💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 38 035
  • 875
  •   42
Отговори
# 195
Да оценим последния:

епизод 14

Ако не става с клик на картинката, явно с ръчно копи-пейст в нов таб/прозорец става (линка най-отдолу).

ето го линка за ръчно копиране, ако кликът продължава да не работи.

https://www.surveymonkey.com/r/CDWQTZ7

# 196
А Александра от къде е е видяла, преписала и беше сигурна, че думата е разделенията...

# 197
Александра от Алиекспрес /село Рьошен/...ми прилича на Диляна Попова

пАднах накрая на епизода, като каза "Ми не става само с красота.." жднб

# 198
Ама това не е ли Диляна Попова???

# 199
  • Пловдив
Александра е от село Рогош (до Пловдив).
Снощи епизода тотално ме приспа.
То не може всяка година да е едно и също и на зрителя да му е интересно.

# 200
И аз като Ивайло не мога да схвана за каква степен на малоумие става въпрос при Тянко и Александра. И като си помисля, че такива кандидат инфлуенсърки и придружаващи безсмислия са със самочувствието на реализирани хора, герои на времето. Толкова е тъжно това! Добре поне, че са в сфера, която не докосва реални хора. Добре че има по-голям шанс, като отиде човек на лекар примерно, да срещне някой като д-р Петров, а не като Тянко... за шанс говоря, рискове винаги има. Няма такова празно и тъпо нещо като тези нови образувания в българския пейзаж! Другото, за което искам да пиша след днешния епизод, е черната неблагодарност. Ако не беше д-р Петров, зелените щяха да видят стопанство през крив макарон, но Иван е хваленият от Пекин и компания. Толкова мразя тъпите предателства, че се обривам от погнуса. С Ивайло същата работа - спечели им капитанската, спаси този Тянко /защо ли/ и сега се оказа груб и досаден, защото не може да приеме спокойно този абсурд, който го сполетя. Шопа взе да ми пада в очите, прекалено силен е, за да го играе конформист. Изобщо - няма ненаказано добро и случващото се е поредното доказателство. Усещам, че пак клоня към губещите. Един Калинчо ме крепи.
Трябва да отчетем, че Тянко, поне екранно, се заизвинява (уж!!) как бил бил сбъркал, докато муци с татуираните вежди и напомпаните джуки гледаше тъпо в една точка. Нищо, че харесваният от някои тук и по незнайни причини титулован с "добряк" Жоро Шопа подвикна да пробват "резиденцията", ялият супа за 1000 евро френд на бръмчилката (да не кажа друго) Джулиана Гани и Джукестата бяха показно за "инфлуенсъри", които са идолизирани от подрастващите.

# 201
Diavolo ,благодаря за поредната доза старание и отдаденост в оформлението на темата. Ти казваш, санкции за газенето във водата, ама те дори и да газят не умеят като хората Grinning Сега, разбирам че аз съм от морски град и сигурно малко изкривяване имам в това отношение, ама бива ли чак толкова тромаво да се движат, при все че газенето изморява в пъти по- малко от плуване и с правилна техника можеш да се движиш наистина бързо. Понякога се чудя нарочно ли се влачат така.
Честно, не очаквах такъв обрат, за мен лечителите бяха сигурни за Плажа. Пак, че Иван и Дино успяха да се съберат и минаха пикелите и с наказанието на Манчев изкласиха първата част от трасето. Добре тръгнаха те първата седмица, но от там само надолу. И с това разцепление вътре в отбора, трудно ще добутат далеч, ако не ги освежат с нови, силни играчи, както стана с феномените и най- вече завоевателите.
Бяха като цяло впечатляващи и двата отбора. Георги е наистина много силен играч, но определено не силно изявен като лидер. Добряк е и не конфликтен, за това и се радва на симпатията на съотборниците си. Сега и Ивайло може би е малко прекалено непримирим, но предполагам истинната е някъде по средата. Тотално да си затворим очите и да си кажем "Айде нищо, другия път ще бием (евентуално)" не е моето, но и постоянно намилане къде и кой е сбъркал е демотивиращо също. Иначе Александра и Тянко бяха меко казано потресаващи. Две големи, бели птици с общ коефициент на интелигентност, колкото на един ананас. Наистина е трудно да повярваш, че е възможно да са чак толкова... недосетливи Simple Smile
Ръждавичка и феномените- страхотни. Надявам се, че втора поредна седмица резиденция няма да ги отпусне и "разглези" до степен, да се чудят какви драми да си създадат отвътре. Наталия, вчера, докато говореха около масата на закуска за пореден път показа, че като иска може да говори и звучи съвсем нормално. Алекс за момента ме дразни много повече от нея, ако трябваше да деля стая с някой от двамата определено щях да избера нея, поне има шанс да те разсмее. Алекс мрънка повече и от стара свекърва, няма нещо, за което да няма коментар. Супер неприятно същество. А как се вкисна за стаята Grinning Аз не знам, как се оправя с 6 деца, най- вероятно и 6те са по- зрели от него. Май Наталия се сети накрая как да продължат сентенцията след думата "Резиденцията".
На промото за днес, искрено се надявам монтажа да е преекспониран, не знам иначе каква е тази извратена гордост, че си пребил половината участници с малоумно и не добре обезопасено трасе.

# 202
Ох, на Лечителите сега им предстои да влачат тежкотоварната Краварка и Доктора Joy Нея където и да я сложат, все е котва. Изключително слаб отбор. Изключително слаби жени, но за сметка на това нагли.

Много е зле,милата, но иначе самочувствието и увереността й са на върха на планината, поредната с нереалистична престава за себе си.

Права беше Пекин, че се скатава, добре че го забелязват, а не я оправдават само, защото е тяхната група ( като това може и да се промени скоро ).

Зелените имаха ужасна стратегия и Павел не е съвсем прав, че направиха невиждан обрат, просто Тянко и Александра окепазиха цялото представяне на жълтите и реално им подариха второто място.
Ако други бяха на жълтия пъзел, едва ли щеше да е такъв развоят.

И аз да съм на мястото на Ивайло, сигурно и аз ще дълбая и ще искам някакви отговори, макар че в случая е излишно, мисля че отдавна трябва да му е ясно какъв е капацитетът на точно тези двамата.

Не ми хареса, че племето застава срещу него, да, благородно беше, че не искаха да ритат падналите, но в случая залогът беше твърде голям и усилията им отидоха напразно, особено на Шопа, който даде всичко от себе си.

Николета ми е много симпатична, хем плувкиня, хем емпатична, хем игра добре.

Браво на сините, въпреки дрязгите им вътре в племето (главно с Наталия) се справиха супер на терен.
Сашко е мега напрягаш, дуднещ дървен фисолоф, хареса ми как Ръждавето го нареди на синхрон, че нищо не прави по време на битки и има нужда от някакво физическо натоварване 😂 От промото утре се вижда, че ще му се наложи да се размърда.

Наталия, пък, се светна за сентенцията, което още повече го жегна и, естествено, като вървяха по плажа към резиденцията, не пропусна да я захапе злобно.

Утре играта ще донесе бая криндж моменти, дано Моника е добре, както и Теодора, която май е получила някаква паника атака.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 09:46 от Electric Papaya

# 203
  • Буркина Фасо
разбоИниците са виновни Simple Smile
доказва се, че силикона опъва мозъчните гънки и ги погубва.

# 204
  • тук и там
Тянко дето яде супа за 1000 евро,се показа по-кух и от пън.Александра поне си каза,че само с красота не става,трябва и мозък Grinning(който на тях им липсва).
Коеджикова все си намира оправдание,все "може да мине трасето",ама да не бави отбора не го минава ,боли я корема или друго оправдание.Тя и Алекс са най-големите скатавки.А д-р Манчев не и даде и една лъжица от храната си,после тя му даде половината си порция.Показателно за отношенията им,тя-влюбена овца,той си се възползва само и позволява да го глезят.
Слаби са зелените,физически май Дино се справя добре,доктора пък е умен ,но всички други са слаби.Не ги виждам да запазят цялост.При жълтите без Тянко и Александра ще са по-добре,те дърпат племето назад.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 09:59 от Кайсия

# 205
Electric Papaya съгласна съм с всичко написано от теб, но това да кажеш грешките на провалилите се, не е ритане на падналия. 25 Мин се кумеха на пъзела, мога да ги оправдава, ако ставаше дума за разлика 2-3 Мин.

Не мисля, че д-р Манчев се възползва от конската докторка, тя сама му се набутва, както отбелязаха и другите жени в племето.
Дано им развали коалицията, като мине в тази на мъжете.

# 206
Малко цитати и коментари от мен.

Иво:
Аз като човек със семейство знам че трябва да има строгост за да има ред.
Кретен!

Павел:
-- Никакъв проблем за Мирослав - Канада си е Канада.

-- 2 минути наказание!
По едно време не бяха ли 4. Издишате Павкааа, издишате!

-- Дали разтегна дали скъса никой не знае!
Е как не знае, лекари ли имате там или аматьори?

Александра:
-- Човек нямаме време  - даваай!
Е какво да дава!? Още много преди да стигнат дотам си мислех - уговорете се да няма
празни приказки от типа "ох не мога", "Мисли, мисли мисли", а ето сега и "давай".

-- Човек много сме прости честно!
За съжаление е така.

-- Не само красотата е достатъчна, трябва да имаш и тук.
Така е, ама къде видя красота?

============================================================

Приказките на доктора за фурнаджийската лопата - смехотворни.
Все пак сме в шоу.

Жълтите избраха за "пъзела" галфон и кокошка. Двама образи с Айкю около 85,
с някакви измислени професии, абсолютно безполезни за каквото и да било.

Какъв беше тоя изкуствен интерес към прасето, особено у мега гладните мъже, примерно Дино, от висотата на някъв 10-ти дан йога  Joy високомерно коментира как жените били много гладни вместо да разгледат наоколо. Абе алооо, продукциятаааа? Съвсем за канарчета ни взехте с тоя ултра-нереалистичен сценарий.

В този епизод се изложиха минимум 3-ма човека. Александра, Тянко и Иво.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 10:34 от Soney

# 207
  • София
Калин и Ръждичката бяха чудесен тим по трасето. А ми се струва, че и извън него имат потенциал за оформяне на двойка Simple Smile И двамата са страхотни и се допълват, тя по-командореща, той по-тих, одобрявам!

# 208
Много уместно и зряло включване на Симона - да не се вика и издевателствува над победените!!!

Нещо което не помня да е правено от състезател досега. Що се отнася до продукцията, тя всячески поощрява обратното - стъпчи падналия!   Изстискай го като мокър парцал, после го хвърли по гладен корем на камъните, настъпи го, размажи го и накрая му се подиграй как нямал воля.

Какво ще е новото "срамно" разкритие? Пак ли тайно храна или тайно жисиемче????  Ралица ще е във вихъра си!

# 209
Мисля, че съм с масата за хубавците на сезона. Калин, Манчев и Траян от мъжете и Сапунджиева, Николета и Йоана от жените.
На за Георги Шопа съм на друго мнение. Много ми е неприятен с това как се появи и взе да дърпа конците в племето. Освен това ми е мъж с поведение и мислене от преди век. Тъмен балкански субект ми идва. Освен физическа сила ми липсва възпитание, интелект и чар.
Жълтите са безнадеждни. Тази Александра ако не отпадне скоро, няма да свърши глада. Тянко и той. Какво ги е толкова страх от пъзела, та не се пробват другите? Сапунджиева, Николета или Траян? Ясно, че слабите физически звена бавят по трасето, ама на пъзела тотално ги закопаха. И то след 100 подсказки на Павел.
Наталия продължава да ме забавлява. Надали бих я издържала на живо, но жената за годините си е много добре на битките. В синьото племе далеч повече ме дразнят Гордиенко и Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт