BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 14 547
  • 501
  •   7
Отговори
# 480
Иван може да има и нещо афро, от баща напр.
Не се и е боцкал устата Ванко, има африканска жилка. Ето снимка от 2013та, тогава не бодяха под път и над път.

# 481
# 482
Не мисля, че Иван е пипал устата си. По-скоро това е черта на нещо, което носи в себе си и не е българско. Изглежда добряк, но ми се струва, че не му понася напрежението вътре.
Стефани също ревна от положението, в което се намират. Продължавам да смятам, че тя ще е първата отпаднала.

# 483
С лявата ръка, вика, събарям крава. Rolling Eyes

# 484
  • София
В събота ли ще гонят участник? И дали днес ще има номинации.

# 485
  • Sofia
Сега го пуснах снощния епизод/вечер не бих си го причинила/.
Тия изобщо знаят ли къде влизат?!
Какви са тези претенции за храна,цигари,дрехи,къпане?!
Големи отрепки са повечето 🤬

# 486
В събота ли ще гонят участник? И дали днес ще има номинации.

Би трябвало, днес е четвъртък, хората трябва да имат време да гласуват.

# 487
Да, номинациите са днес, дадоха реклама.

# 488
  • somewhere near the sea
Тази година са прочистили психо отделенията. Един няма да е наред, освен май демисексуалният, който ще излезе  най  на място -добър, разбиращ, непретенциозен. Няма да се учудя, ако излезе победител.

# 489
Връщам си всичко хубаво, което казах за Михаела вчера Joy тя днес се превърна в реклама против цигари според мен. Няма такава злоба за клечка отрова. Все пак рано е да си ходи и има забавни моменти: "Пак ли ти нямаш проблеми?"

Лена и Давид са големи откачалки в добрия смисъл, а Елена, Стефани и момчето с очилата са тапет в момента.

Като цяло интересен епизод.

# 490
Цялото предаване - като  започнеш от участниците до сценария е една ниска топка. Тези "предизвикателства" които им спретват са чиста проба простотия. Съжалявам, но това е Биг Брадър менте за мен.

# 491
Много измислени герои....Тази Мина е съученичка на сина. Изобщо не учи фармация, а за помощник фармацевт, просто продавач в аптека. Разликата е огромна, нивото на обучение-също. То ясно, че от толкова кифлеене не може да учи стабилно. Просто родителите и имат аптека и са едни от най-скромните хора, които познавам.

# 492
Бях убедена, че няма как тая да учи за магистър-фармацевт.

# 493
Мина ми е като риба в лицето, въобще не ми е красиво това момиче. Надути джуки и месест нос. За разлика от Сияна или Силвия, която е много хубаво момиче според мен. А този Иван е куха лейка, повече и от Виктор даже. Виктор поне си избра една мацка от началото и си стоеше при нея, тоя се пробва навсякъде.

# 494
Попаднала съм на инстаграма на Мина Стоянова. Явно е презадоволена и разглезена. Типично кифленско поведение и позиране с огромни букети, коли и бижута, все съвременни "ценности".

Общи условия

Активация на акаунт