VIP Brother 2 - 8

• 48 102
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Само на мен ли ми се струва, че предишния нос на Венета е по-добър от сегашния и вирнат Joy

преди

сега

# 856
# 857
# 858
И на мен вече не ми е много интересно без Азис, въпреки, че той напоследък почти липсваше от разговорите- беше много умислен...
Всъщност, още от онази вечер дето Катето искаше да излиза и после всички си изясниха "породата" на Венета, сякаш напрежението спадна.

Деси каза, че вече не иска да пее в заведения заради пушека от цигарите...

Дудинка, това наистина ли е Венета? Shocked

# 859
  • София
...

Дудинка, това наистина ли е Венета? Shocked

да ето ти още симки

# 860
Венетка наистина има корекция на носа очевАдно е .Горката толкова е бедна ,че чак не може да си позволи да забременее.
И аз все повече харесвам Маги, избухването и което дадоха вчера си беше съвсем на място даже малко позакъсняло.

# 861
  • София /Абсурдистан
Прав си й е носът, аз не виждам някаква разлика.

# 862
# 863
  • София
Прав си й е носът, аз не виждам някаква разлика.
Точно де преди си е бил прав, а сега и е вирнат нагоре  Wink

# 864
  • София

И аз все повече харесвам Маги, избухването и което дадоха вчера си беше съвсем на място даже малко позакъсняло.

За какво избухна, че не не съм с много актуална информация от 2-3 дни?

# 865
Мисля че Десислава ще напусне доброволно. Или ще я изкарат  ,, че е жена която разваля семейства, за да са по убедителни , че Венета остава в къщата с 1% разлика.

# 866

За какво избухна, че не не съм с много актуална информация от 2-3 дни?
Венета, косвено и каза че изневерявала на мъжа си!

# 867
  • София
Мисля че Десислава ще напусне доброволно. Или ще я изкарат  ,, че е жена която разваля семейства, за да са по убедителни , че Венета остава в къщата с 1% разлика.

А ВБ ще го  #2gunfire ако направи този номер
То се видя колко харесват Венета - 85% срещу 15%

# 868
извадка от миналогодишно интервю на Винетка по повод Вип брадър 1

Как би коментирала ситуацията в Къщата?

Интересно е. Рейтингът на шоуто в момента е най-висок от всички останали предавания, така че това говори достатъчно. От друга страна, ми е жал за това детенце, което постоянно кашля, постоянно майка му се кара. Жал ми е че детето е използвано в една такава ситуация, но това е положението Outta Joint

Що сега така не говори а пее друга песен!
а и още
за стриптизиорката има си опашка
Тишо дава ли ти поводи за ревност?

Не, но мисълта, че ще бъде сред момичета по бански, които ще се разхождат в заведението му през целия ден, не ми дава мира. Затова и аз трябва да съм там, за да държа нещата в свои ръце  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:02 от penasim

# 869

Затова и аз трябва да съм там, за да държа нещата в свои ръце  :

Joy rotfImbo

Мерси, Дудинка!
На тези снимки ми изглежда още по-злобно, агресивно и лицемерно...Моля те, не пускай повече- развалят интериора... Wink

Общи условия

Активация на акаунт