BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 336
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 135
  • София
Всеки сезон едно и също. Омръзва. Силиконови блондинки, мъжкарани, простаци, третополови. Друго да покажат за вече 20 години на ефир?

# 136
Епизодът има ли го качен някъде без реклами, че в Nova Play са през 5 минути?
Инсталирай си uBlock Origin на браузъра или ползвай бразуър Brave. После ще ми благодариш.
Аз го гледах без нито една реклама.

# 137
  • Варна
Малко съм шокирана от хората вътре. Нормални не виждам.

# 138
Цветелина визуално ми хареса повече от далеч по-младите жени в къщата. Каза, че дълги години е работила като счетоводителка и поне й се разбира какво говори. Историята с паралелните връзки може и да е лъжа, за да е по-интересна и да я вземат…
А това, че съпрузите й нямат късмет - имах приятелка в детството, която имаше същия ужасен късмет с гаджета.

И аз мисля, че е лъжа, най-малкото, че ще са бивши паралелни връзки вече, като го обяви. Няма мъж, ни на 70, ни на 170, който да е съгласен да си дели жената

# 139
Харесва ми най-много Цветан. Без колебание щях да избера неговия отбор, ако бях там. Изглежда много лек и приятен за разговори. 😌

# 140
Поразрових се относно казуса с т.нар. минало участие на Арменка Лена, защото аз не си я спомням, особено периода около 2013, когато имахме само Вип Брадъри.  И с право, защото тя НЕ е участвала в ББ преди. Била е в някакъв рекламен експеримент преди старта на Вип сезона през 2013 наречен Стъклената къща. Било е за 2 седмици в някакъв стъклен декор в Мол, където изпълнявали някакви си мисии и това било като подгрявка или чиста реклама за новият сезон. Били 6 човека, като победителят от това чудо дори не влиза като пълноправен участник, а просто като гост за няколко часа, при това и в края на сезона.

# 141
Благодаря за хубаво оформената тема. Съжалявам, но не гласувах в анкетата. Така, както са представени, нямам любимец, никой не ми стана симпатичен. Надявам се да не срещам подобни екземпляри в действителността.

# 142
  • София
И аз бих си избрала кухнята. Който държи храната в БигБрадър, той държи властта.

# 143
  • Буркина Фасо
ако бяха повечето в кухнята вероятно друго продължение щеше да има.
повече дразги има когато си гладен, а това е идеята на продукцията/психоложката.

# 144
И аз бих си избрала кухнята. Който държи храната в БигБрадър, той държи властта.

Тц, цигарите са по-важни от храната. И от водата.

# 145
  • София /Абсурдистан
Гладът е по-силен от тока.
И аз бих избрала кухнята. Всичко има там.

# 146
  • Варна
ако бяха повечето в кухнята вероятно друго продължение щеше да има.
повече дразги има когато си гладен, а това е идеята на продукцията/психоложката.

Дано не започнат пак караниците за храна... Sad Ще ме загубят като зрител, смятам че по този въпрос всичко сме видели.

# 147
Гладът е по-силен от тока.
И аз бих избрала кухнята. Всичко има там.
Мина беше жестоко настъпателна и не даваше право на избор на всеки, който влезе. Доста тъпо поведение от нейна страна, нека си стоят навънз

# 148
  • Sofia
Егати маргиналите и отрепки са всички! Никой не ми харесва, може би хлебарчето, което заради баба си се научило да меси хляб. Цветан като аутсайдер, ми се ще да покаже нещо.

# 149
  • Sofia
На мен жената в жълто ми е много позната в лице 🤔
Имаше преди години една подобно изглеждаща  в ББ.

Общи условия

Активация на акаунт