VIP Brother 2 - 8

• 48 191
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 660
за Калин - нищо не мога да кажа , не ми прави впечатление ,
нещо се дразни от чалгата , ама помня , че удряше тъпана при Слави в най-чалгарския му период  ..
Здр. го харесва , помня че в началото го номинира за оставане , говореха си по мъжки днес - за подводен риболов , гмуркане , и такива неща ...Записва албум с Нина Николина ,
хубав е , но ми е малко безличен

# 661
Моля, кажете дали Азис и Галя влязоха в къщата?
нищо не съм гледала днес.... Blush

# 662
Много ми се иска семейство Мравкови да се разкарат.... но на дали.

# 663
  • София
Не,Азис отказа.Според мен постъпи доста умно.Жалко за шоуто,но наистина за него и Галка нямаше да бъде добре в този змиярник.

# 664
  • Между гори и планини
Ще ми кажете ли Азис ще влиза ли пак в къщата с Галка или отказа? Къпах бебето и пропуснах момента  Praynig

# 665
Цитат
Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден. Тя гони имидж на секс-бомба. Не иска народа да я гледа да пере гащи.  

Ако им замирише на лошо да не се чудят от къде.Сигурно от куфара на деса нали ще си събира 28 чифта гащи.
Егати звездата, егати секс-бомбата.Имидж един път.
ти като си сменяш бельото мирише ли?

наистина е изключително глупаво да се занимаваме  точно с този въпрос, но ако искаш можеш да си направиш експеримент , носена дреха, парфюмирана и оставена в затворено място( в случая плик или куфар или не знам какво ще да е ) повярвай ми не мирише хубаво.
Сега ако ми кажете ооооооооооооооооооооомойте не миришат аз съм цветя и рози е извинете, но позволете ми да не ви повярвам
Иначе знам, че всикчки тук са чисти, спретнати и по-понай, за което ви благодаря  bouquet

# 666
Ами да - Маги е грозна и Деси е грозна и Райна беше грозна, а пък ние сме най- Убавите, най-начетените и най-добрите майки. Всичките сме за корици на списания. Искам да има повече майки като нея и жени, които си защитават семейството като нея, а не оплакващи се от мъжете си лелки в "Дом и семейство"

# 667
Отказа !

# 668
  • София
Не, Азис отказа да влезе пак. КАза, че не можел да живее под един покрив с Венета. А и не било добре бременна жена да е в такава обстановка. Въпреки, че Гала не е имала против да влязат там заедно.

# 669
  • somewhere over the rainbow
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха

Mи дайте тогава да си заформим един анти-фен клуб на Катето Евро. Още втория ден казах на баба ми, че хората,които са приятели с всички, са много съмнителни. И ето на, почна да си показва рогцата. Не се е родил човек на този свят, който да може да поддържа вечено лицемерие hahaha
При така стеклите се номинации Деси-хлип-хлип вън Sick

# 670
Аз пък Маги много я харесвам като визия. Дори без грим изглежда чудесно.

# 671

Shocked Shocked Shocked #Crazy #Crazy #Crazy

# 672
  • София
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха

Mи дайте тогава да си заформим един анти-фен клуб на Катето Евро. Още втория ден казах на баба ми, че хората,които са приятели с всички, са много съмнителни. И ето на, почна да си показва рогцата. Не се е родил човек на този свят, който да може да поддържа вечено лицемерие hahaha
При така стеклите се номинации Деси-хлип-хлип вън Sick

Аз съм съгласна и искам Десислава да си хваща куфарчето и да си ходи! Peace

# 673
не се тръшкайте излишно коя е най-грозна - коя ще да е - ще я оправят с фотошопа!!!
 Ама Венета горката не само че е зла ама взе и да погрознява! И устните и все по-тънки стават от злобното присвиване!!!

# 674

Peace

Общи условия

Активация на акаунт