VIP Brother 2 - 8

• 47 995
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 525
азис не е никакъв играч
калин ми изглежда най-свестен от всички и точно преценява хората и ситуациите

# 526
e,как за бебета----кариерата и е важна  и  Joy

# 527
  • София
Не знам защо всички толкова много държите на откровеността. Питам се някой от нас ще се почувства ли по- добре ако всеки, който не ни харесва дойде да ни каже всички гадни неща, които мисли. Лицемерие е да се правиш на приятел на някой, а зад гърба му да го плюеш. Другото е възпитание. За да преживяваме някак заедно в работата и на други места, на които не можем да избираме с кога да общуваме и с кого не е по- добре да всеки да си пази мнението за себе си.

Аз лично предпочитам колегите в работата ми ако нещо не им харесва да ми го кажат, за да мога да разбера къде греша и да може работата да върви нормално.. Не обичам лицемерните хора и техните кудкудякания и постоянно създавани напрежения. Това си е мое мнение.
Не казвам, че харесвам Венета, но има моменти, в които смятам, че другите мааалко прекаляват с някои неща спрямо нея.

Забележки свързани с работата- да, но ако някой не те харесва като личност, а трябва да работи с теб? Необходимо ли е да те бомбандира с негативни откровения, които не са от никаква полза? Не е ли по- добре с любезност, не любвеобилност да се поддържа цивилизован дух? Представи си реплики като венетините "Знам коя жена плаче от теб" и подобни. Кому е нужно. Нека си се възмущава наум или сред приятели, на теб мнението и освен да те нервира с какво би помогнало?

# 528
И аз съм за Калин..
Ше се самоцитирам-Светът не отива на добре..

# 529
  • E-CLM & CH-VD
Тихомир пък не искал Венета да влиза сама в къщата, че щели да я разкъсат... то пък все едно от него е зависело дали да влиза или не....

Toй пък откъде знае още преди щоуто, че ще я разкъсат? Явно си познава стоката и знае докъде ще я докара тя...

# 530
Може и такава да е, не споря, но поне им казва всичко в очите. По - добре така, отколкото като Катерина Евро..зад гърба Confused
а какво е това '' всичко''  ? Не съм чула Еврото да коментира и злослови за някого ,
сега си говореха кой кого е познавал отпреди ВБ и тя  спомена че познава Росица отпреди , но една дума не е казала против нея , освен когато Роси си пийваше повечко

Ами сега искаш да върна от първият епизод ли? Всичко, което знае за тях, защо толкова скачат, като че ли не го правят Stop

Катето злослови и срещу Здравко и жена му....Какви били те, че да влизали при тях..Айде моля ви се..Ники Кънчев сам каза, че във всички серии на ББ по света и имало и хора, които са известни...Какво значи какви били те..тя богопомазана ли е?

Айде недейте и вие да защитавате едни и същи, като хора с капаци само едни и също...Едната казала нещо и айде цялото стадо ooooh!

п.п. И Венета злослови, но Катерина бие по всички точки

# 531
Не вярвам Маги да е изневерила - вие знаете ли какъв мъж има тя - лелее Heart Eyes Heart Eyes
Държи си на семейството, личи си и ако мъжът й е болно ревнив и му трябва само един слух е нормално тя да реагира така - а не гузен, негонен бяга

# 532
жалко че не познахме в анкетата, но определено азис знае къде да спре

# 533
Не просто Маги вече не издържа на тъпите "УЖ" шеги на Венета Бобъра!
Ако аз бях на Маги на мястото и толкова нямаше да я издържа, отвъртам и каската още на вторият опит за интрига!!!

# 534
  • ВАРНА
Май Венета  и Деси ще са на номинации.

# 535
Не знам защо всички толкова много държите на откровеността. Питам се някой от нас ще се почувства ли по- добре ако всеки, който не ни харесва дойде да ни каже всички гадни неща, които мисли. Лицемерие е да се правиш на приятел на някой, а зад гърба му да го плюеш. Другото е възпитание. За да преживяваме някак заедно в работата и на други места, на които не можем да избираме с кога да общуваме и с кого не е по- добре да всеки да си пази мнението за себе си.

Аз лично предпочитам колегите в работата ми ако нещо не им харесва да ми го кажат, за да мога да разбера къде греша и да може работата да върви нормално.. Не обичам лицемерните хора и техните кудкудякания и постоянно създавани напрежения. Това си е мое мнение.
Не казвам, че харесвам Венета, но има моменти, в които смятам, че другите мааалко прекаляват с някои неща спрямо нея.

Забележки свързани с работата- да, но ако някой не те харесва като личност, а трябва да работи с теб? Необходимо ли е да те бомбандира с негативни откровения, които не са от никаква полза? Не е ли по- добре с любезност, не любвеобилност да се поддържа цивилизован дух? Представи си реплики като венетините "Знам коя жена плаче от теб" и подобни. Кому е нужно. Нека си се възмущава наум или сред приятели, на теб мнението и освен да те нервира с какво би помогнало?

За да не ме харесва, значи аз съм направила нещо..за това и ще искам да знам какво е то, за да се поправя.

Мисля, че прекалявате малко в нападките си.

# 536
Цитат
е, тя пък венета хич не говори зад гърба на другите, като се съберат четворката за кво си говорят - за плетки и за бебета ли?
говорят си за това, което по-рано Венета им е казала в очите.

Цитат
Имам си вече фаворит и съм сигурна, че ще остане така до края   -        
                             ЯНИЦА

точно така-да дадат парите на детето, аз и по-рано бях писала - да инвестират в едно добро образование като му дойде времето.

# 537
Тихомир пък не искал Венета да влиза сама в къщата, че щели да я разкъсат... то пък все едно от него е зависело дали да влиза или не....

Toй пък откъде знае още преди щоуто, че ще я разкъсат? Явно си познава стоката и знае докъде ще я докара тя...

Не просто сса си прочели внимателно сценария

# 538

Тя  го е подготвила...мрън,мрън,мило- всички ми завиждат на кариерата, на брака, те са злобни, ще ме изядат...тя е кралица на драмата, непрекъснато се жалва...."лесна ваш"та,питате ли ме мен..."

# 539
И аз съм за Калин..
Ше се самоцитирам-Светът не отива на добре..

Сопранов , пътък вечер е  Simple Smile ..как е Жоро ?

Общи условия

Активация на акаунт