VIP Brother 2 - 8

• 48 111
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 840
  • София
И защо ВБ не я санкционира, това не е ли нарушаване на правилата - каза толкова много неща които е разбрала волно или неволно преди да влезе в къщата, кой е подписал договор, коя група от хора са се разбрали да номинира и т.н.
Та тя се оказа най осведомената от всички съквартиранти.

# 841
На мен от самото начало Катето ми идва малко хард. В смисъл, харесва ми младежкия и дух, но мисля че малко прекалява с нейните п*тки, х**ове и тем подобни. Всичко с мярка, дето се вика. Не съм против цинизмите, напротив, но когато прекалиш с нещо, в един момент то започва да става досадно.
Относно избухването на Маги, то се дължи изцяло на провокациите на Венета. Тая жена много упорито и полека дразни всички, докато те не издържат и накрая избухнат от дребното нещо. И кво става тогава, всички лоши и обвинили милата, добра Венетка. Хитра лисица и интригантка е тя.
Вярно, че Маги не беше права да и казва това, че нищо не била направила и още нямала дете, но понякога в състояние на афект, човек може да наприказва какво ли не. А Венета само това чака- да предизвика някой да изтърси някоя глупост, докато е побеснял и после да го изкарат най- злобния и черния. Пък тя- горката жертва.
Аз Маги продължавам да я харесвам като човек, въпреки всичко. Харесва ми и това, че е една от малкото, които затвориха устата на Венета директно.
То кой друг да харесам? За Калин нямам определено мнение, нито мога да кажа, че го харесвам, нито че не го. В стремежа си да омиротвори враждуващите лагери, сякаш самият той, като личност, остава на заден план.

smile3501 и аз такаа

# 842
  • ЯМБОЛ
          Ако Венета наистина имаше ум в главата си,щеше да помисли защо рейтингът предаването и с Ивана е бил най-висок...там нямаше жълтеене и гостенката не и позволи да наднича в личния и живот...
          А колкото до наградата,те всички в крайна сметка за това са влезли.

# 843
На мен от самото начало Катето ми идва малко хард. В смисъл, харесва ми младежкия и дух, но мисля че малко прекалява с нейните п*тки, х**ове и тем подобни. Всичко с мярка, дето се вика. Не съм против цинизмите, напротив, но когато прекалиш с нещо, в един момент то започва да става досадно.
Относно избухването на Маги, то се дължи изцяло на провокациите на Венета. Тая жена много упорито и полека дразни всички, докато те не издържат и накрая избухнат от дребното нещо. И кво става тогава, всички лоши и обвинили милата, добра Венетка. Хитра лисица и интригантка е тя.
Вярно, че Маги не беше права да и казва това, че нищо не била направила и още нямала дете, но понякога в състояние на афект, човек може да наприказва какво ли не. А Венета само това чака- да предизвика някой да изтърси някоя глупост, докато е побеснял и после да го изкарат най- злобния и черния. Пък тя- горката жертва.
Аз Маги продължавам да я харесвам като човек, въпреки всичко. Харесва ми и това, че е една от малкото, които затвориха устата на Венета директно.
То кой друг да харесам? За Калин нямам определено мнение, нито мога да кажа, че го харесвам, нито че не го. В стремежа си да омиротвори враждуващите лагери, сякаш самият той, като личност, остава на заден план.

[/ Hug и аз така!!!  bouquet

# 844
  • София
Всеки по различен начин се опитва да стигне до финала,неможе да гледаме само такива характери каквито ни се иска:)

# 845
  • София
Е, като дойдели в Сливен и като загледали двата светофара...и не знаели на къде да тръгнат, Ристе, Ристе....

# 846
Аз също продължавам да харесвам Маги. И изобщо не намирам избухването й за грозно - Венетището от началото на играта се катери по главите на всички, разиграва си коня както си иска, а никой нищо не й казваше! Е, бяха достатъчно дълго толерантни, преди да я насметат - крайно време беше някой да покаже на Венета къде й е мястото и че не може да прекалява! Така че от мен едно браво за Маги! С простачки като Венета не можеш тихо и интелигентно да разговаряш - трябва да им креснеш, да ги сравниш със земята, да ги унижиш и уплашиш, та да се усетят! С нейните камъни..., както се казва!

# 847
С нейните камъни..., както се казва!

Точно така. На простака само просташки може да му затвориш устата. Деси като ходи да и се извини като човек, какво стана? Едно голямо нищо... Така че, Маги много хубаво я сложи на мястото и. Евалата, мацка Grinning

# 848
Венета направо си го проси, какво да говорим  Crossing Arms изживява се като жертва "Аааз цяла седмица лежа..." абе да си ходи изобщо не заслужава да е там, и като почнала да изкарва едни доводи срещу хората, че ходили с тоя и оня, че били к...ви и т.н. хората са го казали "Първо виж гредата в твоето око, и тогава гледай треската в чуждото", ама това злобно същество не разбира на нея й дай да плюе отрова и да се прави на света вода ненапита #2gunfire

# 849
Само да уточня любовник се казва ако Деси е женена и има извънбрачна връзка !!!
или пък ако той е женен,както най-често се случва.

# 850
  • Между гори и планини
Кажете, как е настроението в къщата, след като Василка излезе?

# 851
Кажете, как е настроението в къщата, след като Василка излезе?
вече толкова не ми е интересно,че забравям да го пускам....

# 852
абе аз пък да ви кажа, че тая рошава гарга newsm57  Венетка само говорири, че този влязъл за пари,че онзи влязъл за пари.А тя за какво е там или на нея най важната задача и е да вземе парите с цената на всичко.Дори да излезне от там без приатеи, без тв. аудитория, и дори без мъж.

# 853
десислава пее, китайчето и припява и подсвирква.той и знае целия репертоар

# 854

smile3501 и аз такаа
HugМоето мнение е същото

Общи условия

Активация на акаунт