BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 284
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 75
Тези паралелните любовници дали са ок така по телевизията да научават един за друг? Иначе жената изглежда супер за годините си, но до там. На 52 години да въртиш любовни афери и да си компаньонка не ми е ок. Би трябвало да намери по-смислен център на живота си.

# 76
  • Варна
Тези паралелните любовници дали са ок така по телевизията да научават един за друг? Иначе жената изглежда супер за годините си, но до там. На 52 години да въртиш любовни афери и да си компаньонка не ми е ок. Би трябвало да намери по-смислен център на живота си.
Абе сигурно украсява. Може и болногледачка да е на тоя 75 годишния с пътуванията, да му топли вечер гърба. Ако изобщо има такъв, де.

# 77
Да, и на мен ми липсват живите предавания, в които човек можеше сам да си направи изводите.

Wanna be мюфтията веднага се нареди на опашката да си иска услуги от отбора на Цецо, докато другите още се чудеха какво им се случва. Този сигурно има професионална деформация от работата в затвора – не обича да му се противоречи.

Цецо, ако не беше предОбрил с високоите токчета, можеше да мине и за симпатично ексцентричен. Малко слабохарактерно тръгна да обслужва обитателите на двора. Прояви някакава сервилност, която показва, че му е важно да им се хареса.

# 78
  • Буркина Фасо
ами такъв му е натюрела - да обслужва. Grinning

# 79
И аз мислех, че участничката се казва ЕБру, но видях, че в първия пост има снимка с участниците и имената им под снимката на всеки. Реших, че е взета от сайта на Нова, а там името ѝ е с В - Евру.
Да, от сайта на Нова е (но и във ФБ страницата на ББ е така), турското име Ебру (то е арабско всъщност).
А  ЕБРУ е и много красиво изкуство, рисуване върху стъкло Wink

# 80
Нa 52! Изглеждаше ми доста по възрастна, към 60.

# 81
Какво излезе? Че арменката автомонтьорка е била преди време пак в Биг Брадър?

# 82
  • Варна
И аз мислех, че участничката се казва ЕБру, но видях, че в първия пост има снимка с участниците и имената им под снимката на всеки. Реших, че е взета от сайта на Нова, а там името ѝ е с В - Евру.
Да, от сайта на Нова е (но и във ФБ страницата на ББ е така), турското име Ебру (то е арабско всъщност).
Скрит текст:
А  ЕБРУ е и много красиво изкуство, рисуване върху стъкло Wink

На табелката и с името на влизане, също пишеше Ебру.

# 83
И аз съм в потрес. Значи същата е участвала през 2013 в Биг Брадър.
Че и племенница на Армен Назарян…

# 84
Вчера изгледах целия епизод, че са ми интересни персонажите, които са избрани. На мен лично какво ми направи впечатление:
1. От жените няколко говореха за пари и лъскав живот, който трабва да им бъде осигурен от мъжа. Грозно и нелепо. Никой не бяга от хубавото, но заявено по този начин е пошло и смешно и долнопробно. Баща й, човек на 50-60 дали може да й осигури това, което тя иска от 30 год.мъж
2. Значителна част са нашарени с татуси: ясен сигнал за саморефлексия. Осъзнават своята незначителност и провал. Правят татуси за да изпъкнат всред себепобни, вярвайки си че са нещо значимо като имат 5 кила мастило по тях.
3. Някаква част от жените заявиха че са силни, независими, командваши личности. Сигурен знак за провал в личния си живот. Виждам една тенденция в последно време много такива да се считат за успешни, щото били силни. Общото при всички е че няма нито една с успешно семейство!
4. Този мюфтията: тежък комплексар ама яката работа. Но не заради религията. Искал да доминира, и по тази причина бил домакин в затвор за душевно болни. Опитай се да Доминираш някоя силна личност, не болните хора.
5. Възрастната дама - долнопробно изглеждаща стара чанта, мислейки си че е кифла на 20. Жена на такава възраст не би следвало да си показва татуирания жартиер. Трябва да печели с елегантност и тежест на дама!

6 Силно впечатление ми направи едно брадото момче, който бил спал по гарите. С много татуси. Той говореше за семейни празници, семейство, деца. Въпреки визията му, доста отлични разсъждения.

Впечатление ми направи и жената от Малорад, татуистката. Искала да дойде в София, ДА РАБОТИ в свое студио. Но не заяви в ефир, богатия ми любовник трябва да го купи.

Най-жалко от всичко е че това което виждаме там, е същото в значителна степен по улиците, баровете, на плажа и т.н. Нацията ни се е изродила! Дава се гласност на пълни провали , които считат че са постигнали нещо уникално.

Дано някой ден цитираните от формата  индиви видят как рускините златотърсачки омайват мъжете. Няма приказки дай ми пари, аз съм доминираща и силна и т.н. А този. модел на повдение от нашите кухарки става етикет на всяка подрастваща.

А и намирам много общо между участниците от миналия сезон и този, чисто като персонажи: например онази за която се съмняваха дали не е фалшива жена и сегашната дърта, беба май беше фризьорката и сегашната една слабичка, черна. Този рома койро ги кълнеше в миналие сезон и мюфтията сега, странносите на спечелишя миналия сезон и сегашния немец с хлебеца, Атижа и сегашната мюсплчака или каквато е там.Явно психолозите им имат за цел да вкарват вдин модел личности.
И благодаря на всеки който изчете тези писания.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 10:33 от Tomata2020

# 85
Явно Лена е опитала да влезе, но не е спечелила.

# 86
  • София
Ванко ще си покаже зъбките малко по-късно.

# 87
Е аман от такива от Малорад, Чепърлянци и Сусурлево, дето искат да отварят студиа и се бутат в София. То фризьори, маникюристи, татуисти - аман! Не им се учи нещо по-трудно, ами се заемат с лекото и мекото и бакшишите.  Гледам за медицински работници няма наплив. Заради такива в града не се диша вече!

# 88
  • Варна
Ванко ще си покаже зъбките малко по-късно.
Познавате ли го или гадаете?

# 89
Само мога да кажа, че Шерминка трябва да види тая първата русата дето влезе да види какво се казват добре направени корекции.

Общи условия

Активация на акаунт