BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 35 482
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 300
Дори и сега има голяма амплитуда между дневни и нощни температури. Или ще ги пуснат вътре или ще им дадат някаква печка, около която да се скупчат под стрехата.

Като цяло тъпа мисия, каквато само в Брадъра може да има. Очаквах да използват половината от къщата (дневната), която беше за синия отбор спрямо разпореждането на ББ на старта. Така щяха да спят на земята в дневната част, но пък поне да са вътре.

Ще дадат тайна мисия на някой, за да не мръзнат навън, той ще я спечели и ще влязат тъкмо преди студа да свие.

# 301
А този Мути, вчера понеже писахте, че било нормално да има само мъже в профила му заради исляма - значи проблем е, че Цецо ще пипа храната, но иначе на Мути не му пречи да има хиляда снимки с обратни в профила си.
Как ги е докосвал не знам Joy
 Чак и се гушка с тоя Андреев фризьора Joy Joy
 Аз хетеро мъж не съм виждала с такива снимки - то са едни муцуни, пози, филтри. Още по-малко религиозен мъж.

# 302
А този Мути, вчера понеже писахте, че било нормално да има само мъже в профила му заради исляма - значи проблем е, че Цецо ще пипа храната, но иначе на Мути не му пречи да има хиляда снимки с обратни в профила си.
Как ги е докосвал не знам Joy
 Чак и се гушка с тоя Андреев фризьора Joy Joy
 Аз хетеро мъж не съм виждала с такива снимки - то са едни муцуни, пози, филтри. Още по-малко религиозен мъж.

Мдаа, май не е много хетеро той всъщност.

# 303
  • София
Дайте някоя снимка да го видим..

# 304
След сутрешната молитва

# 305
  • Дубай
Мути след снощната тирада сам се закопа... Не мога да слагам етикети на някой понеже не го познавам, но той нали знае, че 21 век хора виждат всичко и разбират всичко, като брадъра.... С къв акъл се изказа така, че едва ли не Цецо е прокажен, а той в профила си снимки с мъже, че и гейове... Айде на мен това ми се струва всичко  шоу... Нали знаете, няма лоша реклама... Та даже и Черна!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:58 от I.V

# 306
  • Враца
Определено Мути е най-противочивият образ за мен.
Хем каза, че иска да го приемат без предразсъдъци, хем самият той за 3 секунди си показа нивото и собственото възприятие за другите на база външния им вид.

Дали е девствен, след като каза, че не бивало да се докосват с жени? На колко години е тоя?
Да, видях в профила му- на 31. Егати хейтъра!

Ама и тия от Биг брадър са страшна работа, кой им пише профилите? "...занимава се с музика, но от къщи"
GrinningGrinningGrinningStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 307
Записвам се в темата и пускам епизода

На Мутито броите ли му молитвите? :р

# 308
Аз не видях нито една молитва на тва Мути. Тази вечер ще има ли епизод?

# 309
  • Дубай
Аз също, но видях, че балоните на Ебру не останаха незабелязани, което предвид изказванията му, че е толкова религиозен прозвуча ужасно. Даже и да не беше влязъл с такива препратки за Алах пак си беше грозно и вулгарно.

# 310
Всички отвън са наказани, заради предубежденията си с/у обратните...Почти всички избраха синята кифла, само и само да не са в един отбор с Цецо...

Това поставя въпроса - защо хората, които са нормални, следва да бъдат наказвани за това, че са нормални?

# 311
Интересни изводи си прави Мути, наказан е и страда на студа, не защото е хомофоб, а защото Цецо бил с рокля. Цецо е виновен и за страданията без кафе и обяд на тираджията. Ако не беше тоя с полата...
 🤣 Само Иван му мина през ума,  че не трябвало да съди за книгата по корицата. Показно какво е "четене с не/разбиране "
Сериозно - няма наказани. Това е игра. Трябва да ги провокират. Най лесно е като облагодетелстват едни за сметка на други.
Макар че привилегията е спорна. Червените са слуги на сините.

# 312
  • Буркина Фасо
Кой изобщо е гласувал в Нова плей за Тираджията? Тук при нас все пак също е някаква представителна извадка, а Тираджията е доста назад с гласовете. Нарежда се след Цецо, Давид, Елена. Не виждам абсолютно нищо, което да се приема за положително при него. Надявам се, че той ще е първият, който ще напусне предаването. При гласуването подозирам, че ще са номинирани Цецо и Мути.
продукцията Grinning
сценарият е такъв.

# 313
  • Враца
Интересни изводи си прави Мути, наказан е и страда на студа, не защото е хомофоб, а защото Цецо бил с рокля. Цецо е виновен и за страданията без кафе и обяд на тираджията. Ако не беше тоя с полата...
 🤣 Само Иван му мина през ума,  че не трябвало да съди за книгата по корицата. Показно какво е "четене с не/разбиране "
Сериозно - няма наказани. Това е игра. Трябва да ги провокират. Най лесно е като облагодетелстват едни за сметка на други.
Макар че привилегията е спорна. Червените са слуги на сините.

По отношение на роклята на Цецо- е Мути не вижда ли, че мюсюлманските роби, с които ходят мъжете, също могат да се възприемат като рокля, респ. женско облекло?

# 314
  • Сф
От къде дойде тая мантра,че едва ли не цяла седмица ще са навън? Сигурно още довечера ще са прибрани вътре. Но да видим какво ще ни покажат. Иначе моето дете ходи на скаутски лагери и спят навън в чували и то последно бяха на въжени скари вързани между дърветата. Много ги жалите тия вътре. Половин България е пътувала с автобуси по 2,3 дни ,ама тия не можели да не се изкъпят?? Кой набор е тоя тъпак тираджията,че се превзема така? Трябва да помни по- тежки времена. Егати лигльото!
А Мути за 31 г с тая уж вяра и традиции трябваше отдавна да гледа семейство!
Според мен не са наказани, защото са нормални, а защото имат предразсъдъци към различието. Без значение дали това е гей, слаб, грозен, болен, стар човек. Някои избраха по цвят, други по пол,трети по симпатии, някои именно с предразсъдъци. И все пак това е игра. Различни ситуации да покажеш себе си. Виждаме и положителни и отрицателни герои. Маските тепърва ще падат. Нормално.

Общи условия

Активация на акаунт