⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 29 194
  • 726
  •   2
Отговори
# 240
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Дами, имаме изненада за петък, трябват ни бели цвички, номер 26-27. Няма време за поръчка онлайн, вижда ли ли сте магазин във Варна, където да продават?
Цвипки има в подлеза на Катедралата. В Декатлон също мисля продават, но не съм 100% сигурна, но за подлеза съм сигурна. В Мадара също има.

# 241
  • Deutschland/HE
В Декатлон също има цвички. Може да проверите и в Спортдепо.

# 242
  • Варна
Благодаря. Дори звъннах в магазин Мадара, имат бели цвички.

# 243
Дами, имаме изненада за петък, трябват ни бели цвички, номер 26-27. Няма време за поръчка онлайн, вижда ли ли сте магазин във Варна, където да продават?

В подлеза на центъра, дето е църквата и днф-то. Има един магазин дето продават всичко. Там съм купувала.

# 244
Мадара, Декатлон..

# 245
  • Варна
Цвички съм купувала от магазин Фамилия срещу Майчин дом.

# 246
Момичета, дали някоя от вас може да ми даде актуална информация за д-р Георги Илиев (УНГ)?

Къде работи понастоящем и къде преглежда? Извършва ли все още тонзилектомии? Можеш ли да минеш "по Каса" за тази процедура или е необходимо доплащане при д-р Илиев? Много ли се чака за час?

Всяка информация ще ми е от полза! Simple Smile

# 247
  • Варна
Доц. Илиев, вече е директор на Транспортна болница. Там преглежда и оперира. За цени и ЗК, не мога да кажа. Отговаря във фейсбук. https://www.facebook.com/otorhinolaryngology.iliev.rhinoplasty.tonsilectomy/

# 248
Много благодаря за включването! Simple Smile

Да, аз го знам този негов профил - следя го от доста време насам. Но той там качва снимки предимно на ринопластики, затова се зачудих дали все още се занимава и с отстраняване на сливици (чрез коблация). Все пак, това представлява далеч по-лесна и бюджетна процедура.

Странното е, че в страницата на самата болница името му не фигурира в "УНГ" секцията (или аз не знам къде да гледам). Присъства само като ръководител. Дано наистина могат да се записват часове при него.

Извинете за неориентираните въпроси - просто Варна ми е на другия край на България и хич не съм наясно с лекарите / болниците там.

# 249
  • varna
Със сигурност избор на екип ще трябва да платите.

# 250
  • Варна
Добро утро! Чела съм в темите за фирма, която събира стари електрически уреди (бойлери, перални) по домове. Някой ще помогне ли с телефон? Не мога да го открия.

# 251
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали ендокринолог? Спрях се на Градева, но тя има часове чак за януари ….

# 252
Добро утро! Чела съм в темите за фирма, която събира стари електрически уреди (бойлери, перални) по домове. Някой ще помогне ли с телефон? Не мога да го открия.

Варна скрап и макметал.

Скоро ползвах първите, точни и  експедитивни бяха.

# 253
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали ендокринолог? Спрях се на Градева, но тя има часове чак за януари ….
Аз съм доволна от Цветелина Първева, преглежда по каса с Св. Анна 2001, жълтата сграда на кръстовището на Ген. Колев и Цар Освободител. Час записах през Superdoc.  Работила е в Германия, много подробно преглежда и обяснява.

# 254
  • Варна
Благодаря, deede!

Общи условия

Активация на акаунт