💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 43 120
  • 1 004
  •   44
Отговори
# 120
Не съм чула това, че е перефразирана.

# 121
Що не направят смяна тези? Сакатите зелени ще ги изпреварят

# 122
  • София
Яд ме е за жълтите, така добре тръгнаха, Шопа се раздаде и накрая двама плиткоумни решават пъзела... Пък и Алекс се налага...-Нее, разделението е...

# 123
  • София
Павката го каза в началото, като условие.
Д-р Петров ще се сети. Жълтите по стара традиция започнала още от сезон 1 винаги забиват на пъзелите. Особено трагично беше положението в 2 сезон и така и си остана. Grinning

# 124
Жълтите нямат шанс. Спряха да мислят за първата дума, а тя им е тотално грешна.

# 125
  • София
Счу ли ми се или наистина каза, че не ставало "резиденцията", защото нямали "ж"? Това на умниците в жълто.

# 126
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Жалко, че доктора ще ги измъкне зелените. Жълтите си заслужават брега, то пък бива тъпотия, но тези счупиха скалата.

# 127
  • Буркина Фасо
Що не направят смяна тези? Сакатите зелени ще ги изпреварят
да поискат наказание. след 2 мин. щяха да са готови Grinning

# 128
Жълтите заслужават да загубят пак. Много се пънат винаги в началото на силовата част и все си измиват ръцете накрая да слагат по-непопулярните хора на пъзела. Най са ми неприятни от трите племена.

# 129
Яд ме е за жълтите, така добре тръгнаха, Шопа се раздаде и накрая двама плиткоумни решават пъзела... Пък и Алекс се налага...-Нее, разделението е...
Тянко нали го спасиха щото искал да се докаже като пъзелист Simple Smile

# 130
  • На Изток от Рая
Жълтите "пъзелисти" въобще не мислят и не чуват какво им говори Павката и съотборниците. Редят там някакви думи, ама те и като не знаят как се пишат съвсем се обатачват.

# 131

То си е и негова грешка като капитан. Той трябва да си подреди отбора, не е само да се бъхтиш като добиче. Тези двамата така или иначе щяха да си ги номинират след като загубят и номинационна битка, просто сега ще си имат и още една "причина".

# 132
Изказването на Ръждавичка за мусаката беше малко популистко

# 133
  • София
Ама защо изобщо изпратиха тези двамата малоумници да решават сентенцията?!  Едва ли са изненадани сега от резултата. Хем прости, хем неграмотни, хем не могат и да броят. Тянко каза, че не ставало да е "Резиденцията", не пасвал броят на буквите. Просто не мога! Joy
То бива да си тъп, ама това тяхното трябва да е подсъдно. Язък за целия напън в първата част на играта! Георги не трябваше да ги праща точно тези двамата на пъзела. Сапунджиева щеше да свърши работа. Но Александра реши едно пъзелче за 2-годишни и вече доби самочувствие на голямата пъзелистка. Тянко и той е с нереално самомнение. Напълно си заслужават да отидат на плажа. Жалко само за останалите.

# 134
Опасявам се само Д-р Койджикова да не предаде жените заради Д-р Манчев.
Не се казва така, името й е КоЕджикова. Павел добре го произнася, написал си го правилно в анкетата и пак си държиш в мненията да е с Й.

Общи условия

Активация на акаунт