VIP Brother 2 - 8

• 48 108
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 645
  • София
стига пък вие с тия гащи бе...
за ВИПа е темата-на кой му смърдятм, на кой не,да си пуска анкета някъде
верно стига.У нас засега не мирише на гащи.Телевизора явно действа като филтър. Joy

# 646
Калинко ме кефи все повече, пич е!

# 647
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха
най-върлите претендентки са точно те двете...

# 648
Забележете какво несъответствие в двойката Тишо- Венета: тя- кльощава, изпита  и нервна, а той- тлъстичък, доволен и спокоен сладур. Joy
Иначе съм фен на Калин, кажете нещо за него.

# 649
Забележете какво несъответствие в двойката Тишо- Венета: тя- кльощава, изпита  и нервна, а той- тлъстичък, доволен и спокоен сладур. Joy

само това не е вярно Wink  - хич  не ми е сладур

# 650
Забележете какво несъответствие в двойката Тишо- Венета: тя- кльощава, изпита  и нервна, а той- тлъстичък, доволен и спокоен сладур. Joy
нещо за Калин Joy

# 651
  • София
Лео,дай новата анкета! smile3508

# 652
  • Между гори и планини
11 нови отговора докато пиша  Shocked
Направи ли ви впечатление, че Венета много гадно се кле "Да остана без деца ако лъжа", на никой не го пожелавам, дори и на нея, нищо че хич не е истина

# 653
С риск да си навлека какво ли не от вас,но си мисля че Катето е най-голямата лицемерка в къщата и наистина най-драпа да вземе парите, плюс това има добър учител всеки знае доброто й приятелство с Дим Дуков!

И аз го казах това, ма всички са заети да плюят Венета и не четат такива мнения хаххахаха
най-върлите претендентки са точно те двете...

Вярно си е Laughing

# 654
Ех, Венето... Не била видяла за 15 дни Деси да пере. Ами донесла си е жената гащи за 28 дни, да не й се налага да пере. И рокли има за всеки ден.

..никой не видя ДесиСлива да пере. Но така едва ли гради имидж на секс-бомба, ..по скоро на секс-смръдла TiredНяма нищо лошо в това човек да си изпере дрехите, бельото...а,  ooooh!сигурно нейното мирише на теменужки Sick
..а това, че се опита да дразни Кристина си е доста долнопробно, с което падна под всякакво ниво..
аз също бих си взела достатъчно дрехи и бельо,за да не ми се налага да пера на ръка- никога не съм го правила...какво толкова има? трябва всяка да запрята ръкави и да се дупи на ваната ли?
не се чувствам длъжна да давам обяснения ...смърди ли ми бельото или не...но лично аз не мога да си представя, че няма да си го пера, и ще го бутна в луксозния куфар, скромно, но от сърце..просто да отлежи 28 дни. Дори да е най-чистото и най-скъпото...Да ме прощавате, ама...не е хубаво това...Все едно да не си измиеш зъбите..Може би е хигиенен навик, създаден в ранно детство, не казвам че е ..добър навик, може би не е "модерно" ВЕЧЕ..

# 655
нещо за Калин Joy
Сладур защото ми изглежда добродушен и незлоблив, не че имамкой знае какви симаптии..

# 656
Мъжа и е доста атрактивен.Бивш спортист-борец.Сега имат хотел на морето.Участваше в един клип на Рени,в една от предишните теми имаше линк,ако може някоя мама пак да го пусне.
Tя затова ли така подскача като ожилена като и кажат че си похожда насам натам , да не остане без хотелчето на излизане.Като я шутира атрктивния и съпруг...
това е тъпо....обича си го, защо не.Красива жена като нея нали се сещаш,че може да си намери и друг мъж с хотелче..пфууу ooooh!
[/quote]Пфффуууууу Маги и красива ????????? newsm78Тя няма правилни черти , пък за красива изобщо не може да се говори с тая конска физиономия и широкия си задник ..За ква красота ми говориш че нещо не разбрах..????

# 657
Мъжа и е доста атрактивен.Бивш спортист-борец.Сега имат хотел на морето.Участваше в един клип на Рени,в една от предишните теми имаше линк,ако може някоя мама пак да го пусне.
Tя затова ли така подскача като ожилена като и кажат че си похожда насам натам , да не остане без хотелчето на излизане.Като я шутира атрктивния и съпруг...
това е тъпо....обича си го, защо не.Красива жена като нея нали се сещаш,че може да си намери и друг мъж с хотелче..пфууу ooooh!
Пфффуууууу Маги и красива ????????? newsm78Тя няма правилни черти , пък за красива изобщо не може да се говори с тая конска физиономия и широкия си задник ..За ква красота ми говориш че нещо не разбрах..????
[/quote]
ми за такава - екзотична, то не само външния вид има значение, а и характер, поведение...ти сигурно си много красива.Намери си някой с хотелче и си трай...не ме занимавай с глупости

# 658
  • София
Клетвата на Венета беше неприятна сцена. По-принцип мразя такива неща... като почне някой да ми се кълне и спирам да слушам нататък... не са ми по вкуса неумелите  драматизации.

За Калин - не го харесвам особено. Мазен ми стои, а смехът му е доста неприятен.

# 659
  • София
Пфффуууууу Маги и красива ????????? newsm78Тя няма правилни черти , пък за красива изобщо не може да се говори с тая конска физиономия и широкия си задник ..За ква красота ми говориш че нещо не разбрах..????
[/quote]

Аз също я намирам за грозна макар да не съм Мис Свят.Наскоро минавайки покрай будка за списания я видях на някаква корица,ами те гримьорите доста се охарчват за да я приведат в добър вид

Общи условия

Активация на акаунт