⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 28 631
  • 705
  •   2
Отговори
# 600
  • при най-добрият мъж...
Здравейте! Място за ремонт на принтер около катедралата?

Д-р Принтер на ул Батак 7

За контакти:

Телефон: 0700 42994, 052 989 334

e-mail: office@doctorprinter.bg

https://doctorprinter.bg/

# 601
  • Варна.
Здравейте, някой посещавал ли е събитие на Candelight by fever във ФК. Ходила съм в София, но на друг организатор. Няма никъде снимки и самата им страница изглежда малко фейк. Взела съм билети за подарък и не искам да останат разочаровани хората, на които ще ги подаря.

Бяхме през декември. Струнен квартет изпълни „Четирите годишни времена“ на Вивалди, хареса ми много.
Малко по-рано да се отиде, защото билетите са за определена зона, но без точни места на столовете.

# 602
Здравейте, търся подарък за 80 годишен юбилей, къде има магазини за луксозни подаръци с възможност за надпис

# 603
Забелязвали ли сте някакви нелепици с превалутирането тези дни по магазините, а и не само?
Все още не съм се возила на градския транспорт, но наистина ли не връща ресто и работи само с евро?

Паркингите също доста са ги увеличили като цени ….

На мен днес ми отказаха да платя с лев, пък…
Направо не знам какво ни предстои…

Здравейте, търся подарък за 80 годишен юбилей, къде има магазини за луксозни подаръци с възможност за надпис

Сещам се за мола Gifts нещо си, до Книжарницата мисля беше.
Иначе за надпис какво точно имаш предвид?

Хубави неща, но и скъпи има и в магазина под Младежкия дом с домашни потреби.

# 604
Здравейте, някой посещавал ли е събитие на Candelight by fever във ФК. Ходила съм в София, но на друг организатор. Няма никъде снимки и самата им страница изглежда малко фейк. Взела съм билети за подарък и не искам да останат разочаровани хората, на които ще ги подаря.

Бяхме през декември. Струнен квартет изпълни „Четирите годишни времена“ на Вивалди, хареса ми много.
Малко по-рано да се отиде, защото билетите са за определена зона, но без точни места на столовете.

Бяхме семейно  на представлението Декември и откровено казано съм страшно разочарована.  Харесаха ми свещите и челистката. Като общо цената не отговаря на качеството на услугата. Ако хората са просто  любители ще им хареса. Ако обаче са изкушени в музиката ценители и познавачи на музикалното произведение,  предполагам че няма.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 02:31 от _re_ge

# 605
  • Варна
Забелязвали ли сте някакви нелепици с превалутирането тези дни по магазините, а и не само?
Все още не съм се возила на градския транспорт, но наистина ли не връща ресто и работи само с евро?

Паркингите също доста са ги увеличили като цени ….

Направо не знам какво ни предстои…

Сещам се за мола Gifts нещо си, до Книжарницата мисля беше.
Иначе за надпис какво точно имаш предвид?

Хубави неща, но и скъпи има и в магазина под Младежкия дом с домашни потреби.
[/quote
Билет може да си закупите само от мобилното приложение. Контролата ни препоръча да си купим карти. Но аз много рядко ползвам градски транспорт. Накратко, сега маже да пътувате гратис.

# 606
Билет може да се купи от машината в автобуса, но само с евро. Машината не връща ресто!

# 607
На мен ми отказаха левовете на една плодово-зеленчукова сергия до Окръжна болница. Винаги съм предпочитала да пазарувам на такива места, а не големите магазини.Теглих им една и отидох в близкия голям магазин - Макао. Не стига, че плодовете и зеленчуците които купих от тях бяха по евтини, но и изобщо не възразиха срещи левовете и стотинките ми. Ще пазарувам от тях вече.

Последна редакция: вт, 06 яну 2026, 09:51 от Реа

# 608
  • In transit
Нямат право да ви отказват левове този месец. Плачат за проверка.

Реа, и аз забелязвам, че в хранителните вериги в момента, плодове и зеленчуци са по-евтини от малките магазини. Не навсякъде, но в по-малките вериги. В крайна сметка всички ги вземат от едно място - борсата или търговци на едро.

# 609
При мен пък друг случай. Вчера пуснах сигнали до КЗП и до НАП. В магазините Добротица господин Недко Митев решил, че няма да набавя стартови пакети евро и казал на персонала да си търсели сами. Жената чупи ръце и ми показа 5 и няколко монети. Не може да върне. Верига с над 50 магазина в страната. Явно собствениците са против еврото, но пък така да оставят всичко в полето на продавачките е некоректно мисля.

# 610
Много хубаво си направила, Раф. Много харесвах тези магазини, но в един момент цените им хвръкнаха в Космоса, а качеството е добро, но чак пък толкова... Сега съвсем ми паднаха в очите.

# 611
Аз от наденица вземана от тези магазини ме е болял зверски стомаха, така че имам едно на ум. Иначе свинското и телешкото има са хубави, ама цените има са .....

# 612
  • In transit
Добротица наистина вдигнаха цените есента, с някои продукти се пооляха, особено с мезетата. Свинското им доста поскъпна. Телешкото им е на най-добри цени в момента, навсякъде другаде е направо златно. Вкъщи купуваме само пушения им суджук. Не оставаме без него, става и за тиган и за сушене. За седмица в хладилника е готово мезе.
По-евтини са млечните на Алфатар, до последно не бяха повишили цените си. Основно техни купувам последната година.

# 613
Може ли да ми препоръчате обущар на Червения площад? Този зад елитиса не работи и няма бележка кога ще работи.

# 614
До банята има обущар чак, новия строеж

Общи условия

Активация на акаунт