Отговори
# 210
Колко мило! 🤍

# 211
Здравейте,момичета! Heart
Рени,мерси за превода Flowers Rose
Мерт изглежда супер-развеселен,отпуснат,чаровен  и съвсееем лекичко подпийнал . Simple Smile
Как отвори вратата и разясни кой е с него Simple Smile ми тъй де да не стават недоразумения  Simple Smile
Албенка,как бе такава красота колкото и да  я повтаряме няма да омръзне. Hug  Simple Smile
Най-красивите и любимите Афра,Мерт(за сега си мълча за АфРам ,за да не ги урочасам Simple Smile ) и СейФер  Heart

# 212
  • София
Добавих анкета, като искам да подчертая, че е с цел забавление Simple Smile
Взех я оттук
https://x.com/oh_tanya_oh/status/1971842036941627859
Промених я малко, като гласувах, че някой ще качи нещо в Инстаграм, въпреки, че мисля, че някой ще ги снима заедно Simple Smile

Забравих, против уроки
🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 213
Рени, благодаря за превода! 🌹Мистери, благодаря за анкетата!🌹

Гласувах, че ще ги видят заедно, но ще се радвам и ако качат нещо в Инстаграм. 😎

# 214
И аз гласувах, че ще ги видят заедно! ✌🏻

# 215
Аз гласувах,че ще ги видят заедно. Чакам си снимките.
Репортаж с Афра за мен в случая няма смисъл, защото нищо няма да каже. Аз не държа да се следват в Инстаграм. За качване на нещо общо в Инстаграм ме съмнява понеже досега не са го правили да си пускат снимки заедно. Та по моята си логика чакам да тръгнат да пътуват някъде заедно,да ги хванат феновете заедно,да има снимки. На връщане няма да откажа и някой общ репортаж Simple Smile

# 216
Мистери много сладка анкета Simple Smile ,но аз няма да отгговоря ,а само тихично ще стискам палци да се случи най-доброто  за Афра и Мерт. Simple Smile  
Пу,пу,пу да не им е уроки на тия хубавички Афра и Мерт ,само това ще напиша.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover
И понеже тая работа не става само с пу,пу,пу  Simple Smile  да сложа и аз едно синъо око против уроки и нашия български еквивалент червеното конче и един микс между двете ,че да им е тройна защитата на нашите хора ,защото много злоба има по тоя свят за съжаление.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 12:46 от Eny87

# 217
  • София
Май нямаме тук линк за Бирсен, но и тя е отразила интервюто и е писала, че Мерт не е отговорил на въпросите за Афра. Бирсен да се мръдне да пише си е нещо уау.
Иначе доскоро и аз все се притеснявах, да не ги урочасам и т.н., но то каквото има да става ще стане. А и без това ни се подиграват в целия подраздел тук, нека ни се посмеят още малко, голям праз Joy

# 218
🧿

Знам, че е изцяло извън темата, но не мога да не споделя, че нашите волейболисти се класираха на финала на световното първенство по волейбол. ❤️

# 219
Ми нека да се смеят като си нямат друга работа.Ноооооооо най-важното е кой ще се смее последен ,а така като гледам май се очертава ,че ние хич няма да се окажем толкова делулу  колкото другите си мислят  и ще се смеем и радваме на нещо хубаво и позитивно в края на тази история. Simple Smile
Таткото на Мерт е много сладък с трия лайкове дето ги размятва по сина си и по Афра. Simple Smile А защо ли би му било на него пък точно да лайка бивша партнъорка или колежка на сина си. Thinking  Simple Smile Мииииии отговора май е ясен но все пак да изчакаме доказателствата. Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover  
Ииииии да нашите волейболисти са супер хайде дано и на финалите да победят.  Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover  

# 220
Бирса да пише за нашите си е чудо на чудесата. 🤪

Много ми харесва, че "сдобряването" на АфРам беше потвърдено първо точно от амджата, за който знаем, че е голям фен на АфРам. Да, Сема и няколко други профили отдавна писаха, че не са били разделени, но друго си е толкова близък до тях човек като тате да го покаже.😎

# 221
  • София
Аз си чакам официалното потвърждение 🤣
Че....

# 222
Ив, нашите волейболисти се справят засега страхотно! Ние вкъщи много следим волейбола. Утре им стискам палци за финала. Ще играем или с Полша, или с Италия. От 55 години казаха, че не сме били на финал. Последно сме играли с ГДР.
И аз малко извън темата, но това си е повод за гордост. Браво!
Misc Thought Balloon Green Heart Heart

# 223
Сема отговаря на въпроси. 😎

# 224
И такаааа, да си дойдем на думата! 😜
Няма звук, ама си знаете, нали?! 🤣

https://x.com/annieafram/status/1971880048119750757?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Общи условия

Активация на акаунт