BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 280
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря за темата!
Всички ми се струват откачени тази година. Само ловецът на духове харесах. Ще чакам скандалите и ще видя кой ще ми допадне. Жалко, че днес няма епизод.

# 61
Важното е да има финансова красота, другото са подробности.

Мюфтията сигурно не се снима с жени, защото според него те са получовеци.
И едно стъпало под него.

# 62
  • София
Да разбирам, че Лена е участвала и преди в ББ. Аз не я помня, а уж всичко съм гледала.

# 63
Визитките на Елена и Лена ги пропуснах. Затова гласувах за Елена, арменката не я слуша главата

# 64
Каквото и да кажа, ще е малко.
Тук трябваше да вкарат и онази от Игри на волята, която работи в Спешното на психо диспансера!
А не да скача по варели и яде пясък в Дуранкулак- с прякор Пекин!
Участниците до един са с измислени и украсени истории във визитките, всички го знаем. Поне 2/3 от тях си признаха , че влизат за да станат известни и чрез това да се уредят в живота.
Нищо ново всяко чудо за ..45 дни колко продължава ББ?! Аз след като мине сезона, повече не се вълнувам какво се случва с тия клоуни вътре. Някой взима парите другите потъват в миманса, и няколко почват да обикалят по телевизии и други соц. пространства

# 65
  • Варна
Загледах се вчера в ББ, че нямаше какво друго.
За разлика от последния път сякаш не е такова фрийк шоу, допада ми засега.
Сякаш не забелязах Ловеца на духове на двора при синия отбор, след като бяха обявени за не-съквартиранти..
Нямам определени симпатии към никой. Давид ми прилича на Хер Флик. Joy

П.П. Едно уточнение за анкетата - ЕБру, а не ЕВру

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 08:21 от Хексе

# 66
  • # супернатурална #
А, точно!
Не знам какво се възмущавате на каста, аз даже очаквах да са по-зле. Кой нормален ще си зареже работа, семейството, ангажиментите за 1-3 месеца БЕЗПЛАТНО. Или ги пере съчмата перманентно, или са взели емоционално решение да влязат докато са в дупка, вместо да потърсят специалист.
Предишният сезон ми беше скучен, като цяло предпочитам ВИП брадъра, защото им плащат и има поне една нормална причина да се излагат в ефир.

# 67
Никого не харесах, а най-противен и на мен ми е тираджията заради всичко, което е и най-вече любовта му към Путин и Живков. Пожелавам му да усети реално какво означава да живееш в такъв режим, а не да се правиш на интересен по телевизията. За отборите и аз очаквах някаква такава уловка, но за мен трябваше да им дадат малко време да се ориентират преди да избират, а не от вратата - русото барби или черния глист. Като се поогледаш може да видиш, че совите не са това което са и да отидеш при Цецо, а не при масовката. На прима виста си признавам и аз, че бих избрала Минка.

# 68
  • гр.Пловдив
Каста е обещаващ,хареса ми,а кога ще се излъчва -всеки ден ли ?

# 69
На мен ми липсва 24 часово излъчване в някой канал. Сега ще гледаме подбрани и режисирани сценки, което не ми харесва.

# 70
Да, току се явяваше някой и съобщаваше с големи букви ИМА ЖИВО и някой веднага апострофираше - А умрело? Joy
Епични битки и смях са били в темите през годините.
Абсолютно никой не ми хареса. Тази от Люлин Елена ли беше уж нормална, но завършека окака нещата "ако ме слушат всички ще бъде ок" и после тези силни прегръдки с онзи ром(нищо против тях, но определено имат други разбирания за живота). Както мюфтията(не като титла, а като ирония) щото много праведен се представи, а му светнаха очите при момичетата и показа агресия към Цецо.
Пък на Цецо какво му харесвате? Ако е въпрос на съжаление и аз бих го избрала за отбора. Но какво да му харесам, объркано същество, гледа едно изплашено изпод вежди и толкова блед чак плашещо.
Може би забавен ми беше хлебаря и симпатичен.
Тираджията не псувал, давам му само няколко часа да се прояви. Толкова скрита агресия има в него и е пренавит.
Всички имат кусури и очаквам велики интриги и скандали.

# 71
Цецо в желанието си да е интересен щеше да се задуши в тоя калъп-бозсуган. Дреха, която ти пречи да се движиш и да дишаш е мъчение за всеки. Надявам се да се разгърне по-нататък, понеже досега нищо позитивно не видях и у него.

# 72
И аз мислех, че участничката се казва ЕБру, но видях, че в първия пост има снимка с участниците и имената им под снимката на всеки. Реших, че е взета от сайта на Нова, а там името ѝ е с В - Евру.

# 73
  • Варна
И аз мислех, че участничката се казва ЕБру, но видях, че в първия пост има снимка с участниците и имената им под снимката на всеки. Реших, че е взета от сайта на Нова, а там името ѝ е с В - Евру.
Може би грешката е в НОВА. Познавам жена на име Ебру, има такова име.
Скрит текст:

# 74
  • Буркина Фасо
Има нещо странно във визитката на Цветелина. С единия пътувала и ѝ купувал разни неща, пък с другия имала емоционална и интимна връзка. Значи с първия не спи, така ли? Или под “интимност” влага друго значение (но тогава изказването е тафтология)? Ще се разбере, предполагам.
шведска тройка. все отнякъде ще излезе пилето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт