BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 9 391
  • 327
  •   23
Отговори
# 300
Ами то до утре времето ще е поносимо.
След това идва циклона от Западна Европа.
В неделя в София го дават 9 градуса.
Разликата е огромна. Днес беше 30 градуса почти.
От 30 на 9 няма как да не се разболеят.

# 301
Дори и сега има голяма амплитуда между дневни и нощни температури. Или ще ги пуснат вътре или ще им дадат някаква печка, около която да се скупчат под стрехата.

Като цяло тъпа мисия, каквато само в Брадъра може да има. Очаквах да използват половината от къщата (дневната), която беше за синия отбор спрямо разпореждането на ББ на старта. Така щяха да спят на земята в дневната част, но пък поне да са вътре.

Ще дадат тайна мисия на някой, за да не мръзнат навън, той ще я спечели и ще влязат тъкмо преди студа да свие.

# 302
А този Мути, вчера понеже писахте, че било нормално да има само мъже в профила му заради исляма - значи проблем е, че Цецо ще пипа храната, но иначе на Мути не му пречи да има хиляда снимки с обратни в профила си.
Как ги е докосвал не знам Joy
 Чак и се гушка с тоя Андреев фризьора Joy Joy
 Аз хетеро мъж не съм виждала с такива снимки - то са едни муцуни, пози, филтри. Още по-малко религиозен мъж.

# 303
А този Мути, вчера понеже писахте, че било нормално да има само мъже в профила му заради исляма - значи проблем е, че Цецо ще пипа храната, но иначе на Мути не му пречи да има хиляда снимки с обратни в профила си.
Как ги е докосвал не знам Joy
 Чак и се гушка с тоя Андреев фризьора Joy Joy
 Аз хетеро мъж не съм виждала с такива снимки - то са едни муцуни, пози, филтри. Още по-малко религиозен мъж.

Мдаа, май не е много хетеро той всъщност.

# 304
  • София
Дайте някоя снимка да го видим..

# 305
След сутрешната молитва

# 306
  • Дубай
Мути след снощната тирада сам се закопа... Не мога да слагам етикети на някой понеже не го познавам, но той нали знае, че 21 век хора виждат всичко и разбират всичко, като брадъра.... С къв акъл се изказа така, че едва ли не Цецо е прокажен, а той в профила си снимки с мъже, че и гейове... Айде на мен това ми се струва всичко  шоу... Нали знаете, няма лоша реклама... Та даже и Черна!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:58 от I.V

# 307
  • Враца
Определено Мути е най-противочивият образ за мен.
Хем каза, че иска да го приемат без предразсъдъци, хем самият той за 3 секунди си показа нивото и собственото възприятие за другите на база външния им вид.

Дали е девствен, след като каза, че не бивало да се докосват с жени? На колко години е тоя?
Да, видях в профила му- на 31. Егати хейтъра!

Ама и тия от Биг брадър са страшна работа, кой им пише профилите? "...занимава се с музика, но от къщи"
GrinningGrinningGrinningStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 308
Записвам се в темата и пускам епизода

На Мутито броите ли му молитвите? :р

# 309
Аз не видях нито една молитва на тва Мути. Тази вечер ще има ли епизод?

# 310
  • Дубай
Аз също, но видях, че балоните на Ебру не останаха незабелязани, което предвид изказванията му, че е толкова религиозен прозвуча ужасно. Даже и да не беше влязъл с такива препратки за Алах пак си беше грозно и вулгарно.

# 311
Всички отвън са наказани, заради предубежденията си с/у обратните...Почти всички избраха синята кифла, само и само да не са в един отбор с Цецо...

Това поставя въпроса - защо хората, които са нормални, следва да бъдат наказвани за това, че са нормални?

# 312
Интересни изводи си прави Мути, наказан е и страда на студа, не защото е хомофоб, а защото Цецо бил с рокля. Цецо е виновен и за страданията без кафе и обяд на тираджията. Ако не беше тоя с полата...
 🤣 Само Иван му мина през ума,  че не трябвало да съди за книгата по корицата. Показно какво е "четене с не/разбиране "
Сериозно - няма наказани. Това е игра. Трябва да ги провокират. Най лесно е като облагодетелстват едни за сметка на други.
Макар че привилегията е спорна. Червените са слуги на сините.

# 313
  • Буркина Фасо
Кой изобщо е гласувал в Нова плей за Тираджията? Тук при нас все пак също е някаква представителна извадка, а Тираджията е доста назад с гласовете. Нарежда се след Цецо, Давид, Елена. Не виждам абсолютно нищо, което да се приема за положително при него. Надявам се, че той ще е първият, който ще напусне предаването. При гласуването подозирам, че ще са номинирани Цецо и Мути.
продукцията Grinning
сценарият е такъв.

# 314
  • Враца
Интересни изводи си прави Мути, наказан е и страда на студа, не защото е хомофоб, а защото Цецо бил с рокля. Цецо е виновен и за страданията без кафе и обяд на тираджията. Ако не беше тоя с полата...
 🤣 Само Иван му мина през ума,  че не трябвало да съди за книгата по корицата. Показно какво е "четене с не/разбиране "
Сериозно - няма наказани. Това е игра. Трябва да ги провокират. Най лесно е като облагодетелстват едни за сметка на други.
Макар че привилегията е спорна. Червените са слуги на сините.

По отношение на роклята на Цецо- е Мути не вижда ли, че мюсюлманските роби, с които ходят мъжете, също могат да се възприемат като рокля, респ. женско облекло?

Общи условия

Активация на акаунт