BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 30 101
  • 1 019
  •   3
Отговори
# 825
Какъв е този Филип сред коментаторите? Толкова е глупав, че е готов за къщата. Същински Калин на младини.

# 826
Аз не го намирам за учудващо. Вече много хора не готвят. Карат го на скара и храна от топлата витрина.

# 827
И аз стратегически гласувах за Мина, но се надявам Давид да я спаси защото мисля, че е последна. Ако зависеше от мен и тримата щяха да излязат от къщата.

# 828
Какъв е този Филип сред коментаторите? Толкова е глупав, че е готов за къщата. Същински Калин на младини.
Laughing Горе долу позна, Филип Бричката е това. https://bri4ka.com/

# 829
Уж Ебру даваше заявки, че може да готви и Михаела още на втория ден крещеше да влиза тя първа вътре, защото има цигари в багажа си и може да готви.

# 830
Ама те промотират и мъжките им еквиваленти, защо само жените те дразнят?
Дразнят, ама като че ли не се набиват толкова и са толкова екстремни.

Между другото, защо му е на Мути да си признава през продукцията такъв компроментиращ факт?
Искат да ни нагласят, че хората, които не харесват хомота, всъщност са хомота. Ама че глупост.
Защото се е думкал с известни хора, явно. И вилизайки в Биг Брадър такива неща първи излизат. По-добре да каже той и да може да контролира наратива, отколкото да дойде да го коментира някой бивш клиент.

# 831
Мутито изкара картата с мъжете и кариерата, защото осъзнава, че има голяма вероятност да бъде изгонен заради скандалите с Цецо. Това признание беше да го съжалят, че е пострадал от гейове и да го защитят.

# 832
Да разиграва някакви циркове..
Аз малко си мислех че има желание към цецо но го е срам и като ученик го удря на агресия, но с тези признания....

# 833
Дадоха само хубавите моменти с Мути. Адски елементарна манипулация.  И още нещо - в бизнеса има и достатъчно влиятелни жени, но видиш ли на него все мъже са му се предлагали... "И един мармот завива шоколада в станиол" е работата.

# 834
  • Между гори и планини
Точно за да го съжаляват! Нали видяхме - съквартирантите тръгнаха да го прегръщат и утешават. А той почти се разплака. Голям актьор в голям цирк.
Залагам, че няма да го изгонят днес. Заради шоуто.

# 835
Не вярвам Мути да е спал с мъже. По-скоро ми се струва, че по този начин намира обяснение за провалената си кариера. По-лесно му е да приеме, че нещата не са се развили добре, защото е отказал да спи с правилните хора. Отколкото да признае пред себе си, че е бездарен (какъвто е).

# 836
На мен ми направи впечатление, че Евру се кара с хората като ц-ка на женския пазар. Не знам каква туркиня се изкарва. Май и наш Махмуд и той е бра'чед баши-бозук.

# 837
А цецо, кой го прегърна след нападките на мути?
Бяха много гадни, груби... Мъчно ми стана за цецо и му мълчи

# 838
Разказите на Мути малко ми звучат като типичните пропагандни "гейовете са педофили" изказвания и затова имам съмнения и мисля че минимизира собственото си участие в тези случаи.

# 839
Филип беше в Островът на изкушенията, голяма излагация

Общи условия

Активация на акаунт