Студенти в Нидерландия - 27

• 43 310
  • 680
  •   2
Отговори
# 675
  • Габрово
Гергана Михайлова, да им звъни. Случи се на щерка ми, както и на други деца тук - системата им бъгва.

Аз м.г. рИвах, че доп. грант й е само 109 евро, но за т.г. е 0, тъй че винаги може и да е по-лошо. Simple Smile
Въпреки, че приложи документ, че малката е ученичка. Не взеха под внимание и , че имаме още една студентка в Нл, ама здраве да е. Вчера е стояла на телефона 45 мин с едно доста любезно по нейните думи момче Wink , който в проверил "сметките" в системата няколко пъти, извинил й се е, то това е окончателният резултат.

Това децата да се оправят с DUO все повече ми изглежда, като да ги пускат в някаква джунгла, в режим "оцеляване"... Всеки някак се оправя и сякаш всеки изминава различен път, докато намери някакъв изход Sweat Smile Синът ми упорито твърди, че това, че има по-малка сестра, която също разчита на нашите доходи с баща й просто НЯМА къде да го отбележи и да "не го занимавам с глупости"...

# 676
  • София
В някои градове като Грьонинген има офис на ДУО. На моите деца аз им оправям онлайн нещата с ДИГИД, но е много тегаво, винаги ни бавят поне 3 месеца и винаги искат допълнителна информация. Тя може да се праща на documenten@duo.nl с позоваване на преписката. Обаче нейни състуденти и познати са ходели на място в офиса и някои са получили грантовете си почти веднага.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 16:17 от stamby1973

# 677
  • Бургас
Ние успяхме да намерим и поне това не го мисля, че май се оказва най-важното

А как успяхте да намерите? С познат или през сайтовете?

Търсихме с местен агент и след това оглед на място.

# 678
  • София
За DUO да се изкажа - моята дъщеря вече си е сложила номера им на бързо набиране Blush
Но пък последният път стана лесно, без да се обажда - на 10.12.2025 г. пусна апликация, преди 1 ден получи решение и вече го прати към документите за Еразъм.

# 679
  • София
Гергана Михайлова, да им звъни. Случи се на щерка ми, както и на други деца тук - системата им бъгва.

Аз м.г. рИвах, че доп. грант й е само 109 евро, но за т.г. е 0, тъй че винаги може и да е по-лошо. Simple Smile
Въпреки, че приложи документ, че малката е ученичка. Не взеха под внимание и , че имаме още една студентка в Нл, ама здраве да е. Вчера е стояла на телефона 45 мин с едно доста любезно по нейните думи момче Wink , който в проверил "сметките" в системата няколко пъти, извинил й се е, то това е окончателният резултат.

Това децата да се оправят с DUO все повече ми изглежда, като да ги пускат в някаква джунгла, в режим "оцеляване"... Всеки някак се оправя и сякаш всеки изминава различен път, докато намери някакъв изход Sweat Smile Синът ми упорито твърди, че това, че има по-малка сестра, която също разчита на нашите доходи с баща й просто НЯМА къде да го отбележи и да "не го занимавам с глупости"...
Май е така. Праща се отделен документ на мейла, доколкото разбрах. Не, че хвана дикиш.
Ходенето на място в офис е малко тука има - тука нЕма. Пак зависи на кого ще попаднеш, изпил ли си е кафето, седалищно ли е станал днес и т.н.

# 680
Здравейте, може ли координати и за мен
Аз два пъти ползвам един и същи човек, много съм доволна. Преди 10 дни ни кара багаж. Идва на адрес в Сф., носи до адрес в Нидерландия.
Не смея да дам номера му тук, да не ме баннат, но на лични ще го пратя.

Общи условия

Активация на акаунт