Студенти в Нидерландия - 27

• 41 193
  • 647
  •   1
Отговори
# 540
Отменили са полета от Белград за Амстердам за утре .

# 541
За много години на всички!

За съжаление и моята щерка е с отменения току-що полет от Белград до Амстердам,,голяма греда 😢

# 542
  • София
Да потвърди и щерката  - поне са група Simple Smile.
Щели да им осигурят ваучери, транспорт, хотел.
Дишайте и не се ядосвайте. Важното е да са живи и здрави.

# 543
  • София
Да, останаха децата в Белград. Синът ми каза, че ще ги настанят дружно в хотел и ще им осигурят вечеря. Не знае утре по кое време пак ще се пробват, но той е и на работа вечерта и много се притеснява...Дано утре да има успешен край това пътуване!

# 544
  • София
Може би трябва да пишат на унита, работодатели и т.н. Считам, че ще проявят разбиране. То половината държава е блокирана, б@си.

# 545
Моята щерка се набираше за две лекции днес, утре няма нищо. Надява се до сряда да стигне в Амс, че има лекции и е на работа.
Е, дано поне да е топло и чисто в хотела, да се наспят, че изкараха тежка нощ.

# 546
Моята точно ми пише,че от хотела ще праща имейли до унито.

# 547
  • Бургас
Моят студент тъкмо излетя от Варна за Айндховен, само с 30 мин. закъснение

# 548
  • София
За много години!
И моят син е със злополучния полет през Белград. За съжаление утре има изпит, който ще пропусне и много се притеснява това да не му коства повтаряне на годината.
Посъветвах го да пише на университета  да променят датата за изпита или поне да дадат една допълнителна. Като гледам цялата държава е блокирана и би следвало да  бъдат малко  по-снисходителни.
За съжаление дори и при ранен полет пак не може да стигне навреме, защото ще пътува до Енсхеде.
Досега летеше с Уиз еър през Дортмунд и никога не сме имали проблеми. Сега покрай празниците реших да заложа на стандартна авиокомпания и май няма да се повтори.

# 549
  • София
Моят син получи билет за полет утре в 13,15 ч местно време от Белград до Амстердам. Като гледам и сагата с влаковете от летището, нямам думи просто. Ще ми се да вярвам, че нещата утре ще са по-спокойни и ще успеят да се приберат децата....

# 550
За много години!
И моят син е със злополучния полет през Белград. За съжаление утре има изпит, който ще пропусне и много се притеснява това да не му коства повтаряне на годината.
Посъветвах го да пише на университета  да променят датата за изпита или поне да дадат една допълнителна. Като гледам цялата държава е блокирана и би следвало да  бъдат малко  по-снисходителни.
За съжаление дори и при ранен полет пак не може да стигне навреме, защото ще пътува до Енсхеде.
Досега летеше с Уиз еър през Дортмунд и никога не сме имали проблеми. Сега покрай празниците реших да заложа на стандартна авиокомпания и май няма да се повтори.
Непременно да им пише, ако може преди самия изпит. За всеки случай да си запази някакъв документ.

В Маастрихт знам за 2 случая, в който дадоха допълнителна дата, а изпитът се проведе онлайн. В единия случай беше точно за транспортен форсмажор при друго дете и дадоха нова дата без проблем.

Другият случай беше за дъщеря ми. Изпусна изпита, за да дойде за погребението на майка ми (баба й). Оказа се, че за тях това не е уважителна причина, по принцип. Дадоха й нова дата, защото преди самия изпит е писала до унито защо ще го пропусне, а те не са й отговорили навреме, че това не е уважителна причина.

# 551
Преди години още имах много злополучен полет със сръбските авиолинии. От тогава за нашето семейство тази компания не съществува.
Пожелавам здраве и търпение на децата и да пристигнат живи и здрави ❤🍀

# 552
Явно ще пътуват утре в 13.15 , тъкмо са ги настанили в хотел( доста добър) и след час на вечеря:)

# 553
За много години!
Моят син сега върна в Нидерландия в събота с Wizz air през Дортмунд и след това и той до Енсхеде.  Имаше малко забавяне на цялото пътуване, но важното е, че пристигна жив и здрав. Края на месеца планира пак да си дойде, но вече през Амстердам с България еър,  тъй като полетите от Дортмунд станаха невъзможни. Дано до тогава да се нормализират нещата. Успех на всички дечица, да се приберат живи и здрави,  а тези приключения да ги разказват с усмивка на деца и внуци. 😊

# 554
  • Варна
Моят студент тъкмо излетя от Варна за Айндховен, само с 30 мин. закъснение
За много години.Не съм влизала да чета отдавна,129 коментара не съм прочела , та почвам сега😀.
И моята щерка летя днес от Варна,разбирам, че и  положението с влаковете е зле и сега само по тяхния маршрут има влак, пътуват в момента до Миделбург.Разминаха се с 15 мин закъснение при смяната в Тилбург.Сега ми писа , че е чудо че пътуват  вече до крайната цел.Но  ми прати схемата,нагоре няма влакове,даже надолу от Айндховен.Сега разбирам защо се притесняваше преди да излети.Даже говорехме за хотел да си наемат за вечерта ако се наложи.

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 21:51 от Geiza

Общи условия

Активация на акаунт