💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 59 951
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 150
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Трябва да е престъпно да си чак толкова просТ.
Тези две котви при жълтите винаги ще ги дърпат и държат на дъното, когато и да си тръгнат вече ще е късно.
Доктора измъкна зелените от тинята, Пекин, Моника и Ванчо не видях да имат особен принос.

# 151
  • София
Шопа също има малка вина. Нахендриха аутсайдерите в племето на пъзела, за да си измият после ръцете с него. Аз не съм убеден, че повечето от тях щяха да се справят лесно...
Но никога няма да разберем. Wink

# 152
А краварката беше само фигурант в тази битка, но устата й е много голяма иначе.

# 153
Ох Ленорката какви тъпотии обяснява за каталога за татуси, ще припадна JoyJoyJoy
А жълтите много ербап, всички се били сетили за сентенцията, да бе да. Толкова им подсилиха племето и те пак последни. Не виждат ли колко са тъпи Тянко и Алекс, как може тях да ги пратят на пъзел?!

# 154
  • На Изток от Рая
Ако жълтите са на съвета на номинираните Александра ще е есинствената, която няма да иска спасение или смяна😀

# 155
Ох Ленорката какви тъпотии обяснява за каталога за татуси, ще припадна JoyJoyJoy
Показа, че и доста каталози е прегледала Simple Smile

# 156
Тянко поне разбра какво тъпо парче е и бере срам там,докато Александра с празния си поглед не мисля че осъзнава къде се намира и какво направи .

# 157
И кво станА сега- Сашка ги набута в блатото, дори и да я изгонят , пак ще кържелясват там поне 1 седмица.
А тя от сега мисли как ще я изхранват Simple Smile
На сините им трябват тапи за уши.

# 158
  • София
Ветеринарката как се зарадва.на животинките  ..искала да ги гушка 🥰

# 159
Тянко да се е осъзнал? Първата му работа беше да хвърли цялата вина на Сашка, тя била видяла думата и не му давала да пипа Joy

# 160
  • На Изток от Рая
Ветеринарката как се зарадва.на животинките  ..искала да ги гушка 🥰
Сигурна съм, че предпочита да гушка д-р Манчев😀

# 161
  • София
Хаха..и него, даа 😄

# 162
Завоевателите ще реват за Данчо,ама бързаха да си измият слабото представяне с него,сега тези двамата трябва да бъдат разкостени.
Имаха силен пъзелист,изгониха го и сега страдат дежа вю!

# 163
Мен пък Павел ме заблуди с тази латинска сентенция. Преди да каже, че е перефразирана. Първо си помислих за "резиденция", ама пък няма такава латинска сентенция. Аз лично ако бях там щях да отхвърля тази дума и да търся друга.

# 164
  • Stockholm
Аз пък ще се изкефя, ако Краварката отиде в мъжката коалиция заради Лъчо. Д-р Петров дано се сети за този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт