BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 271
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 45
Първият нали бил 70 г., сигурно не може да вдигне самолета.

# 46
  • София /Абсурдистан
Е то този, с когото пътува е на 72 или 75, не запомних, та само пътуването остава Grinning

# 47
Този мюфтията сега му гледам профила - май е и певец. Качва чалги, народни музики пее…Уж хомофобски ми се стори, че каза че е е настроен, а в профила му само мъже хах
По принцип вярващите мюсюлмани не общуват с жени (освен със съпруги, сестри, дъщери, майки), в профилите на араби и други мюсюлмани виждали ли сте жени? Само приятели мъже. И кафенетата, чайните, шиша заведенията… само мъже, жените са вкъщи. Wink

# 48
Първият нали бил 70 г., сигурно не може да вдигне самолета.
Ако дядото не може и нямат нито емоционална, нито физическа близост… То тогава те изобщо не са във връзка.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 01:52 от Lilly_85

# 49
Важното е да има финансова красота, другото са подробности.

Мюфтията сигурно не се снима с жени, защото според него те са получовеци.

# 50
Не го наричайте с титли, за които не е учил и няма как да се издигне дотам. Мюфтия няма да стане. Мюфтия е доста висока титла, за която се иска завършено образование (ислямския институт) и преди това да се е издигнал в йерархията… от мюезин през обикновен ходжа. Същото и в християнството… свещеник, дякон, архимандрит, архиепископ и т.н. та до Патриарх.
Мути си е обиковен вярващ.

# 51
Да видим как повечето не - съквартиранти ще пренощуват отвън. Скандалите няма да закъснеят.

# 52
Подкрепям Калин и Давид

# 53
Е то този, с когото пътува е на 72 или 75, не запомних, та само пътуването остава Grinning
Дядото сигурно плаща. Другия 60 годишния бил за любов.  Смях.

Честит ви нов брадър. До тук хареах само циганката без корекции. Само тя се сети, че сигирно ще имат мисия и няма да са навън цял сезон.
Мина е твърде млада, и твърде фалшива. Но пък алчна за слава, като стой та гледай.
Цецо е супер странен, ще им изнесе сезона.

# 54
Калин на 2рата секунда ме издразни с това пеене, окей разбрахме, не си единствения с глас на този свят. Давид ми е най-неадекватния, на шут ли се прави, такъв ли си е по принцип, може пък и да подражава на Емили от ергенът, предстои да разберем.

# 55
Изненадана съм, че харесвате Давид, има вид и поглед на психично болен човек. Не ми харесва.

За никой не гласувах, засега никой не ми харесва.

Как пък нито 1 хубав мъж не вкараха?
А жените са хубавки.

Този военния, който мечтаел да е инфлуенсър е много смешен, прилича ми на хомосексуалист от малцинствата.

Мина е красива, но доста мъх имаше на брадичката в 1 кадър от визитката.

Михаела ми се струва приятна, Сияна също.
Иначе аз щях да избера червения отбор.

Благодаря за темата!

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 02:40 от *Sweety*

# 56
diziler, благодаря за темата! Чудесна е.
До този момент нямам любимци. Само се смея и това ми е достатъчно. Циркът е гарантиран.

# 57
Благодаря за темата, запис и от мен.

Нямам най-симпатичен до момента, но например този Давид ми е най-зловещ. 😄
Има нещо неприятно в него.

# 58
  • София
Хоп и аз тук, благодаря за новата тема. ББ и Ергенът определено ще се конкурират по простотията тази година.

# 59
  • Пловдив
https://www.flagman.bg/article/52638
Това не е ли Лена?

Общи условия

Активация на акаунт