💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 17 915
  • 419
  •   39
Отговори
# 390
Някои вече и по телевизора разбират колко ще е лоша травмата. Докторът каза, че според него Моника е аут от играта, не я е диагностицирал и според мен е прав, не очаквам да я видим повече. Манчев не знам защо се мъчи и той, тия ръце му вадят хляба, няма нужда да си докарва нещо още по-лошо, ама пусто да са в игрите на волята до край.

# 391
Така е, обаче снощи негова беше репликата на епизода:
"Напипах Го, но ми трябваше повече време" JoyJoyJoy

В неговия случай, това се нарича подсъзнание 😂
Павел най-добре го описа - Тянко с прашката 😂😂😂

# 392

Ами ако висят на въженце дълго един метър, къде е проблема???

За мен проблем няма. Даже е предостатъчно, ако сферите са достатъчно тежки. Ама сценаристите няма как да осакатят участниците, ако гредата е ниско и въжетата - къси....

# 393
Тедито като "иска при мама" да не се записва в подобни формАти, а да ги гледа с мама на тивито- то от дивана. Тя си е още дечко. Психолози нямат ли в екипа на ИВ?

# 394
Скрит текст:
На мен пък малко ми идват в повече някои определения вече. "Дъщеря на викинги", "Генерал", "амазонка", "чудовищата на Черно море", "владетели"... Всичко беше интересно до някое време, сега след толкова сезони тези патетични разкази и определения мноооооооого са смешни вече.
Иначе и аз симпатизирам на Ръждавичка и не ми е насочено мнението към нея

Е така е, ама иначе няма да се получат нещата. Я си представи ако игрите ги водеше Карамазов какво щеше да е ахахахаха
Павката има дар-слово, отделно ги надъхва, пришпорва.. При Димитър щяха да пълзят по терена и да се прозяват Sweat Smile  А дали има и въображенито да изтърси в движение "пази си силикона" ахаха
Изобщо, половината предаване си го правят водещите. Виждат се разликите между сървайвър и игрите, макар първото да има по-голям бюджет.

# 395
Какво стана с промото на вчерашния епизод, в който Ралица казва: “Такъв срам не е имало в 7-годишната история на предаването”???
Не показаха нищо подобно.

# 396
  • София
Павката има дар-слово, отделно ги надъхва, пришпорва.. При Димитър щяха да пълзят по терена и да се прозяват Sweat Smile 
Да бе, те щото сега направо търчат по терена. Минали години, когато участниците не се избираха на принципа "който най-много си плати влиза" виж как припкаха по трасетата. А сега трябва да си пускам битките на х3 скорост за да видя някаква динамика.

# 397
Промото се касаеше за пъзела. Но малко и тя преиграва, спомням си и по фрапиращи случаи.

Някои вече и по телевизора разбират колко ще е лоша травмата. Докторът каза, че според него Моника е аут от играта, не я е диагностицирал и според мен е прав, не очаквам да я видим повече. Манчев не знам защо се мъчи и той, тия ръце му вадят хляба, няма нужда да си докарва нещо още по-лошо, ама пусто да са в игрите на волята до край.

Аз изобщо не знам какво прави доктора там, ама няма да влизам в подробности.
Тя е 45 кила и пада не повече от един метър, даже е много. Реално няма този натиск да й потрошо кокалите Simple Smile 95% си го поема мускулатурата. Вярвам, че там е разтежнението. А и дори от телевизора се вижда как след падането тя може да си движи и крака и таза. Обратното - щеше да е на камък.
А доктора с това си посфактум изказване, изглеждаше повече като перчене, отколкото акуратност, да не говорим за загриженост.
Не ми харесва, че участва, но вече е факт. Наистина не ми се влиза в подробности по темата..

# 398
Голяма простотия, заради двама мозъчни инвалиди да забранят пъзелите....
Реших, че се шегуват … пък то било вярно !!

# 399
  • тук и там
Аз мисля че Моника е аут,лошо падна според мен.Като човек,който има проблеми с кръста, Дино ми се струва и той че е за навън,щото с това носене на тежко,ако се натоварва още ,може да се скове и да е до там.Да не говорим,че ако си е прецакал кръста,ще има проблеми и в бъдеще.
Манчев също не знам защо се мъчи с тази ръка.Теодора май с коляното има проблем,там и бяха сложили лед.Предвид,че е на 18 и се занимава със спорт,да я пита човек защо си жертва здравето в ИВ.
Д-р Петров е с голямо его.Не знам като лекар какъв е-сигурно прецизен и перфекционист , но пък не виждам никаква емпатия в него .
При Тянко,неговата некадърност се оказа че може да е полезна.Той просто не можеше да цели кубовете,поради липса на сила и координация,ударите му отиваха в долната част,което се оказа в случая добре,защото можеше да сваля единичните .Но героят на вечерта,как пък не..Според мен махнаха пъзели заради двете кифли и Алекс.Едните не могат да решат пъзел за деца в ДГ,другият ги ползва за да се измъква от битки.

# 400
Няма случайни участници. Абонати на Нова ТВ.
 Дино и Лапунов се справят много добре, но Мистър Пропър ще го дондуркат до финалите както се скатава…

# 401
Те ако не махнат пъзелите, жълтите няма да видят храна до края на сезона. Ще окапят тотално. А и подозирам, че Георги и Мирослав са от харесваните от продукцията - като цяло блатните и новодошлите, които превзеха племето и искат да ги побутнат. Добавям и Сапунджиева, Николета и Теодора. И то останаха Александра, Тянко и Ивайло, които в един момент ще ги изгонят и червените плюс някои от кастинги, ще се пребоядисат.

# 402
Деси Сапунчето е много красива жена, физиката сте я коментирали, там е бетон, но си и личи, че не е настървена като голяма част от каста да мачка другите, за да стигне по-напред. Емпатична е към чуждите болки и емоции, сърцата и мила.
За съжаление, смятам, че това ще й изиграе лоша шега, ако стигне до обединеното племе прогнозирам, че вълците ще я нарочат хем, защото е силна, хем защото е тиха и деликатна.

Краварката е като костенурка на фона на останалите, учудих се, че не поиска смяна, но много слабо се представя на терен. Иначе в клюките и сплетните е много добра.
Не мога да разбера как жена на 36 години се излага така, натискайки се на обвързан на мъж? Дава ме храната си, кътка си го, обгрижва 😶‍🌫️ Ама, явно и той не се дърпа, така че и двамата имат еднакъв принос за ситуацията.

Манчев и аз не разбирам защо си рискува здравето, той и Теодора, както и други активни спортисти или хора, които си вадят хляба с ръцете, трябва с 200 да бягат от такива предавания.

Моника много се измъчи на гредата, а и това падане беше ужасно през Тв-то, представям си на живо. Дано е добре и да се е прибрала да се лекува, няма смисъл да се тормози и да рискува по-тежка травма.

Александра и Наталия показаха, че такива трасета ги минават с лекота, Сашо също беше добър.

При зелените Пекин беше машина, Карина също, Иван беше повече в свои води, Дино, макар и с болен кръст, не се отказа, Петров си беше стандартно бърз и добър.

Браво на всички мъже, които издържаха тези безумни 75 кг и ги пренесоха по два пъти в тази жега, да не говорим че голяма част от тях не са яли и почивали качествено.

Като цяло ми хареса епизода, малко еднообразно стана в един момент, но като изключим това и контузените Т и М, си беше типично ИВ състезание.

За днес направо не ми се гледа това мъчение на червените с коловете, абсолютно ненужна гавра с тях, а и с мен като зрител.

# 403
Ние вкъщи се съмняваме колко е реално тежестта на чувалите. Аз с физиката на Наталия горе долу абсурд да вдигна и пренеса 25кг. Мъжа ми си е якичък и носи тежко, обаче беше сигурен, че 75кг са му непосилни.

# 404
Ралица каза "махаме пъзелите до второ нареждане". Това второ нареждане може да е още утре, може да е след 2 седмици, може да е и на финала. Но не означава, че ги махат окончателно до края на сезона. Аз си мисля, че ще ги върнат след като отпаднат ТянкоАлекс и Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт