BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 13 908
  • 489
  •   28
Отговори
# 270
Стефан Армееца също ми прави добро впечатление с поведението си.

И на мен! Един от малкото адекватни за сега.

# 271
И тази година ще се борят за пет пакета брАшно и 100гр кафе.

# 272
  • Дубай
Мути пък с кое е нормален? Аз не съм виждала нормален човек да се държи толкова радикално и грубо към човек, който нищо лошо не му е направил. Неговият бог на това ли го учи? Да дели хората на такива и онакива? Ми много смислено представя религията си, няма що.
За мен пък стайлинга на Мути с шапчицата на мюсулманин е също толкова не за пред хора, колкото и на Цецо шантавия костюм.

Ами, на това ги учи техния бог. Те са фанатици, живеещи много много назад във времето. Като диваци са повечето. В мюсюлманските страни е страшно положението. Друго не съм очаквала от Мути, честно казано. Ще се въздържа от любимия ми епитет за тяхното вероизповедание.
Да ти кажа имам приятели мюсюлмани, не е вярата от човека си е...

# 273
  • София
Всички отвън са наказани, заради предубежденията си с/у обратните...Почти всички избраха синята кифла, само и само да не са в един отбор с Цецо...

# 274
“Разбирам какво казваш, но направи обобщение” 😆

# 275
Тираджията е голям бавняр. Какво си мисли? Че като каже, че вечер е студено, какво ще промени? Времето навън ще се промени заради него ли? Тоя е типичен селтак с тъпо мислене... Знае само масата с ракийката и чашката.

# 276
То са претенции, то са физиономии... Трябвало с приоритет, ама по приоритетите на тираджията. Все още си надявам да дадат мисия на този екземпляр да не говори до второ нареждане. Хем няма капацитет, хем все да говори. Човекът явно е решил, че ще е на целодневно изхранване. Цецо му виновен, че бил с рокля. Скоро не съм виждала толкова ограничени мисли. Иван пред двамата говори едно, а на сутринта пред всички се прави на много широкоскроен.

# 277
Голям мъж, а хленчи като малко момиченце. Този на почивна станция ли е отишъл? Типичен селски бек.

# 278
Мале, голямо мрънкало е и този, да си ходи… Влизаш в игра, бе човек, защо мрънкаш и караш другите едва ли не да се чувстват виновни, че видиш ли, той и групичката му нямало да се къпят и им било студено.

# 279
Мути е за MUTE, тираджията също.
Нацепеният и той e голям мрънкалник.

# 280
Тоя тираджията, дето обичал Русия толкова много, ако беше сега там, дали щяха толкова много да му дават да плямпа?!

# 281
Браво на Стефан, че каза на Тираджията как стоят нещата, ама куха лейка и не вдява. Толкова ми е противно мъж да мрънка, а в случая от мъж на 50+, който е бил в казарма, има семейство и седи в тир през 50% от времето, очаквах, че има някаква поне мижава психика да издържи на условия без комфорт.

# 282
  • ЯМБОЛ
Мъжки кифли

# 283
По-малко екранно време на Мути и Калин и всичко ще е добре 🙂

# 284
От момента на прекрачването на прага, Калин и Мутето вече са в игра, а не на СПА. Играта е почнала, и Калин беше предупреден от ББ, че е номиниран и трябва нещо в себе си да промени, за да не е така. Той чака "съквартиранти ще имате  мисия" ли да му кажат, специално на него, че да разбере.

Общи условия

Активация на акаунт