Виждам цветовете по - ярки.....

• 310
  • 4
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Здравейте!

Този проблем много ме притеснява и не знам какво да правя. Виждам цветовете по - ярки. Най - вече цветове като бяло, червено, синьо и прочие. Налага се да нося слънчеви очила, за да не ме дразнят. Страдам от тежко безсъние в последните 3 месеца. Спорадично вземах Тритико... Не знам дали може да е страничен ефект от лекарството. Ясно е, че трябва да се ходи на лекар, но съм доста притеснена.

Жена на 23г съм.

# 1
  • София
Ако нямаш съмнения за някои очни или туморни заболявания, понякога различни психични състояния предизвикват изкривена представа за цветовете и засилена фоточувствителност.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 14:58 от Fever Ray

# 2
От кога си така? Отиди първо на очен лекар. Само не разбирам как бялото може да се вижда по-ярко! Да не би да пушиш треволяк, знам че от него е възможен такъв страничен ефект, ако попрекалиш! Това от познат психолог го знам.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 18:44 от Borqna Sto 771419

# 3
  • Washington,USA
От кога си така? Отиди първо на очен лекар. Само не разбирам как бялото може да се вижда по-ярко! Да не би да пушиш треволяк, знам че от него е възможен такъв страничен ефект, ако попрекалиш! Това от познат психолог го знам.

Не, не бих вземала такива неща.

# 4
Авторката пуска тема след тема с много разнообразни оплаквания. Не съм лекар, но смея да предположи някаква психическа нестабилност в момента, на която трябва да обърне сериозно внимание.

Общи условия

Активация на акаунт