VIP Brother 2 - 8

• 48 106
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 690
  • somewhere over the rainbow
Дали Десислава ще си тръгне по собствена воля?Това ще бъде мноооого тъпо!
Ми тя умна ли е? Thinking

# 691
  • Пловдив
Яд ме е, че в понеделник ситуацията ще е сходна като днешната - Деси си излиза доброволно, Венета ("нещото", както я нарече Азис) остава.
Азис е последният човек,който може да нарече някого "нещото"!
Нека първо да реши той кой е или какво е!

Той за себе си знае. Не се коси.

# 692
  • София
Деси каза, че няма да излиза.
Дано!Тогава Минета ще се изстреля в понеделник.Голям кеф!Искам да и кажат и на нея процентите и срещу Азис!

# 693
  • София
От няколко дни Десислава обяснява, че в понеделник излиза, така че няма да се изненадам, ако го направи.

Маги в никакъв случай не е грозна жена. Дали е красива всеки преценява според вкуса си. На мен лично ми харесва 100 пъти повече от Деси, която ми изглежда малко сгушена, все едно някой я е ударил с чук по главата, несъразмерна е - широк гръб, големи цици, които стоят неадекватно на финото и дребно телце. Не казвам, че е грозна, но изобщо не ми харесва.

# 694
Яд ме е, че в понеделник ситуацията ще е сходна като днешната - Деси си излиза доброволно, Венета ("нещото", както я нарече Азис) остава.
Азис е последният човек,който може да нарече някого "нещото"!
Нека първо да реши той кой е или какво е!

Той за себе си знае. Не се коси.
Притесних се!

# 695
Едно обаче не може да се отрече- засега от НОВА нищо не спестяват за Венета. Но то защо ли да спестяват, като това ще провокира повече да гласуват.

# 696
  • Пловдив
Дано!Тогава Минета ще се изстреля в понеделник.Голям кеф!Искам да и кажат и на нея процентите и срещу Азис!

Подстрекателка към харакири. rotfImbo rotfImbo

# 697
От няколко дни Десислава обяснява, че в понеделник излиза, така че няма да се изненадам, ако го направи.

Маги в никакъв случай не е грозна жена. Дали е красива всеки преценява според вкуса си. На мен лично ми харесва 100 пъти повече от Деси, която ми изглежда малко сгушена, все едно някой я е ударил с чук по главата, несъразмерна е - широк гръб, големи цици, които стоят неадекватно на финото и дребно телце. Не казвам, че е грозна, но изобщо не ми харесва.
Къде и видя дребното телце на Деса , ами тя има тяло като на  работлива селянка ... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 698
  • На погрешната планета
Еееееййййййййй като овце сте бе Венета та Венета !!!На баба Катя ли се възхищавате или на Василка....Не мога да повярвам може ли така да изпростявате момичета.Или на интригантката Магдалена??? Shocked Shocked Shocked
Ако и сега Деса излезе по собствено желание спирам да ги гледам предаването.

На мен лично Маги не ми изглежда първа красавица, но изказа и и прозорливостта и ме възхищават.
Аууууууу ужас

Тц,тц,тц, как не ни е срам да имаме различно от твоето мнение Whistling

# 699
  • София
Едно обаче не може да се отрече- засега от НОВА нищо не спестяват за Венета. Но то защо ли да спестяват, като това ще провокира повече да гласуват.
Защо да и спестяват нещо?Тя в началото обясняваше,че не работи в Нова,а са външна продукция.После явно забрави какво е казвала и започна с театъра-какво ще кажат шефовете от нова,рейтинги,как били свалили предаването На кафе,как тя издържала семейството и т.н.

# 700
Деси е уверена, че ще изгонят Венета и наистина засега не мисли да излиза. Каза, че и не смее, за да не се повтори историята с Азис. Ще видим, че до понеделник има доста време. Дали ще издържи психически...

# 701
  • София

И на мен това ми прави впечатление и съм приятно изненадана, че й показаха всички злобни коментари.

Markrit, ами така ми изглежда на екрана, дребна. Иначе в горната част бая яка е момата.... Wink

# 702
Точно, работата е в броя на СМС-ите. А и предаването на ВИнета е външна продукция.

# 703

Къде и видя дребното телце на Деса , ами тя има тяло като на  работлива селянка ... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
...прилича ми на  hahahaтекезесарка, особено с плитката дето я врътка зад ухото, ...кожата е и адски зле, явно има хормонален проблем..Дано вземе наградата и да се реконструира..
...е, Магито е с друга мая Peace Peace

# 704
  • София

Подстрекателка към харакири. rotfImbo rotfImbo
То такава злоба ми се излива от ТВ-то,че започвам да си мисля,че е заразно!Май ме хвана и мен,ама за Минета-каквото почукало,такова се обадило!

Общи условия

Активация на акаунт