💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 49 151
  • 1 081
  •   8
Отговори
# 30
  • София
С най-добри чувства, но се чудех на кого ми напомня Моника:
Бъркаш се. Отдавна циркулира това Joy
Скрит текст:

# 31
И аз чакам с нетърпение да се случи нещо такова и съм склонна да смятам, че в даден момент пак ще ги карат да правят залози на кастинг битките и спечелилото племе както преди да си вземе участник от загубилото.
Защо не поразбутат малко отборите, да ги позавъртят? Мисля, че ще стане по- интересно. Все си спомням как направиха Гатьо амазонка и колко се смяхме с това.

# 32
По някакъв начин ми излезе това във фийда във Фейсбук:

# 33
Ръждица -риби ??? Отписвам я от победителите. Второ място може

# 34
Аз вчера се позамислих относно новите правила на съветите: по два гласа на калпак и трима номинирани.
На пръв поглед те дават повече шансове на по-малката коалиция и намалява тежеста на капитанския глас. Да ма НЕ JoyJoyJoy
Ключовият момент е това че всички освен капитана трябва да гласуват задължително за двама с по 1 един глас (Ралица го каза на първия съвет, а капитанът видяхме тази седмица че може да дава 2 гласа за един и същ).
Малко примери: при племе от 8 човека ако разделението между коалиции е 5:3, то тогава с капитанския глас, петимата имат 11 гласа, докато тройката е със 6 гласа, които задължително трябва да дадат за поне двама различни, което прави максималко по 3 гласа на човек. А при правилно разпределение на тези 11 гласа, те стават 4:4:3 за тройката от слабата коалиция, като накрая остава на капитанът да избере един от тези с по 3 гласа. Т.е коалиция от 5, номинира всичките трима от другата. Отбелязвам, че миналата година пак при 5:3 двама от слабата коалиция биват номинирани.
Интересното става обаче когато имаме племе от 7 човека и разпределение 4:3 (с капитански глас за 4-мата). Гласовете на съвета стават 9 на 6. И тогава пак гласовете стават петима по 3 (при правилно разпределение) и капитана накрая решава. Т.е и при 4:3 в племето, тройката от слабата коалиция пак отива на елиминация.
Т.е в новия сезон с новите правила вместо да се вдигне шанса на по-слабата коалиция излиза точно обратното.
Ако обаче им позволят тези с по гласа да ги жулят на един и същи човек, тогава балансът се обръща.

И все пак е много по-добре. При трима номинирани е по-трудно да се правят стратегии и никой не може да е сигурен дали няма да отиде на елиминации.

# 35
Гласувах за мъжете красавци, при жените не знам, на повечето не им знам още имената , а тези новите ми са ...
Чудя се за Наталия дали да не гласувам, доста я харесват, та да бъде цветно и поддържаме различното.
Възхищавам се, че има дух и кураж, за годините си супер подготвена, фигура запазена, обаче...моля ви се, това не е кастинг за актьори тук в кукления театър. По време на състезание да изоставаш, племето ти е на ток и жица и те гледа да не отиде някъде си или да има номинирани и ти да ми подскачаш и пееш глупости...и колко други неща. Не са я набелязали Наталия, тя сама се набеляза с цел да се открои с нещо повече, сама си избра тази роля, а като гледам се утрепват да набиват канчето на съотборниците и колко е добра, пренебрегната и т.н. Абсолютно неверно е, че не е яла в резиденцията, като има кадри как си слага в устата храна, не да стои пред нея.
А от визитките така се наточих да гледам нещо интересно и ...пак греда. Дори градинаря не ми харесва по характер вече, няма някак достойнство на мъж, хлъзгав е, иначе да-красив ми е, но толкоз. Лапунов остава да ми е любимец , ще го видим и него слънцето колко ще го грее.
Няма ли някой зодия лъв да викам за него? (сега остава Наталия да е такава и ще се гръмна)

# 36
  • София
И все пак е много по-добре. При трима номинирани е по-трудно да се правят стратегии и никой не може да е сигурен дали няма да отиде на елиминации.
Аз изписах цял ферма да обяснявам, как това не е така, но ОК, повтаряй мантрата на продукцията, по-трудно било.
Само да не ти се падне аз да съм срещу теб в коалиция от 4 човека, а ти да си в тази с трима: изобщо няма да е трудно да ви пратя и тримата на елиминация JoyJoyJoy
Разбира се после тази заменка на номиниран може да обърка нещата, но принципа е същия Joy

# 37
  • Някъде там...
Наталия е Водолей (14/02).

# 38
Аз вчера се позамислих относно новите правила на съветите: по два гласа на калпак и трима номинирани.
На пръв поглед те дават повече шансове на по-малката коалиция и намалява тежеста на капитанския глас. Да ма НЕ JoyJoyJoy
Ключовият момент е това че всички освен капитана трябва да гласуват задължително за двама с по 1 един глас (Ралица го каза на първия съвет, а капитанът видяхме тази седмица че може да дава 2 гласа за един и същ).
Малко примери: при племе от 8 човека ако разделението между коалиции е 5:3, то тогава с капитанския глас, петимата имат 11 гласа, докато тройката е със 6 гласа, които задължително трябва да дадат за поне двама различни, което прави максималко по 3 гласа на човек. А при правилно разпределение на тези 11 гласа, те стават 4:4:3 за тройката от слабата коалиция, като накрая остава на капитанът да избере един от тези с по 3 гласа. Т.е коалиция от 5, номинира всичките трима от другата. Отбелязвам, че миналата година пак при 5:3 двама от слабата коалиция биват номинирани.
Интересното става обаче когато имаме племе от 7 човека и разпределение 4:3 (с капитански глас за 4-мата). Гласовете на съвета стават 9 на 6. И тогава пак гласовете стават петима по 3 (при правилно разпределение) и капитана накрая решава. Т.е и при 4:3 в племето, тройката от слабата коалиция пак отива на елиминация.
Т.е в новия сезон с новите правила вместо да се вдигне шанса на по-слабата коалиция излиза точно обратното.
Ако обаче им позволят тези с по гласа да ги жулят на един и същи човек, тогава балансът се обръща.

Аритметически си прав, но в реалността има нюанси. Коалициите не са военизирани формирования които винаги гласуват строго по команда, има лични отношения и почти винаги в малката коалиция ще има някой за когото един или няколко от голямата коалиция няма да искат да гласуват а при необходимост да номинираш 2/3 изборът става съвсем ограничен и опитът да заставиш всички да гласуват по точно определена схема по-скоро би довел до разпад на коалицията отколкото да работи системно. Вероятността един от номинираните да се върне и да изпрати някого вместо себе си, също комплицира ситуацията и подтиква хората да играят индивидуално.

# 39
  • София
Айде, поредната "много силна" жена станала треньорка JoyJoyJoy
Скрит текст:

Аз предлагам епизод 1 да бъде на тема: "Как да изберем кой да ни смени на препятствието" JoyJoyJoy

# 40
Айде, поредната "много силна" жена станала треньорка JoyJoyJoy
Скрит текст:

Аз предлагам епизод 1 да бъде на тема: "Как да изберем кой да ни смени на препятствието" JoyJoyJoy

Marthina?

# 41
  • София
Така се е писала. Профилът й във ФБ изглежда легитимен. Може би да е в тон с никнейма си "muaymarthai"

# 42
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата!
Сезонът е едва в началото, а Гордиенко вече ще подготвя участници😂. Не стига, че е дна от най-слабите жени и освен да бута и дърпа друго не може, ами и тя на клона се наредила

# 43
  • Северозападна България
За мен най-красив е д-р.Манчев, но нещо по характер не ми. Въпреки това искам да спечелят първите ми впечатления- Калин или Лапунов Simple Smile За жени не гласувах,

# 44
Всеки епизод ли ще дават по сто синхрона на гологлавия глупак?

Общи условия

Активация на акаунт