси.
Аз превеждах документи на немски, но те работеха и с английски в едно бюро на бул. Сливница, точно преди Нептун, слиза се по 2-3 стълбички (от страната на Нептун е).

# 149
Някой ходил ли е тези дни в метро? Машината за монети работи ли, че в петък не работеше?

Общи условия

Активация на акаунт