VIP Brother 2 - 8

• 48 144
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Яд ме е, че в понеделник ситуацията ще е сходна като днешната - Деси си излиза доброволно, Венета ("нещото", както я нарече Азис) остава.

# 676
  • България Сливен
Продават бикини за по 2 лв./7 бр. Може Деси такива да си е взела. Носи и след това в кофата.Доста удобно!

# 677
Дали Десислава ще си тръгне по собствена воля?Това ще бъде мноооого тъпо!

# 678
  • София
Дори и мазен, Калин е най-адекватен и близо до нормалността, поне търси някакво омиротворяване на обстановката, всички други са се изкривили, не могат да се погледнат отстрани, само те са прави и т.н. самозабравяници.... Повдение 5-ти клас, втория срок /да ми простят петикласниците, че ги сравнявам с "тези"/. Но явно този тип експерименти рано или късно водят до такава обстановка и такъв тип поведение. Във всеки Брадър ли се развиваха така нещата....???      

# 679
Ако и сега Деса излезе по собствено желание спирам да ги гледам предаването.

На мен лично Маги не ми изглежда първа красавица, но изказа и и прозорливостта и ме възхищават.

# 680
  • София
Бора,на всеки ББ беше горе-долу така.Явно вътре изтрещяват наистина.

# 681
  • София
И на мен ми харесва Маги, екзотична е, много е интересна.

# 682
Яд ме е, че в понеделник ситуацията ще е сходна като днешната - Деси си излиза доброволно, Венета ("нещото", както я нарече Азис) остава.
Азис е последният човек,който може да нарече някого "нещото"!
Нека първо да реши той кой е или какво е!

# 683
Еееееййййййййй като овце сте бе Венета та Венета !!!На баба Катя ли се възхищавате или на Василка....Не мога да повярвам може ли така да изпростявате момичета.Или на интригантката Магдалена??? Shocked Shocked Shocked

# 684
  • E-CLM & CH-VD
Ех, ако Венета излезе в понеделник, дали ще докарат във вторник стрийптизьорка за рождения ден на Тишо?  newsm78 Twisted Evil

# 685
  • Пловдив
Аз само мога да призная, че Катето ми беше фаворит, и ревностно я защитавах, но сега ме е срам от това ми деяние. Нещо не оправда очакванията ми. Ще се "преструктурирам" към Калинчо, изнасяйки се истимаро Grinning. Катка-златка много ги надроби интригантски и хич не ми хареса.

# 686
Деси каза, че няма да излиза.

# 687
Ако и сега Деса излезе по собствено желание спирам да ги гледам предаването.

На мен лично Маги не ми изглежда първа красавица, но изказа и и прозорливостта и ме възхищават.
Аууууууу ужас

# 688
  • Виена
Аз пък Маги много я харесвам като визия. Дори без грим изглежда чудесно.

Peace
 Дано Десислава не си тръгне Praynig Не съм вярвала,че някой може да ми стане толкова антипатичен,егати тая Венета колко е злобна Twisted Evil

# 689
  • София
Ех, ако Венета излезе в понеделник, дали ще докарат във вторник стрийптизьорка за рождения ден на Тишо?  newsm78 Twisted Evil
Ще е много яко!

Общи условия

Активация на акаунт