Студенти в Нидерландия - 27

• 47 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Габрово
За потребителите с по-малки деца може би е известна и новата “перла в короната”  - Ирландия.

Да не би да има някаква новост за Ирландия? Стана ми интересно  и набързо се забих в някаква тема в БГ-мамма.. Тя от няколко години е генерирарала само 3 страници... И едно от мненията си беше направо отказващо... Момиче, което е започнало там се е преместило в Белгия, тъй като това, което са учили в Ирландия е било според нея крайно несериозно и се е притеснила, че няма да е конкурентна на пазара на труда спрямо завършилите в други държви. Та затова питам, дали пък не се е променило нещо...

# 736
Дъщеря ми е втори курс в Аванс, Бреда. Можеше да избира между 5 модула на английски и около 90 на холандски.
И два от тези модули са във филиалът в Ден Бош.

# 737
  • София
За потребителите с по-малки деца може би е известна и новата “перла в короната”  - Ирландия.

Да не би да има някаква новост за Ирландия? Стана ми интересно  и набързо се забих в някаква тема в БГ-мамма.. Тя от няколко години е генерирарала само 3 страници... И едно от мненията си беше направо отказващо... Момиче, което е започнало там се е преместило в Белгия, тъй като това, което са учили в Ирландия е било според нея крайно несериозно и се е притеснила, че няма да е конкурентна на пазара на труда спрямо завършилите в други държви. Та затова питам, дали пък не се е променило нещо...
Само основни впечатления имам от Интеграл - как се признават нашите дипломи, че има приравнителни изпити (визирам Trinity College Dublin  и от този ранг), какви са таксите. Не съм забивала в детайли, че малката е в 9 клас и с (моментни) амбиции за НАТФИЗ. Sunglasses

# 738
Заповядайте в следващата Тема 28 Pencil

Общи условия

Активация на акаунт