BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 35 466
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 345
Мале, мале, Цецо какъв бил, а тия нежни мъжаги вече изпадат в истерия, че не могат да се подмият. Тц. В началото съм още.

# 346
И трябва да си го държи в бурканче пред всички, да влиза с него? Тоест на това акцентираха? Явно продуцентите са сметнали, че с това ще е интересен.
Ами на мен ми е интересен и с това. Аз също дълго време правех хляб с квас и сигурно затова ми е симпатичен Grinning. Но пък тези, които даже не са чували, не ви ли е любопитно да научите нещо ново?!

# 347
Никога през живота си не съм пипала квас, ама ми е малко странно от толкова народ един да няма идея в тая къща какво е…иначе, смятам, че е ясно, че от продукцията са го накарали да го вземе Grinning

Изгледах аз епизода. Мутито и останалите са минали покрай турци, ама каквото ги кара да спят по-спокойно нощем. Тесногръди и нагли хора, каквито си и изглеждат. Нямаше изненади в епизода.

# 348
Хлябът с квас е много вкусен! Как пък не са чували какво е квас и какво си представят като им се казва, че се "храни"! Не го хранят с лъжичка в устата, ако очакват, че в тоя буркан има някакъв звяр!

# 349
Изгледах втори епизод. Потресена съм къде са расли, къде са пасли тези образи! Едната имала кокошарник, в който отглеждат овце и ядат козе сирене. Хиляда въпроса що е то закваска и има ли почва в къщата. Друг се притеснява, че гей му пипа храната, ама не се отказва от нея. Ще гони джинове и лекува гейове. Трети реве, че от вчера не се е къпал и ще хване болести. Иска да яде три пъти и отказва да поеме отговорност за избора си на отбор, виновна му била една рокля. Изобщо, голямо колективно мъжествено реване настана.
Най-грозно ми изглежда как докато Мути и шофьорът редят гняс, другите си кротят.
Жените се държат по-мъжествено, сигурно и те са обратни.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 19:24 от usmihni_mi_se

# 350
Усмихни се,оправи ми вечерта! Joy Благодаря!Напълно си права.

# 351
Мути щял да предложи подкрепа на Цецо и да го вкарва в правия път. Ами, ако и Цецо му предложи подкрепа да го избави от фанатичните му религиозни разбирания? Въпросният Мути смята, че жената е едно стъпало надолу от мъжа. Принизява човешки същества под влияние на религиозните си вярвания. Кой би застанал зад такива изказвания? Не видях Цецо да обижда някого. Та...в този ред на мисли...кой има нужда от помощ, за да прогледне?

# 352
  • софия
Ограничеността на този мути не е на регилиозна основа. Дори се съмнявам да е религиозен. Просто е представител на елементарните, нискообразовани и ограничени хора, които имат високо самомнение без покритие.

# 353
Изгледах втори епизод. Потресена съм къде са расли, къде са пасли тези образи! Едната имала кокошарник, в който отглеждат овце и ядат козе сирене. Хиляда въпроса що е то закваска и има ли почва в къщата. Друг се притеснява, че гей му пипа храната, ама не се отказва от нея. Ще гони джинове и лекува гейове. Трети реве, че от вчера не се е къпал и ще хване болести. Иска да яде три пъти и отказва да поеме отговорност за избора си на отбор, виновна му била една рокля. Изобщо, голямо колективно мъжествено реване настана.
Най-грозно ми изглежда как докато Мути и шофьорът редят гняс, другите си кротят.
Жените се държат по-мъжествено, сигурно и те са обратни.
А за обратните естрогени дето имали гейовете какво ще кажеш?

# 354
Не са обратни естрогените, а Y-тестостероните са по-малко на квадратен милиметър клетка. Но Мутю едва ли е залягал над физиката и химията, за да ги знае тези неща.

# 355
Според мен Мути има някаква скрита мисия.

Единствено може да има мисия от Аллах, но не и от Биг Брадър. Такива мисии винаги се обявяват пред зрителите както например предния сезон вкараха Петър като Агент Енигма.

# 356
  • Сф
Мюнхаузен малко дебилно с тая гъба и на неговите години. Спомням си,че и по мое време( а това е отдавна:) )разнасяхме някакви гъби по училище. Една, две девойки се бяха вманиачили и си ги гледаха и храниха бая време. Но нали искал хлебар да стане:)

# 357
На мен пък хлебарят ми прилича на  ранния Хитлер с тези мустачки, зализана косица и немски акцент.

# 358
  • Варна
На мен пък хлебарят ми прилича на  ранния Хитлер с тези мустачки, зализана косица и немски акцент.
На Хер Флик от Ало, ало.Joy

# 359
На Хер Флик от Ало, ало.Joy
Да, по-скоро на него. Доста ретро изглежда, но може би е добро момче, засега нищо не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт