Отговори
# 720
Днес гледах канала на Елисавета Сьомина и тя говори за завръщането на телевизионния екран на Мерт с Юсуфи.Каза,че в соц.мрежи веднага са започнали да го спрягат с различни актриси и най-вече с тая Рожбин.Показа снимки на Мерт и нея.Нейното мнение обаче било,че Мерт и Лизге от "Сърцебиене" ще бъдат много интересна комбинация,но няма да стане защото тя в момента снима.Също така сценаристите на Краля били сменени и рейтингите много зле,падат със скоростта на светлината,така че можело да се очаква предсрочен финал.Кърлежа отново не си взе поука.Поканил Халит пък сценаристите му от кол и въже и от кадърни по-кадърни.

# 721
  • София
А,аз повече боНби не искам.
Не може ли Афрам да са като Сейфер в сезон 3. Скучна семейна двойка Joy

За момента не мога да преценя на кой разчитат повече за популярност и взаимодействие като фенска база - на Кенан или на Афра.
Струва ми се,че за момента май Афра носи.

Айде да не са баш като в сезон 3 🤣

Кралят има подписани брой серии, според мен Мерт го гласят на негово място във вторник по Стар.

# 722
Лека вечер от мен мили дами Simple Smile

# 723
  • София
Предположилите в анкетата репортаж с Афра познаха. Носят се слухове, че е казала, че няма връзка с Мерт, питали я били. В Х реват пак, но нека видим. Поне колежките пак ще празнуват 🤣

# 724
Предположилите в анкетата репортаж с Афра познаха. Носят се слухове, че е казала, че няма връзка с Мерт, питали я били. В Х реват пак, но нека видим. Поне колежките пак ще празнуват 🤣

Аз мисля че те просто знаят ще има интервю, но не знаят какво ще каже Афра, ако имаше нещо толкова важно не би ли трябвало журналистите да качат трейлър за да видим за какво иде реч

# 725
  • София
Аз разгледах профилът, който пише за интервюто преди да излезе снимката. Някакво соло на Мерт е явно, поне само за него споделя инфо и много се подиграва.
Ще видим утре, каквото такова, те си знаят. Изпращаха се сигнали в определена посока, сега да видим дали ще я сменят.

# 726
Добро утро, мацки! 🫶
Интервюто с Афито от ареста ли е? 🤣

# 727
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊☕

Веднъж и аз да позная 😆

Какво са се затюхкали с този репортаж? Каквото каже, такова. Мина времето на драмите. Видяхме какво ли не. Шоуто продължава 😎

# 728
Добро утро, момичета!😊

Демек, чакаме "ние сме само приятели" част 2. 😁

# 729
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета!😊

Демек, чакаме "ние сме само приятели" част 2. 😁
Нещо такова било. Ще е странно Афра да каже нещо, но винаги може да се разприказва момичето...

# 730
Дано този път Афра го изиграе по-добре, отколкото на рождения си ден преди 2 години. 😂

# 731
  • София
Нова тема, дами

https://www.bg-mamma.com/?topic=1821092

Няколко теми подред започваме с добри новини и нищо. Нека сега е наобратно Wink

Корицата я избрах вчера, днес реших да не я сменям заради настроението си Joy

Общи условия

Активация на акаунт