VIP Brother 2 - 8

• 48 033
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 825
Да обобщим - всички в къщата са гадни, долни, злобни и най-вече грозни.
А, да - и изневеряват  Crossing Arms

smile3501 smile3501 smile3501

# 826
Венета е гадна, факт, ама дайте ми пример за друга такава трибуна за АЗИС И СИЕ, кой ще им даде толкова време да си разтягат ластиците???
А дали има  кой да ходи при нея с желание? има хора,  които тя си е скъсала задника да кани, пращала им е и парламентьори...но не искат да и участват в панаирите..така че...тя е тази,която кани, а те са тези които приемат или отказват. А тези,които будят интерес, ще си намерят трибуна- пазарна икономика му викат на това

Peace Peace Peace Peace

# 827
Аз викам Венета да си ходи, толкова рядко се усмихва тоя жена и дори само това е достатъчна причина да ми е неприятна.

# 828
Да обобщим - всички в къщата са гадни, долни, злобни и най-вече грозни.
А, да - и изневеряват  Crossing Arms  /каза ССФ и скръсти ръцете/

И какво от това, че изневеряват?
Венета е много смешна с нейните псевдоморални изказвания - еди кой си ходел гол и не знам си кво си. Пък тя в Плейбой, не казвам, че е неморално да се снимаш в Плейбой, но като си решила да го направиш значи не трябва да съдиш и останалите какво правят.

# 829
И аз съм ЗА приключването на тая история. Искам Хорейшо в нормално време!

Аз пък си искам д-р Хаус(Хаос)или както там се казва.

# 830
  • София
Е на тва ли се възмущава толкова Минетка  newsm78
Аз ще защитя една омъжена жена - РистетУ, щото Деси се крачела пред мъжа й  Joy

А тази омъжена жена РистетУ по-малко ли се чекнеше и се нагаждаше

# 831
Добро утро!

Започнах да се отказвам да пиша тук, защото започваме да се заразяваме от някои качества на Венета, които не харесвам.
 Как някои не разбраха, че това е ИГРА и тук всеки ИГРАЕ както може и колкото може. Всеки си е влязъл с различна цел, за някои популярност, за други трибуна, за трети-пари. Актьорство и номера са позволени, нали е игра. Но си има неписани морални и човешки норми, които всеки нормален човек би трябвало да спазва. Защото играта свършва, но живота продължава. И нямаше никакъв проблем, докато ТВ водещата не престъпи тези норми...А сега ще вадим от 10 кладенеца вода да я извиним, хайде моля... Naughty

# 832
СИА как ще си избие инвестициите, като то не остана време за СМС, ако и Десислава излезе... и колко елиминации с СМС е имало досаге една и то на "мижави" фигури.... newsm78
Гризе ме любопитство за формирането и размера на печалбата при тези разходи....

Нека си излезе Десислава и парите пак да се дадат за някой дом.То като няма друг нормалемн начин да се подаде някой лев на такива домове и деца,като не искат звездите да пеят наистина нез пари (благотворително) нека помогнат по този начин.И парите спечелени така да се каже на техен гръб да бъдат дарени.

# 833
да,вярно,,много рядко се усмихва,, newsm78
иначе съм съгласна с Монда,,че без светски личности---винетка ще изхвърчи,,защото ако блестеше с някакъв интелект  нямаше да е горещо предаването й,,,защото----да живее жълтата преса-от където тя черпи инфото и въпросите---видяхте ли как се спече с росица--,??и какво---2 въпроса и задаваше само,,липсваха и пикантериите от ж.преса!
така мисля аз,,а по въпроса за бельото на Деси,,,(до сега четох)---ами ако е имала намерение още в началото да излиза на 2 седмица--колко му е човек да си вземе достатъчно бельо??
И какво сега,,ще се правиме колко переме ли,,като хрисито--- Joy Joy
не, че съм и адвокат,,ама и аз не бих прала за толкова дни

# 834
  • София
Да това е само една игра, но от всички играчи само Шишу и МИнета говорят за парите, на всяка ситуация и реплика ще намерят повод да вмъкнат "тези заветни 100 х.лв.".
Някой от другите да е споменал до сега парите Thinking

Болни и алчни хора, и двамата са толкова жалки

# 835
така е,,абигейл!!!! Peace Peaceпрестъпи ги,,как не---колко пъти каза че и трябват пари,,за жилище---,,как няма да престъпи!! тя за по-малко се е съблякла за плейбой,,,та сега ли--- Joy Joy Joy

# 836
Дудинка  евала за снимките!!!!!!!!!!

# 837
  • София
Добро утро!
Пусни още. Simple Smile

# 838
На мен от самото начало Катето ми идва малко хард. В смисъл, харесва ми младежкия и дух, но мисля че малко прекалява с нейните п*тки, х**ове и тем подобни. Всичко с мярка, дето се вика. Не съм против цинизмите, напротив, но когато прекалиш с нещо, в един момент то започва да става досадно.
Относно избухването на Маги, то се дължи изцяло на провокациите на Венета. Тая жена много упорито и полека дразни всички, докато те не издържат и накрая избухнат от дребното нещо. И кво става тогава, всички лоши и обвинили милата, добра Венетка. Хитра лисица и интригантка е тя.
Вярно, че Маги не беше права да и казва това, че нищо не била направила и още нямала дете, но понякога в състояние на афект, човек може да наприказва какво ли не. А Венета само това чака- да предизвика някой да изтърси някоя глупост, докато е побеснял и после да го изкарат най- злобния и черния. Пък тя- горката жертва.
Аз Маги продължавам да я харесвам като човек, въпреки всичко. Харесва ми и това, че е една от малкото, които затвориха устата на Венета директно.
То кой друг да харесам? За Калин нямам определено мнение, нито мога да кажа, че го харесвам, нито че не го. В стремежа си да омиротвори враждуващите лагери, сякаш самият той, като личност, остава на заден план.

# 839
Цитат
Гледам "Горещо" когато има интересен гост, заради това което ще каже ГОСТЪТ, а не Венета.

Да , ама гостът ще каже, ако Венета го пита.Никой не върви да си разказва каквото и да е без да са го питали.
Аз страшно се впечатлих от предаването и с Иван Гарелов и това , което той каза за държавна сигурност.Сигурно никъде не си беше позволявал така да разказва за носенето на куфарите от делегациите , с които са пътували.
Не знам далки някой е гледал на другия ден Коритаров лайф.Красимир РАйдовски(беше домъкнал един огромен куфар в студиото и иронизираше Гарелов) какъв цирк направи амо от една реплика на Гарелов.Аз на това му казвам отзвук....

Общи условия

Активация на акаунт