BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 26 899
  • 1 001
  •   37
Отговори
# 600
  • Sofia
Сега ми излезна в тик ток 🧐,нямаше и да се сетя,че е Овцата,но този гаден глас не може да се сбърка 😖

# 601
Не е останал неизползван филтър Sob

# 602
  • Враца
Моля, кажете ми къде да гласувам.
Нито в сайта на Нова виждам такава опция, нито намирам приложение от Google play magasine.

# 603
Приложението се казва NovaPlay.

# 604
Теглиш си приложението

И гласуваш "Спаси съквартирант"

# 605
Аз не мога да повярвам , че мацката от снимката е Михаела от ББ. Абсурд!
   Много ми е противна . Вика ,кряка и се мисли за уникална, себе си, открита. Ама то и възпитание и такт е нужно да има човек.

# 606
  • Враца
Мерси, аз търсех приложение с име Биг Брадър Wink

# 607
Ето това са тъпите социални мрежи - всичко е измислено, няма нищо общо с реалността. Пълно е с някакви комплексирани грозотии, филтрирани до неузнаваемост, които си помпят самочувствието щото някакви зомбирани хора без работа ги гледат. И после излизат в обществото и се държат ето така, като тая Михаела - пошли, нагли, грозни.

# 608
Калин снощи правеше палачинките гол и ги пипаше с ръце сигурно заради Мути, за да може хетеросексуален да му пипа храната.😀

# 609
  • София
Михаела не се търпи

# 610
Гледах рекламата за днес.Ако целият сезон и всичките „скандали“ се въртят само около сексуалността на Цветан, аз лично ще спра да гледам.

Кулагин също е такъв, но в неговия сезон конфликтите бяха, защото той самият лазеше по нервите на всички, а не заради сексуалността му.

# 611
Дано да чуем в някой скандал с Овцаела да ѝ направят комплимента, че в муцуната е ужасно лоша версия на една от най-красивите ни Мис България Теди Бургазлиева Simple Smile

# 612
Тази Сияна е доста глупавичка. Да си беше сменила поне професионалния псевдоним, знаех си, че ми е позната.

# 613
  • Варна
Сезонът на джукестите е Брадъра тази година, повече от половината имат очеизваждащо големи джуки, я от хиалурон, я от расата, дразнещо ми е, сори.

# 614
Добре, това някакъв закон ли е да се вкарват от етноса?🤮

Вече се замислям дали нямат някакви квоти като Академията за кино в Щатите. Процент цветнокожи, гей, жени, малцинства, хора с увреждания, за да отговарят на критериите за разнообразие, иначе няма Оскар. Може да е изискване на собственика на формата към продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт