💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 30 177
  • 697
  •   63
Отговори
# 210
  • София
Soney, правено е: сега на прима виста си спомням за Момчи, спря Амазонките да се радват в седмицата в която взеха всичките битки.
Инак от снощния епизод най ме изкефи разговора между Наталия и Чикагото (не знам дали някой друг го е споменал вече). Когато тя разказваше за бебешките представления Чикагото я пита "те разбират ли постановката" и тя му върна "Повече от тебе" (mike drop) JoyJoyJoy

# 211
Пропуснала ли съм, или просто не ни показаха да има особени критики към Александра? Това, което гледахме последните минути, беше насочено към Тянко?

# 212
Electric Papaya съгласна съм с всичко написано от теб, но това да кажеш грешките на провалилите се, не е ритане на падналия. 25 Мин се кумеха на пъзела, мога да ги оправдава, ако ставаше дума за разлика 2-3 Мин.

Имах предвид, че вече няколко пъти им се наби канчето и нямаше нужда от още повтаряне на едно и също, защото нито един от двамата щеше да даде друго или някакво обяснение, ясно беше и за зрителите и за участниците, че те просто грам мисъл не се опитаха да вкарат и то при толкова много подсказване.

Изобщо не ги оневинявам, но истината е, че в кръга от хора, в който (предполагам) те се движат/виреят, на никой няма да му пука или направи впечатление, че те не знаят някоя сентенция или как се пишат думите.
Александра си има подкрепа от семейството, Тянко менажира някакви кифли, и двамата са подсигурени, не им зависи бъдещето от знания или общо култура, за съжаление.

# 213
Аз също не виждам с какво допринесе дълбаенето вечерта на брега на отчаянието. Ако Тянко и Алекс бяха казали, че са тъпи и затова не са се справили, това какво щеше да промени? Това на всички им е ясно така или иначе. Да обсъждат какво може да променят (например кои други да пращат на пъзел следващия път) или нещо в тази връзка би било по-продуктивно, но Ивайловото “Кажи Тянко какво стана? Ама как така Тянко?” и т.н. просто не носеше никаква добавена стойност. Аз също не бих искала да го повтаряме до откат, ако бях там.

# 214
Аз няма как да съжаля Тянков тв ,като се сетя той как плю по Йордан и неуспешното му представяне на пъзЛи
Иво даже повече трябваше да го поизмъчи 👹

# 215
И аз не съжалявам Тянко. Да припомня, че той на първия съвет каза как е по-добър в битките от Ивайло, а миналата седмица Ивайло го спаси от елиминации и Тянко даде заявка как щял да стане пъзелиста на племето.
Аз го съжалявам Ивайло, че на почти 50г се представя така успешно, а попадна в това племе да гладува и да се трепе заради тях напразно. На Стоян ми напомня от сезона с Мани. Даже ще му направят услуга да го номинират и да напусне Игрите на глада.
И аз да бях, щях да изтрещя на мръсотия, глад и в компанията на Тянко. Който за разлика от Александра все върти и суче да не признае, че е зле.

# 216
Благодаря за темата, Дяволче❣️
Гласувах за Шопа, Калин и Траян от мъжете. Признавам си, че Шопа ми е слабост още от битката му с Мастагарков. От жените Симона и Деси Сапунджиева са ми мнооого красиви. Гласувах и за Николета Кръстева. Гизем Хикмет също много я харесвам. Толкова е слънчева и усмихната въпреки трудностите, с които трябва да се справя. 🌞

# 217
Soney, правено е: сега на прима виста си спомням за Момчи, спря Амазонките да се радват в седмицата в която взеха всичките битки.
Инак от снощния епизод най ме изкефи разговора между Наталия и Чикагото (не знам дали някой друг го е споменал вече). Когато тя разказваше за бебешките представления Чикагото я пита "те разбират ли постановката" и тя му върна "Повече от тебе" (mike drop) JoyJoyJoy

Много добре ги заковава Наталия винаги Joy

# 218
  • София
Уххх изчетох ви!
Diavolo благодарности за темата и специални за обзора на миналата седмица, че цялата я пропуснах. И затова гласувах в анкетата само на въпросите за красота 😄

# 219
  • София
А "чудовището на Айнщайн"?? Grinning

Калин не го давам за Ръждичката, да си я взима Лапунов, и без това я е харесал (едно от малкото забавни неща, които издрънка Алекс - че Лапунов ставал Паунов около нея Grinning).

# 220
  • София
Довечера пак ли ще се изпотрепят? Кому е нужно това?

# 221
  • София
Лапунов пита Наталия дали е посещавала терапевт..психотерапевт, а Чикагото каза, че бившия й мъж пак много е издържал -3 години съвместен живот. Всички я вземат на подбив, но на нея й влиза през едното ухо и излиза през другото..

# 222
Лапунов и Чикагото женени ли са, колко са ги издържали тях . Много е лесно да оплюваш отстрани като клюкарка.

# 223
Чикагото е женен, но очевАдно Наталия има нужда от специализирана помощ, колкото и да го отрича.
Докато говореше на масата за представленията, в които участва, се виждаше, че до толкова се е "вживяла" в роля, че чак не се усеща, че реалния живот е извън театъра.
Много хора нямат представа, че има бебешки представления. Ако нямаш малко дете и ако няма такъв тетър в градът ти - още по-малко ще го знаеш.
А и нека не отричаме - този т. нар. "бебешки театър" е тип забавачница за малки деца - инфантилно демонстриране на кукли или картинки...
Наталия не излиза от роля. Говоренето й, пеенето й, отношението й към околните - има нужда от помощ от специалист.
Физически е ОК, ментално - не съвсем.
Само си представете какво трябва да търпят съотборниците й 24/7.
Дано им раздават розови хапчета.

п.п. Лапунов може и никога да не се ожени, ако допусне, че ще му се падне за жена някоя Наталия Simple Smile

# 224
И какво като са на Резиденция, щом докато се хранят е нужно да слушат песнопейките на Натито 🫣Присяда и вчера на Гордиенко, едвам я трае и едва преглъща..Ами мерси, ако бях аз или ще дебна, докато Натито не е там да хапна или обявявам гладна стачка в Резиденцията 😂 То да ти се отще...То бива никаква съобразителност, ама това е извън граница.  Никой не и е длъжен да и търпи отклоненията, ама откъде усет у тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт