BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 35 477
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 315
Аз не видях нито една молитва на тва Мути. Тази вечер ще има ли епизод?

Да!
От вторник до петък от 22:00 ч и събота от 21:00.

# 316
Тъкмо изгледах втория епизод (първия направо го скипнах) и се хванах за главата.

Досега не бях виждал такъв образ като Мути в България. Сега чета, че живеел в Германия и нещата стават по-ясни. Този със сигурност е в някаква секта, а не в нормална мюсюлманска среда. Той изпадна в някаква постоянна религиозна истерия откакто видя Цецо. Единственото за което говори е Цецо. Все пак е добре, че има няколко души, които да му дават стоп.
Чичката и той дъно. Хареса ми отговора на Ебру към нелепия му (първи!) въпрос към нея.
Както миналата година мъжете в каста са намерени в някоя шахта (с 1-2 изключения разбира се).

Никой не мисли повече за гейовете отколкото хетеросексуалните мъже.

За сега Михаела и Цецо ми направиха по-добро впечатление. Предполагам както при Марио, цял сезон ще разсъждаваме дали Давид преиграва или това му е характера. Мина изглежда ок.

Тази леличка от червения отбор наистина ли не знае какво е закваска?

Обелете п****** че да не става по-зле.

# 317
Дижей Ванко за малко да постигне прозрение, като взе да прави паралели между гейовете, които търсят показност, и собственото си изрисувано и напомпано тяло, и после някак си го завъртя до нелогичното заключение, че едното не било като другото, разбираш ли...

А арменката е жена на 30 години, от село, която някак си не може да схване концепцията на закваската.

# 318
  • Дубай
Наистина ли дамата от село незнаеше какво е закваска, още повече, че е от село.
И както винаги, най-хетеро мъжете се интересуват от сексуалната ориентация на Цецо, аз съм ок с момчето стига да не преекспонира с това.

# 319
Гледам коментарното студио при Гала. Ивон-чо викнали да коментира и пак завъртя приказката, че получава ор.. зъм от понички. ОМГ!
Като показаха пак случките от снощи ми се затвърди любимеца и това е Давид. Голям образ и сладур.
И в студиото всички са на мнение "горкият Цецо", не обичам ролята на жертва и всички те възприемат само като такъв- жертва.Животът е борба и присъствие, а не всеки втори да те съжалява.
Калин е на 50г и тепърва ще си показеа простотията, изписана е на лицето му.

# 320
Мути- то се опита да се изкара мил и добър, как искал да помогне на Цецо, но после забрави, че го снимат и се показа в целия си "блясък".

# 321
А този Мути, вчера понеже писахте, че било нормално да има само мъже в профила му заради исляма - значи проблем е, че Цецо ще пипа храната, но иначе на Мути не му пречи да има хиляда снимки с обратни в профила си.
Как ги е докосвал не знам Joy
Как реши, че мъжете в профила му са обратни? Много странно мислене.
 Иначе да, това с пипането на храната е откачено. Няма оправдание подобно изказване.

# 322
Не съм решила аз, то си е заявено.
 Цецо Андреев фризьора да не съм аз му казала да е обратен.

# 323
  • Варна
Не мисля,че Мути забрави за камерите.
През цялото време, докато говореше държеше микрофона си.
Това е образът ,с който са го вкарали-на праведен там какъвто е и той много добре го знае.
За него така е правилно.
Харесва ми каста .Интересни "образи" са,почти никой не не ме кара да въртя очи от отегчение.
Цецо ми е досаден.
Арменката е джаста-праста.Кефи ме.
Татуистката никаква я няма.
Войничето ми изглежда леко в ляво.Иначе си е ок момчето.
Шафьорчето /мразя омаловажаването на разни професии между другото/ е доста досаден.Мрънка като женка.Всеки нормален знае ,че "Биг Брадър" е глад,провокации,сеир,лежачка и мизерия.
Малкият със закваската е голям шемет.Искам много повече от него.Харесва ми как не му пука,никак не се трогва от нищо.Ако излезе от роля /ако е в такава/,ще е още По.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 17:29 от gali-presi

# 324
  • Враца
Гледам коментарното студио при Гала. Ивон-чо викнали да коментира и пак завъртя приказката, че получава ор.. зъм от понички. ОМГ!
Като показаха пак случките от снощи ми се затвърди любимеца и това е Давид. Голям образ и сладур.
И в студиото всички са на мнение "горкият Цецо", не обичам ролята на жертва и всички те възприемат само като такъв- жертва.Животът е борба и присъствие, а не всеки втори да те съжалява.
Калин е на 50г и тепърва ще си показеа простотията, изписана е на лицето му.
Всъщност Цецо си има присъствие, има позиция и мнение, които отстоява достатъчно разумно и спокойно.
Самият той, ако беше тип "жертва", до сега да се е тръшнал и да реве на Брадъра.
Той със сигурност среща подобно отношение и в реалния си живот, не живее в капсула все пак. Но си отстоява позицията и себеусещането.

# 325
От къде дойде тая мантра,че едва ли не цяла седмица ще са навън? Сигурно още довечера ще са прибрани вътре.
И аз  мисля, че мисията е за максимум 24 часа.
Даже и да не беше влязъл с такива препратки за Алах пак си беше грозно и вулгарно.
Аллах с двойно Л, плс. Така е в оригинал, на арабски, с две Л.
Сега чета, че живеел в Германия и нещата стават по-ясни. Този със сигурност е в някаква секта, а не в нормална мюсюлманска среда. Той изпадна в някаква постоянна религиозна истерия откакто видя Цецо.
То няма значение самата религия, а че не трябва да се изпада в крайности. Защото същите приказки за дявола, за сатаната, за рогата, за бодлите... я има и при крайно православните, особено русофили... Само вижте из ФБ коментарите като пуснат новина за нещо LGBT и отдолу коментарите какви са? На руски тролове, които пишат за "сатанистите" и че такава била Европа и Америка. Калин тираджията има абсолютно същото мислене, и той е хомофоб. И сърбоман, и русофил.  Сърбите са сред най-големите хомофоби и националисти по принцип.
А и си припомнете всеки юни месец коя църква прави у нас протести по повод прайда? БПЦ.
Така че.. то си е до радикалността, без значение от религията. Откачалки винаги е имало и ще има.

# 326
Помните ли един сезон на ББ, в който живееха известно време в самолет? Беше готино.

# 327
Не знам Трънче, сигурно си права. Но явно просто не ми е интересен този образ, досаден ми е с неговата различност. Я колко други различни има в каста, но някак не се завъртя всичко около тях.
Не помня аз самолет. ББ или ВБ е било и кога?

# 328
Любим сезон, ББ4. Точно след като излъчиха сериала LOST, в половината самолет жени, в другата половина (съответно в другия двор, отвъд ограда) - мъже.  После ги събраха. И пак хомофоб, националист, ромка, баба туркиня, изобщо... познати ББ похвати.

# 329
Мути, вярващия недокосващ жена мюсюлманин, ли каза на Ебру да си прибере балоните, че да не стане еднорога? 😲

Общи условия

Активация на акаунт