Студенти в Нидерландия - 27

• 8 778
  • 113
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не намирам България, явно не може с Европейска идентификация за нас. Как се прави DigidID или другото?

# 106
  • София
Привет! Отдавна тихо ви следя заради моята девойка, която сега влиза в процеса на кандидатстване с топ 1 желание - Нидерландия 😁 медии, комуникации и liberal arts, основен фокус UvA.

След няколко срещи с консултанти и проучвания, реши, че сама ще кандидатства. Всичко е готово и всеки момент ще качва документите в платформата.

На финала събирам съвети за мотивационното писмо, защото ни подсказаха, че имало важни опорки, на които трябва да се акцентира за всяка държава. Минах през стари теми и продължаваме да четем, но ще съм благодарна на съвети и насоки.

Благодаря ви! Flowers Rose

# 107
  • София
По спомени - да има три основни акцента: защо харесва Нидерландия, защо харесва града и защо харесва точно този университет. В последния абзац - за университета - да каже какво очаква да научи в програмата, за да постигне плановете си за реализация по-нататък.
Успех!

# 108
  • София
Синът ми получи имейл вчера следобед, че колетът от dpd е доставен на адреса му, обаче не е и го няма никъде наоколо.... Къде може да го търси? DPD нямат телефон, разбира се....

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 14:03 от didita

# 109
Синът ми получи имейл вчера следобед, че колетът от dpd е доставен на адреса му, и аче бе е и го няма никъде наоколо.... Къде може да го търси? DPD нямат телефон, разбира се....
За кой град?
Звънете на националния телефон на  DPD Нидерландия. Дано да ви вдигнат. Бях писала преди за драми с тях. Ако не ви двигнат,  потърсете в Google maps депото за доставка и звънете на тях. Успех!

# 110
  • София
Айндховен. Звънях на някакъв телефон, отговаря ми автомат на холандски. Има няколко депа наоколо, най-близкото е в магазин за дрехи, но в съобщението пише, че е доставен на адреса. Предния път просто беше на улицата, но сега го няма.

# 111
  • София
Didita,
За пакета в DPD - студентът да звънне

За надбавката за наем - на линка, който съм дала, има достатъчно препратки за информация по темата, без да ви трябва DigiD да четете. Само на студента му трябва да си извади DigiD, за да пусне апликация.

# 112
Айндховен. Звънях на някакъв телефон, отговаря ми автомат на холандски. Има няколко депа наоколо, най-близкото е в магазин за дрехи, но в съобщението пише, че е доставен на адреса. Предния път просто беше на улицата, но сега го няма.
DPD Pakketservice +31 318 703 170
Това е телефона на депото в Ойршот, Айндховен.  Не знам дали работи в събота, но нека да опита. Ако не в понеделник. Другият телефон е националния, за международни пратки и пише, че работи в събота.

# 113
  • София
Точно вчера в Айндховен DPD бяха оставили пратката на дъщеря ми в кафенето до сградата. Да разпита наоколо.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 16:18 от Коти

Общи условия

Активация на акаунт