💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 49 938
  • 1 081
  •   4
Отговори
# 15
Благодаря за темата!

# 16
На мен Калин и Шопа са ми фрийк, с този налудничав и напрегнат поглед. Алекс е много симпатичен, има интелигентно излъчване. Забелязах, че само той има смелост да казва на Наталия истината. Тази жена е просто непоносима. Това е енергиен вампир. Ако аз бях на тяхно място, досега щях да съм й спретнала чутовен скандал. Как пък някой да не ми надува главата по цял ден, претендирайки че трябва да се забавляваме. Егати забавлението, да слушаш лиготиите на жена в перименопауза.

# 17
Отбелязах момичета - Ръждавичка, Сапунджиева и новото попълнение Николета. Може да съм изтървала някоя девойка от блатото, но ги виждам рядко и дори не им знам имената.
Не отбелязах нито един от мъжете. Нито един не бих определила като красив, а и още никой не ми е станал любимец та да го погледна с други очи.
Положителното на този сезон досега е, че и няма нито един, който много да ме дразни и да не мога да понасям подобно на Кралев и Благо миналата година.

# 18
Повече от трима Мъжа ми харесват. Явно ще е женска победата, щом мъжовете са събрани по хубост ..или ме е ударил хормона, че в предишните сезони за един симпатичен не се сещам  Joy.
Абсолютно! От сезон 4 не е имало мъже, които да грабват погледа. Поне в това отношение сегашният сезон е ОК за мен! Laughing
От мъжете гласувах за Лапунов, Шопа и Траян. От жените за Ръждавичка.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 09:07 от Гарганела

# 19
Благодаря за новата тема😊От мъжете ми харесват Калин, Траян и доктор Манчев🙂А жените - стюардесата, Ръждавейката и балерината на блатото, но нито една не е профил “eye candy”(по Туджаров и Неделчо😅).

# 20
  • София
'Ай кенди' наистина няма.
Хм, тази новата Николета е много сладка. Но не е и тя точно този тип профил. Йоана, балеринката? Мхм, мне.
Ако не се лъжа се визира Елизабет сезон 3 ; Мирела сезон 4 ; Мудева сезон 5. Сезон 6 имаше ли? Нещо не помня. Крамарска? Ааа чакай, Пелипенко ще да е.

Иначе аз гласувах за Ръждавичка, Йоана, Николета (това ми е много силно изразен топ 3) + Сапунджиева, Александра и Калина.
Мъжете ги пропуснах, вие ще компенсирате за тях. 😛

# 21
Аз бих сложила Йоана балерината много хубаво тяло има с оформени мускули.
Калин има страшни очи.

# 22
  • София
Балерината е много красива, но като я зачукаха на блатото окото не я вижда Wink

# 23
  • тук, на мястото си
Дяволо, благодаря за новата тема!
Гласувах като всички за Калин и Траян и добавих Шопа и Лапунов. При жените харесвам физиономиите на Ръждавичка и Карина.
Не успях да гледам в събота, но прочетох и разбрах, че има ново попълнение пак при жълтите, обаче този път има нещо ново -   жена е. Защо само при тях са попълненията? Защо не поразбутат малко отборите, да ги позавъртят? Мисля, че ще стане по- интересно. Все си спомням как направиха Гатьо амазонка и колко се смяхме с това.

# 24
Не разбирам много от мъжка хубост ама гласувах за Траян - ей тъй, малко конкуренция Калин да има Stuck Out Tongue Winking Eye
При жените Ръждето естествено с подласнички Йоана и Николета. И Сапунджиева е хубава ама води на Симона и не мога още да и' надувам още вота Heart Eyes

# 25
  • София
Аз вчера се позамислих относно новите правила на съветите: по два гласа на калпак и трима номинирани.
На пръв поглед те дават повече шансове на по-малката коалиция и намалява тежеста на капитанския глас. Да ма НЕ JoyJoyJoy
Ключовият момент е това че всички освен капитана трябва да гласуват задължително за двама с по 1 един глас (Ралица го каза на първия съвет, а капитанът видяхме тази седмица че може да дава 2 гласа за един и същ).
Малко примери: при племе от 8 човека ако разделението между коалиции е 5:3, то тогава с капитанския глас, петимата имат 11 гласа, докато тройката е със 6 гласа, които задължително трябва да дадат за поне двама различни, което прави максималко по 3 гласа на човек. А при правилно разпределение на тези 11 гласа, те стават 4:4:3 за тройката от слабата коалиция, като накрая остава на капитанът да избере един от тези с по 3 гласа. Т.е коалиция от 5, номинира всичките трима от другата. Отбелязвам, че миналата година пак при 5:3 двама от слабата коалиция биват номинирани.
Интересното става обаче когато имаме племе от 7 човека и разпределение 4:3 (с капитански глас за 4-мата). Гласовете на съвета стават 9 на 6. И тогава пак гласовете стават петима по 3 (при правилно разпределение) и капитана накрая решава. Т.е и при 4:3 в племето, тройката от слабата коалиция пак отива на елиминация.
Т.е в новия сезон с новите правила вместо да се вдигне шанса на по-слабата коалиция излиза точно обратното.
Ако обаче им позволят тези с по гласа да ги жулят на един и същи човек, тогава балансът се обръща.

# 26
Хайде и аз да споделя моите гласове. Diavolo, благодаря за възможността! Hands V Чудесно оформена тема, както винаги! За мъжете гласувах не точно по признака за "красиви", а такива, които са ми интересни и магнетични поп някакъв начин. И в този смисъл, Калин, Шопа /Гошко Хубавеца/ и Лапунов са моят избор. За жените обаче, твърдо използвах критерия за красота, щото друг нямам за момента. Нито една не ми е достатъчно интересна и завладяваща. Та моите красавици са Ръждата, Сапунката и стюардесата от вчера.

# 27
  • София
Благодаря за темата!

Установих, че новите попълнения изобщо не съм ги запомнила, тези от блатото също са ми мъгла, така че гласувах само за "стари кучета". Мъже - Калин и Лапунов, жени - Ръждичката и Сапунджиева.

# 28
Благодаря за темата Hug

Зодии:

Йордан - Телец
Ръждавичка - Риби

# 29
  • Пловдив
С най-добри чувства, но се чудех на кого ми напомня Моника:

П.с. не съм чела всички коментари

Общи условия

Активация на акаунт