💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 3 (22.09 - 29.09)

• 38 415
  • 883
  •   36
Отговори
# 90
Моника "големия стратег" едвам се мъкне по трасето, май заби към румънско 😁

# 91
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Калин и Ръждето са много силен тандем, Моника е като охлюв.

# 92
  • Stockholm
Сигурно баланс ще е е капитанската. Пекин я виждам последна в каквато и да е  битка с Шопа и Ръждавейката.

# 93
  • София
Тия варели не е истина колко много са ги закопали.
То бива, бива, ама прекаляват. Само да ги мъчат хората.

# 94
Няма как да стане победител Калин - няма мощ, бързо се уморява.

# 95
Браво на Калин!

# 96
Не,че нещо ама ако решат и Моника могат да направят победител. Joy

# 97
  • Stockholm
Ох, на Лечителите сега им предстои да влачат тежкотоварната Краварка и Доктора Joy Нея където и да я сложат, все е котва. Изключително слаб отбор. Изключително слаби жени, но за сметка на това нагли.

# 98
Моника и Пекин много мръсна игра. Ако Иван е толкова глупав да се подведе по техните интриги и се отлъчи  от мъжете, е най-големият балък евър.

Аз пък съм на обратното мнение. Като изключим изключително глупавото и плитко разделение на мъже/жени, винаги съм се чудил, че баш за това предаване е много добре ако даден мъж поведе или участва в т.нар. женска коалиция.

Та каква по-добра логика от това да пратиш другите мъже да се самоелиминират по-между си и ти да си оставаш накрая да се бориш срещу жени, където по презумция ще ти е по-лесно. Особено сега както и номинират по 3-ма човека, дори и жените накрая да му скочат, той пак ще има жена противник. А и това далеч не е гарантирано, защото уж Иван както е близък с Моника, след време може да станат силова двойка и да разкарат някоя от другите зелени жени.

Точно в това предаване, където има преки елиминации е много нелогично да искаш да стоиш в група с други 4 мъже, които всеки един може да ти бие накрая. Това не е Survivor или Американски Big Brother, където има гласуване накрая.

Това е така. Видяхме преди няколко сезона чудесна социална игра в лицето на Алекса. Всички жени го харесваха 😀 и според мен на това дължи победата си

# 99
  • София
На мен ми се струват една идея по-леки игрите и елементите... Досега не е имало ров и други подобни мъчения.
Травмата на Лъчезар не ми изглежда като разтегнат мускул, а като скъсан, плюс това той каза, че е чул звук при скъсването..

# 100
  • София
Опасявам се само Д-р Койджикова да не предаде жените заради Д-р Манчев.

# 101
  • Stockholm
Лечителите мй изобщо няма да стигнат до пъзела Joy

# 102
Пъзелистът подскача докато теглят ама прехвърля цялата тежест на ръцете, сигурно е и физик

# 103
  • София
Шопа как го извади варела, хехе. 😊

# 104
Разделяй и владей!🤪

Общи условия

Активация на акаунт