VIP Brother 2 - 8

• 47 915
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 540
Тихомир пък не искал Венета да влиза сама в къщата, че щели да я разкъсат... то пък все едно от него е зависело дали да влиза или не....

Toй пък откъде знае още преди щоуто, че ще я разкъсат? Явно си познава стоката и знае докъде ще я докара тя...
Тя  го е подготвила...мрън,мрън,мило- всички ми завиждат на кариерата, на брака, те са злобни, ще ме изядат...тя е кралица на драмата, непрекъснато се жалва...."лесна ваш"та,питате ли ме мен..."

А, ей това ми е чудно от цялата работа..
Защо Венета си мисли, че е номер едно? Кой и е промикл мозъка до толкова не ми е ясно newsm78

# 541
И аз съм за Калин..
Ше се самоцитирам-Светът не отива на добре..

Сопранов , пътък вечер е  Simple Smile ..как е Жоро ?
Чака Азис у випа на Синсити  Mr. Green

# 542
Азис си  отиде - фаворит сега ми е Маги - определено Peace.Такива жени харесвам, а не мрън, мрън като Деси

# 543
Венета толкова много се излага, но аз съм я виждала и в други ситуации извън ТВ и спокойно мога да кажа, че не показва нищо ново от личността си.
Аз също съм за Калин - най-умерен, точен в преценките си и се държи най-добре от всички.

# 544
  • София
Венета и Катето ще са номинирани според мен.

# 545
  • София
Някой по-горе беше казал,че Маги реагира така защото била "Гузен негонен бяга", била изневерявала.Е аз  не съм, но бих скочила още по-остро,защото ме обижда , защото ме гледат мъжът ми и децата и тя няма право да дава такива характеристики.Голямата моралистка. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 546
Тихомир пък не искал Венета да влиза сама в къщата, че щели да я разкъсат... то пък все едно от него е зависело дали да влиза или не....

Toй пък откъде знае още преди щоуто, че ще я разкъсат? Явно си познава стоката и знае докъде ще я докара тя...

точно така познава си стоката и знае , че не е лесна, че е откровена, заядлива, закачулка, конфликтна и т.н..Тоест-обича я -познава я .

# 547
  • София
Не знам защо всички толкова много държите на откровеността. Питам се някой от нас ще се почувства ли по- добре ако всеки, който не ни харесва дойде да ни каже всички гадни неща, които мисли. Лицемерие е да се правиш на приятел на някой, а зад гърба му да го плюеш. Другото е възпитание. За да преживяваме някак заедно в работата и на други места, на които не можем да избираме с кога да общуваме и с кого не е по- добре да всеки да си пази мнението за себе си.

Аз лично предпочитам колегите в работата ми ако нещо не им харесва да ми го кажат, за да мога да разбера къде греша и да може работата да върви нормално.. Не обичам лицемерните хора и техните кудкудякания и постоянно създавани напрежения. Това си е мое мнение.
Не казвам, че харесвам Венета, но има моменти, в които смятам, че другите мааалко прекаляват с някои неща спрямо нея.

Забележки свързани с работата- да, но ако някой не те харесва като личност, а трябва да работи с теб? Необходимо ли е да те бомбандира с негативни откровения, които не са от никаква полза? Не е ли по- добре с любезност, не любвеобилност да се поддържа цивилизован дух? Представи си реплики като венетините "Знам коя жена плаче от теб" и подобни. Кому е нужно. Нека си се възмущава наум или сред приятели, на теб мнението и освен да те нервира с какво би помогнало?

За да не ме харесва, значи аз съм направила нещо..за това и ще искам да знам какво е то, за да се поправя.

Мисля, че прекалявате малко в нападките си.

О, в никакъв случай не искам да ви нападам. Мислех си, че просто си обсъждаме. Интересно ми беше защо цените откровеността и затова задавам въпроси. Абсолютно никаква агресия или негативни емоции. Всичко най- добро и ако разговора Ви се струва неприятен няма да питам нищо повече. Искрени извинения ако съм Ви засегнала с нещо.  bouquet

# 548
Май Венета  и Деси ще са на номинации.
Е, ако се окаже така ....вече няма да й се размине. Ще й приготвя носни кърпички и ще я чакам отпред, даже може и една кошница с домати да й занеса Joy , ще й придам цвят на злобното личице   hahaha

# 549
Любимите ми монолози на Христина на тема Десислава  hahaha

# 550
Христина пак се опитва да изглежда естествена. И не си признава, че ревнува, ами десислава не й харесвала, нямало общо между тях.....

абе само на мен ли ми изглежда, че левите мигли на Азис са накриво?

# 551
Венета и Катето май ше са номинирани..
Аре Венета в понеделник ше е в студиото  Laughing

# 552
  • София

Ако Катето не реши да излезе по желание.
Браво на Васко. smile3501

# 553

Ако Катето не реши да излезе по желание.
Няма,споко..

# 554
Баба Кате бие всички в къщата по вулгарност....направо ми събра погледа Shocked Shocked.То не бяха псувни , то не бе чудо.Май тя е злобна колкото всички в къщата взети заедно.Имам чувството че изпитва абсолютна ненавист и злоба към всичко живо по младичко от нея.Страшна лицемерка и простакеса.Държанието е много просташко.Явно си въобразява че като си псува на воля си придава вид на много освободена жена...Чак не мога да си намеря думите от отвращение.Толкова ми падна в очите.Явно алкохола и се е отразил зле..Айде приключвам , че си вдигнах нервите с тая.

Общи условия

Активация на акаунт