VIP Brother 2 - 8

• 48 054
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 885
Поне някакви поекстремни мисии да им поставят. Те като нямат работа и само се драчат.

# 886
И аз се надявам Деси да остане... И не само да остане, но и да победи Венета! Питам се що не казаха на Венчето резултатите от двубоя с Азис? Малко да й смъкнат гарда, че взе вече да се мисли за много страшна... И едно предложение към екипа на ББ - заскуча, другари, та я вземете да вкарате в къщата Бони... Joy Тая е дива за четирима, лудница ще стане! Laughing

Хах, точно за Бони си мислех и аз Joy
Хора, много ми е тъпо...  без Азис нищо не е същото Tired Венета не мога да я гледам... надута интригантка Sick

# 887
  • София
Току що гледах рекламата по НОВА ТВ на "ГОРЕЩО" и ми направи впечатление, че има някакво скрито послание на защита на Венета. Беше нещо от рода на "да казваш всичко в очите или ..." и в този дух.

# 888
Питам се що не казаха на Венчето резултатите от двубоя с Азис? Малко да й смъкнат гарда, че взе вече да се мисли за много страшна... И едно предложение към екипа на ББ - заскуча, другари, та я вземете да вкарате в къщата Бони... Joy Тая е дива за четирима, лудница ще стане! Laughing

Вероятно нямат право да казват такива неща. Това май се води изнасяне на информация от външния свят. Пък и по- добре да не знае, нека да си се мисли за много велика там Grinning
Бони, да, охоо Grinning... тя е пълна с енергия и ще строи набързо лагерът на кумовете Laughing

# 889
  • София
Христина как си тъпче детето. То е едно пазарене, едно куче дето ще хапе...ужас
Мен ми стана жал за дтенцето Sad

# 890
  • София
Ако вкарат Бони, тогава наистина ще стане много интересно. Венчето ще изтрещи тотално.

# 891
Не мога да се сдържа- Тази Христина е абсолютен отврат. Пак се мъчи да храни детето, плаши го сега с кучето как щяло да дойде и да я нахапе цялата. Накрая я цапна през устата и то като се разрева почна да я тъпче ... Sick #2gunfire

# 892
В началото симпатизирах на тази девойка, но към момента ме дразни изключително. Десислава и е виновна, че е по-хубава от нея Shocked и затова я номинира... баси и логиката. Що не си взема багажчето и навън Whistling

# 893
Що не си взема багажчето и навън Whistling

Нали кака и Кума я разубеди. Каза и да не излиза, защото имала огромен шанс да спечели ooooh!

# 894
  • София
Нали кака и Кума я разубеди. Каза и да не излиза, защото имала огромен шанс да спечели ooooh!

Не, просто кумата има огромна нужда от подкрепата на такива като Христина в Къщата.

# 895

Не, просто кумата има огромна нужда от подкрепата на такива като Христина в Къщата.

Да де, то това е ясно кат бял ден Grinning Кумата знае, че Христина реално има нулев шанс да спечели. После не била интригантка и лицемерна.

# 896
  • София
Ясно, ама явно Венчето ни има за по-тъпи  и от Съквартирантите, кумците и тем подобни.

# 897
Ако вкарат Бони, тогава наистина ще стане много интересно. Венчето ще изтрещи тотално.
За още някой приятел на Азис сещате ли се?
Или най-добре-целия му антураж да вкарат!

# 898
  • Някъде на път....
Аха, от тия дето реваха снощи.....  hahaha

# 899
  • София

АЗ не съм фенка на тези певци, но наистина шоуто има нужда от хора с енергия. А Бони я има, според мен, в повече. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт