BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 35 470
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 330
Май не беше той, но пък всички се посмяха от сърце.

# 331
Гледах от тук от там. Излиза, че от това натрапване да нямаме предразсъдъци, ни карат още повече да имаме, определено това постигат, въпреки напъните за обратното. 🙂 аз винаги ще избера привидно красивото и близкото до мен - както направиха сините. Привичното. Обичайното. И забранената дума - нормалното. 🙂
И да, дори да не харесах Мути, заради изказването му за жените, че са 1 стъпало под него, огромна част от това, което говори, е напълно вярно, не съм казала всичко. Но и да съм казала.. все тая, аз само изказвам собственото си мнение. Глобалната пропаганда няма да успее да притопи и завлече всички в п*дерастия. Просто няма да успее. 🤷🏻‍♀️ съжалявам ако думите ми ще накарат някого да подскача от нерви. Обаче както някой има право да се мисли, определя и т.н., както си поиска, така и останалите (да не кажа нормалните, че.....), имат право да не одобряват, харесват, приемат и т.н. Аз напрамер, не обичам джумерки. Обаче има хора, които умират за тях. Е, какво пречи, че категорично не приемам това за вкусно? Ако тези, които ги ядат не са лабилни, няма да им пречи, че не ги харесвам. 🤷🏻‍♀️

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 13:58 от КремонаЛиза

# 332
  • Враца
Не знам Трънче, сигурно си права. Но явно просто не ми е интересен този образ, досаден ми е с неговата различност. Я колко други различни има в каста, но някак не се завъртя всичко около тях.
Не помня аз самолет. ББ или ВБ е било и кога?

Е, аз не съм казала, че го харесвам. Не ми е симпатичен, а и наистина сякаш има някъде една роля, написана за него- в смисъл, че го поставиха начело на отбор, който самата продукция е предопределила да бъде в губеща позиция, на пръв поглед, после ненадейно му дава власт (говоря за това, че знаменцата съквартиранти и не-съквартиранти бяха определени предварително, както и двамата капитани). Неизвестното беше кои ще са членовете на отбора, но специално на Цецо продукцията е отредила главна роля и за сега той се справя добре, защото можеше да се изолира вътре в къщата, но той стои при другите и става част от екипа. Не е аутсайдер, въпреки че всички виждат, че е много различен. Но пък той им обяснява как не е различен, а еднакъв Wink

# 333
Хора, за да е интересно предаването са вкарали откачалки. Щеше ли да е интересно, ако бяха вкарали съвсем обикновени и нормални хора, да си говорят за книги, филми, музика и т.н.? Всеки трябва да е с някакви поне малки отклонения, за да има съдържание. Виждам, че и в "90 дни до сватбата" по ТЛС вече няма нормални двойки. Все някакви откачалки ще има... Иначе кой ще го гледа?

# 334
Мути, вярващия недокосващ жена мюсюлманин, ли каза на Ебру да си прибере балоните, че да не стане еднорога? 😲

Мисля, че беше той.

# 335
На мен Мина ми е далеч от красива, нормална и обичайна. Бих казала, че такива като нея, които се видоизменят, обикновено имат психически проблеми. Ако Мути смята, че на Цецо нещо не му е наред, за да се държи така, то и на Мина нещо й има, за да се видоизменя. Щом си е пипала носа, шансът да не я познаем преди операцията е огромен.

# 336
А господин "Да въртя геврек, това го могаааааа" има ли жена и деца, щото ако има ги съжалявам.
Не съм сигурен коя точно традиция изповядва той, защото в повечето познати ми традиции ролята на мъжа съвсем не е да е първият дето почва да мрънка и хленчи при най-малкото неудобство.

# 337
Да, женен е и има две деца.

# 338
Давид ми харесва. Не се обижда, спокоен е, общува с другите, гледа си закваската да не Умре. Много се смях на разговора им с арменката.

# 339
Закваската е важна, всичко останало е фрийк шоу.

# 340
Според мен Мути има някаква скрита мисия.

# 341
Това със закваската много не го разбирам. Каква бактерия? Хранела се с брашно?

# 342
  • Варна
Това със закваската много не го разбирам. Каква бактерия? Хранела се с брашно?
Не е бактерия, квасна гъбичка е.
И аз си правя хляб с квас, хахаха. И наистина мисля понякога за него като за живо същество.
Трябва да се храни. :0

# 343
И трябва да си го държи в бурканче пред всички, да влиза с него? Тоест на това акцентираха? Явно продуцентите са сметнали, че с това ще е интересен.

# 344
Любим сезон, ББ4. Точно след като излъчиха сериала LOST, в половината самолет жени, в другата половина (съответно в другия двор, отвъд ограда) - мъже.  После ги събраха. И пак хомофоб, националист, ромка, баба туркиня, изобщо... познати ББ похвати.

Това беше истината. Тогава в реалитата не влизаха участници за придобиване на популярност и събиране на последователи в социалните мрежи. Всичко беше много по-истинско

Общи условия

Активация на акаунт