Студенти в Нидерландия - 27

• 46 399
  • 723
  •   2
Отговори
# 720
Един малко по-различен въпрос за Амстердам. Дъщеря ми е отскоро там и не познава града добре. Скоро ще има рожден ден и се чуди къде би било подходящо да го отпразнува? Тоест издирваме интересно местенце в Амстердам, също и някакъв вид преживяване за младежи. Чудехме се за нещо тип стая на загадките или и аз не знам какво. Ще се радвам на всякакви идеи.

# 721
Бихте ли ме насочили как се на пуска работа в НЛ, тъй като сме в спор с дъщеря ми!
Има договор, в който не е упоменат срок за предизвестие, но са се договорили с работодателя в понеделник да и е последната смяна. До тук ок, но аз си мисля, че трябва да подаде някакъв документ. Както и да получи някакъв за стаж евентуално. Моля  ви за информация. Междувременно си е намерила друга работа и започва пак от следващата седмица, но четвъртък. Дъщеря ми твърди, че мениджъра от старата работа не и съдейства и тя не знае какъв документ да подаде. Как да го направим, за да е коректно и всичко да е наред?
Благодаря!

# 722
За тези студиа
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZwbGF6YS5uZXd … tc2c1MDc4NzgyMA==
вярно ли е, че ги наема първия, които е кандидатствал? Тоест ако подадеш документи примерно 30 мин след публикуване на свободните места, нямаш никакъв шанс, защото вече има n на брой кандидатствали преди теб?

# 723
Здравейте, моята дъщеря също е приета в NHL. Бих искала да попитам дали сте намерили квартира или ще участвате за общежитие?
Дъщеря ми също е приета в NHL Stenden.Регистрира се в StudentStay и ще чакаме за общежитие през април.Надява ме се,че ще има места за всички първокурсници.

Общи условия

Активация на акаунт