BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 29 945
  • 1 019
  •   2
Отговори
# 615
Повечето от биг брадъровците ме дразнят, не защото са гей, луд, фанатик, с шкембе, с джуки, а защото са прости!
Най-много от всичко дразни простотията, която блика на талази.
Кряскането на Михаела няма да го коментирам. Вярва си, че е някакъв фактор, а всъщност е нагла и невъзпитана женица. 
Чудя се Давид дали не е избрал ролята на селския луд, за да е интересен.

# 616
Напълно съгласна съм, простотията е най-непростима. Няма значение кой от какъв етнос е, каква сексуалност има, каква религия изповядва или на какъв език говори.

# 617
  • София
Надявам се не са питали, знаем ли кои зодии са участниците? 😃

# 618
Гледах рекламата за днес.Ако целият сезон и всичките „скандали“ се въртят само около сексуалността на Цветан, аз лично ще спра да гледам.

Кулагин също е такъв, но в неговия сезон конфликтите бяха, защото той самият лазеше по нервите на всички, а не заради сексуалността му.
Между Кулагин и Цецо има една планета разлика. Първият е невъзпитан, злобен, интригант, нарцисист и с нетрадиционна сексуалност. Вторият е само с нетрадиционна сексуалност.

# 619
Гледах рекламата за днес.Ако целият сезон и всичките „скандали“ се въртят само около сексуалността на Цветан, аз лично ще спра да гледам.

Кулагин също е такъв, но в неговия сезон конфликтите бяха, защото той самият лазеше по нервите на всички, а не заради сексуалността му.
Между Кулагин и Цецо има една планета разлика. Първият е невъзпитан, злобен, интригант, нарцисист и с нетрадиционна сексуалност. Вторият е само с нетрадиционна сексуалност.

Факт, не отричам! Но в този сезон нападат човек единствено заради сексуалността му, а не заради постъпките. Докато в сезона на Кулагин конфликтите бяха именно заради поведението и постъпките му, а не защото е “различен”.

# 620
Цецо: "най-гнусното"
Мути: " си ти"
Пичът със затапки от първи клас Joy

# 621
Мути се оправдаваше вчера, че проблемът не е в сексуалността на Цецо, а в начина, по който изглежда. Каза, че познава много хомосексуални мъже, но изглеждали като мъже, а не като Цецо...

# 622
Мути се оправдаваше вчера, че проблемът не е в сексуалността на Цецо, а в начина, по който изглежда. Каза, че познава много хомосексуални мъже, но изглеждали като мъже, а не като Цецо...
Оправдания, не му повярвах, а това дето го каза, че може да е ХИВ позитивен ми беше много грозно, такива съдници не понасям, да си ходи Мути най-добре.

# 623
Здравейте и от мен! 😊
Тъй като съм в чужбина и нямам бг кабелна телевизия, колкото и да ми се иска да коментирам с вас в ефир.. не мога. 😔
Но не мога да се сдържа и да не изкажа мнение за таз годишния ББ.. много е "тегъв" този сезон. За сега (при мен епизод 4ти) не виждам нищо друго освен скучни личности и постоянни конфликти + няколко персонажа, които са чакали на опашка за "Ергенът:ЛвР", "Диви и красиви" и т.п., ама са попаднали в ББ.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 22:12 от Angelistic

# 624
Знаех си,че Минка ще каже, че е номинирВана от завист Trollface

# 625
Мине, мила, ти не си хубаво момиче, само си с корекции. Успокой се вече, не те подценяват, толкова си можеш.

# 626
  • София
Тая пък ревла. Наду ми главата.

# 627
Мина е много лабилна нещо?! Сякаш гледам удавник, който се държи за сламка. Тъжно и жалко.

# 628
  • София
Иван щял да си хване въшка 😄 Въшката е много лесна, както се вижда..

# 629
Бебовците 2 са Въшката и Иван

Общи условия

Активация на акаунт