VIP Brother 2 - 8

• 47 991
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
на него достатъчно пари му дадоха вече, останалото ще е за Венета
Не мисля че някой им вярва още на историите с процентите, но все пак като огласиха че за Васко са гласували 85%, а за Венетка само 15% дълбоко се съмнявам че ще стигнат до нея паричките.

# 481
  • София
Аз ли си въобразих или наистина Ники Кънчев говореше с неприкрита радост за голямата преднина на Азис?Нима не "люби" своята колежка?!Все пак са бойни другари.
почти никой от нова не я харесва

Тя не работи в Нова, а в Телеман, които са продуценти на предаването. Може да не отиде в сградата на телевизията никога, а и да отиде Кънчев няма да е там, защото и той не работи в Нова, а в СИА. Пък и в Нова никой не харесва останалите- както във всяка телевизия- змиярник. Преди десетина години на входа залепиха плакат с надпис Анаконда- беше реклама на филм, но защо ли остана повече от година?

# 482
  • България Сливен
Ей форума набъбна както в първия ден на ВБ!

# 483
сценариите на нова край нямат. и азис взе вече да ме дразни - за какъв се има, играе си само със зрителите, сума ти пари взе да влезе в BB, после пък щял да си излиза, че договорорът му свършил, ама после пак ще влиза, ако му платят повече...на мен ми падна в очите,за канарчета ни взеха #Crazyто бива алчност, ама неговоти си е направо циганска работа

# 484
Естествено ,че азис ще влезе. Това излизане е било предварително обмислен ход с цел Венета да остане!

# 485
Предаването отдавна излезе от рамката РИАЛИТИ  , всичко е режисирано и добре премерено.Пък ние само гледаме и се възмущаваме на хорската простотия ( визирам Венета).

# 486
Прогнозирам, че Азис няма да се върне. Ако го направи, парите трябва да са за него.
В неделя и Десислава ще поиска да излезе.
Ще останат Катето и ВИнетка. Другите са пълнеж. Но нали кинтите са обещани на Катето?!

# 487
Ние хубаво му се радваме, но се чудя дали е добре за самия Азис да влиза.

# 488
  • София
Не вярвах, че от Нова ще съобщят процентите на гласувалите против Венета. Имат едно браво от мен. И много ми се иска да видя физиономията на Венета, когато разбере. Има нужда някой да й подреже малко крилата, че много за важна се има.

И аз забелязах, че Кънчев се радва, че резултатът е бил в полза на Азис. Май, май и колегите на Венета не я харесват особено...

# 489
Естествено ,че азис ще влезе. Това излизане е било предварително обмислен ход с цел Венета да остане!
Peace

# 490
  • Варна
 smile3518
няма да влиза

# 491
каза не Peace

# 492
ЖАЛКО, не влиза Sad

# 493
Азис отказа! Не искал да е в една компания с Венета Райкова.Не било място за една бъдеща майка .

# 494
  • Ботевград
 Naughty Не влиза!
Е, жалко  Confused

Общи условия

Активация на акаунт