Вече повече от 3 години с моя мъж правим опити за бебе, миналата година посетихме репрудоктирна клиника във Варна, там напарвиха спермограма на моя мъж, а на мен цветна снимка. Там установиха, че кой знае какъв проблем няма и да пробваме още едно известно време и ако няма резултат да ги посетим отново. Мина година без резултат, решихме юли да направим първата инсеминация, която беше неуспешна, а веднага на следващия месец направихме и втората, която също беше неуспешна. Бях се отчаяла и си казах че явно този път ще е още по-труден от колкото очаквах и си казах че явно без инвитро няма да ни се получат нещата.. Точно в месеца когато вече си бях казала че само инвитрото ще успее да ни отведе до мечтаните две черти съм забременяла. Вчера след обяд направих първия тест, а днес сутринта направих втория:

Та… понеже ми се иска лекарят проследяваш бременността ми да е от Шумен, а аз до сега съм посещавала във Варна, бих искала да науча повече за лекарите тук в Шумен и да избера лекар с който да нямам притеснения.