VIP Brother 2 - 8

• 47 891
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 750
И какво сега: семейната жена срещу жената, която си показа гащите. Laughing
Joy Joy Joy
Не е от една реплика и да скочи... според мен на Маги й се е набирало, набирало срещу Венета и в един момент чашата й преля точно с реплика на Райкова насочена към нея (нормално).
Може, може да се е насъбрало, но така за правене на деца не се говори, това е аморално, злобно, плиткоумно и много гадно. Минетка не е първа младост - мой набор  Mr. Green , ами ако има проблем с правенето на деца?
Просто ми прозвуча много пресилено избухването, но Катето си върши добре работата - след обработка Маги скача и крещи.
...ужас, квато и да е Винета, това беше просто ужасно..Магито ми падна в очите, като булдог беше направо..Явно доста я е шубе от мЪжо newsm78

# 751

Може, може да се е насъбрало, но така за правене на деца не се говори, това е аморално, злобно, плиткоумно и много гадно. Минетка не е първа младост - мой набор  Mr. Green , ами ако има проблем с правенето на деца?
Просто ми прозвуча много пресилено избухването, но Катето си върши добре работата - след обработка Маги скача и крещи.
Ами ако има проблем, къде ходи да се кълне `Заклевам се, един ден деца да нямам ...` и то за нещо, което изобщо не зависи от нея. За това дали виждали зрителите колко е невинна. Да не стане един ден `Ми то аз нямам деца, щото тия от НОВА не показвали каква съм мила и добра`  Mr. Green

# 752
  • София
Последно Гого ли е любовника или Стойко Rolling Eyes newsm78

# 753
  • София
Вече се съмнявам в нормалността си щом гледам настървено ВБ.
Мисля обаче, че същият ме вълнува само и единствено в комплект с коментарите тук. Така че от СИА да платят на Форума/Сайта за реклама.
Между другото на Венета  не са ли й платили също на принципа на Азис, за който говори с клетви??? И не е ли подписвала клауза за лоялност към организаторите и кухнята на предаването, тоест да не изнася инфо.... 

# 754
Абе на кой му пука, освен на Венета.

# 755
  • София
и аз съм на мнение, че за имане и нямане на деца така не се говори... Ако ще и Венета да е най-злобното същество на земята, такива неща не се коментират....Не и прави чест на въпросната г-жа.

# 756
...мисля, че трябва да се даде наградата на малката Яница, че им слуша простотиите, и гледа гащите Joyи диша пушека..Ако татко и избяга с 2301-вата,\джакузита-макузита, кастфони-мастфни, кебапчета\  Mr. Greenси обожателка,, къвто си е гларус, все още незрял..и яхне яхтата..А Риста, остане сама и самотна в Сливен..по-добре детето да е осигурено.., че знае ли човек newsm78

# 757
Гого не е със сигурност. За Стойко- не знам...не ми се вярва

# 758
  • София
Абе на кой му пука, освен на Венета.

Ми... на мен ми стана интересно и Клюкарника не случайно е клюкарник Mr. Green

# 759
Опитвам се да приема, че хора разни и всеки си има лично мнение, но просто не ми го побира ума как може някой да харесва Венета, че и да се възхищава на държанието и.  Sick
Това е доста тъжно всъщност...

# 760
  • София
Вече се съмнявам в нормалността си щом гледам настървено ВБ.
Мисля обаче, че същият ме вълнува само и единствено в комплект с коментарите тук. Така че от СИА да платят на Форума/Сайта за реклама.

Между другото на Венета  не са ли й платили също на принципа на Азис, за който говори с клетви??? И не е ли подписвала клауза за лоялност към организаторите и кухнята на предаването, тоест да не изнася инфо.... 

И аз съм така, но се успокоявам, че скоро свършва и ще продължа да си живея като  що годе нормална жена, която не се бие с телевизора.

Ясно е, че На Винетка са и платили и може да бере ядове точно за тези реплики. Или само се надявам. newsm78

# 761
  • София
Аз също смятам,че не можеш да кажеш кога един човек трябва да има дете - изключителна простотия, която лъха от тази Магдалена!
Но аз пак държа и не се отказвам,че най-лошия човек в къщата е Катето Евро, че тя върти всички интриги и тежко и горко на свитата й,ако BB спре алкохола в къщата,тя за една водка какви неща прави ....
Колкото до Азис аз пък го харесвах първите 3 дни,макар да мразя чалга и да не слушам.Но като му видях евтините цигански номера и ми писна, не знам защо толкова ни го хвалеха тази вечер.

# 762
  • София
И аз съм ЗА приключването на тая история. Искам Хорейшо в нормално време!

# 763
  • somewhere over the rainbow
Аз пак за Катето Mr. Green
Ако трябва да избирам как да ми правят мръсно, по-добре директно и грозно /Венета/, отколкото подмолно и красиво /Катето - майсторски клас - пляс пляс/. В първия случай поне имам възможност да се защитя адекватно.

# 764
  • София
и аз съм на мнение, че за имане и нямане на деца така не се говори... Ако ще и Венета да е най-злобното същество на земята, такива неща не се коментират....Не и прави чест на въпросната г-жа.
Peace точно това ме издразни най-много в избухването на Маги.
Дали е гузна или не, дали мъжът и е красавец ( къде ли не търсих снимка -пусто любопиство) , дали пък я е шубе или просто се е насъбрало, всичко това мога да приема, НО това за правенето на бебета беше .... е да не се повтарям.

Общи условия

Активация на акаунт