VIP Brother 2 - 8

• 47 641
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 1 260
# 1 261
Голям смях е сега- Тихомир+Здравко+Калин срещу Христина и Жената-която-ще-излезе- в понеделник...
Змиите почнаха да кълнат: Всичко се връщало...

# 1 262
Венета към Калин: виж сега, като свърши цялата еуфория тука, като излезем навън, ще седнем на кафе, на ракия, каквото имаш време...
Калин я прекъсва: да бе, каквото и да се случи тук, ще си останеме приятели...  Joy

мамка им, пак спряха звука.

# 1 263
само за снимка , и ти си права за съденето, въпросът е принципен Simple Smile
Бих станала адвокат на ДесиСлава /не заради нея, разбира се и не заради Венетка/, заради предизвикателството.
Става ми смешно когато Венета  говори за тази арогантност към нея ... а тя сама я предизвиква. Има хора, които не могат да предизвикат арогантност. Исках да кажа, че арогантността в повечето случаи е предизвикана.

# 1 264
Христина почна да разказва как се спречкала с Деси и Маги, а Здравко: Писна ми от вас! -и си тръгна. А онази по петите му пак да се кара с него...

# 1 265
Според Венета на Калин всичко му било наред имотно, само едно гадже му трябвало ... ама това не ставало с излизания ... като напирмер при нея... Тишо й казал, че я харесва по телевизията и така станала работа. Laughing

# 1 266
  • ВАРНА
Уси и Пепи(от усойница и пепелянка)не спряха да изкарват Десислава по-черна от Сатаната.Тинчето даже твърдеше,че всички в къщата дори Азис и били казали в прав текст ,че е тъпа! newsm78Пепи потвърди.

# 1 267
Е тя Десислава ако е тъпа, не знам тогава Христина как да я определя ooooh!

# 1 268
  • София
Леле, Здръвко какво направи току що, случайно го видях, но щях да повърна, честно. На бара седи купата със салата с една лъжица вътре за сервиране. Той взе лъжицата, хапна си, пусна я обратно в купата и си замина. И сега другите, които не знаят ще ядат това. Ужаааааааас!

# 1 269
  • ВАРНА
Маги има проблем със стомаха.Легна си от болките.
Тинчето разказва с апломб,как Деси попитала Маги,какво е яла,да не би да е от супата(явно творбата на Здравковица).Но не боляло я от вечерта,когато се хранила с картофки(направени от Деси).Па смех от компанията,па радост неподправена.Колко малко  е нужно да си щастлив.Simple Smile

# 1 270
За
Леле, Здръвко какво направи току що, случайно го видях, но щях да повърна, честно. На бара седи купата със салата с една лъжица вътре за сервиране. Той взе лъжицата, хапна си, пусна я обратно в купата и си замина. И сега другите, които не знаят ще ядат това. Ужаааааааас!
Е, ти пък, едно време всички са ядяли от една паница. Здравко не е претърпял голям прогрес ...Не помните ли, че Петя щеше яде бой заради подобни претенции..

# 1 271
мен не ме бърка. По ресторантите да не мислите, че  е стерилно?

# 1 272
Не е ли време за нова тема?!

# 1 273
  • София
За
Е, ти пък, едно време всички са ядяли от една паница. Здравко не е претърпял голям прогрес ...Не помните ли, че Петя щеше яде бой заради подобни претенции..

Те едно време са яли и суровото месо на току що убитото животно, къпали са се веднъж годишно през август в реката, но културата на хранене, която изключва Здръвковата постъпка съществува от векове. Може, пък и при някои хора това да е нормално, знам ли, не съм виждала такова нещо "на живо" и  Слава Богу.

# 1 274
Аз не обичам да ям в една чиния с други хора. Камо ли, непознати...

Тихомир и Калин сега нападат Христина заради Здравко. Венетини ще се оплетат в Здравковите циркове и са на път да загубят ценни привърженици.

Общи условия

Активация на акаунт