VIP Brother 2 - 8

• 48 051
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 870
Аз да кажа, че съм гледала само две предавания "Горещо" преди години. Първото беше по повод Евровизия и провала на Слави. Венета беше строила отвън Мариана Попова да плЮе Слави, много кофти работа. Второто беше за някакви бивши Биг брадъри, дето не ги знаех и след 2 минути превклЮчих. Това ми е.

За Азис знам от:

*за плаката с голия задник от "Новините" на бТВ
*за скандалната книга на пазара-от "Шоуто на Слави", където сценаристите му се нахвръляха като хиени
*за удължения пенис и операцията-от "Шоуто на Слави"
*за бъдещата сватба с Китайчето-от "Шоуто на Слави", Ники се появи там за първи път
*за самата сватба-от "Такъв е животът-Сватбата", даваха в подробности цялата подготовка и самата сватба, а също и от булфото.бг
*за очакваното бебенце-от форума тук

Т.е. Азис никога не съм го гледала в "Горещо".

Според мен дали ще го има предаването на Венета или не-все тая. С него, без него, има достатъчно други шоута, програми, вестници, цели ТВ канали, където можеш да си платиш и да си направиш ПР-а.

Ако не е Шушон да пуска темите във форума кой ще гостува на Венета, хич няма и да разбера.

За мен лично Венета се изложи тотално. Клетви и закани за бой от устата на това крехко и красиво момиче-грозна работа. Никаква сърдечност не показа, никаква слънчевост.

Деси и Азис си направиха ПР-а успешно. На Деси й гледахме будоара, тоалетите, секси-танците, пеенето, момичето си осигури ангажименти за година напред. Азо шашна всички, че не е толкоз демоничен, колкото си мислихме, и че обича да яде картофена манджа.

Катето май винаги си е била такава. И на мен множко ми дойде, ама дай Боже всички на 50 да сме във форма като нейната и с гъвкав ум като нейния.

Тишо, Здравко, Христина, Китайчето-обикновени хора с обикновени грижи. Да са живи и здрави, да си гледат рахатлъка и да разказват на внуците как са играли в Биг брадър на младини.

Маги се представя добре за мен, хубаво момиче, активно. Радвам се, че си има стабилно семейство, а не се лута безцелно в жестокия бизнес на моделки като Виолета.

Петя не успя да блесне. Опит за ПР, ама слаба работа. Но пък не се и изложи. Ще гледаме какво ще стане с нея по-нататък.

Росито беше щастлива за 10 дни. Забавлява се, осъществява връзка с космоса. Колко малко му трябва на човек, за да е доволен.

Бизнесменът не ме впечатли с анцуга си.

Калин не ме впечатли особено.

Ами това е. Blush

# 871
Отново искам Венета да излезе.

# 872
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пък искам Венетка да  си стои и всички да истерясат и да се изпокарат, а ние да им гледаме сеира, щото това е ШОУ, а не пансион за благородни девици или семейното шоу на ЗдрЪвко! Joy

# 873
Аз искам Венета да излезе! Simple Smile

# 874
  • София-в сърцата на моите деца
Аз искам Венета да излезе! Simple Smile
И какво ти пречи момичето-Арно е???? newsm78

# 875
  • СОФИЯ
Отново искам Венета да излезе.
Не си само ти  newsm10

# 876
извадка от миналогодишно интервю на Винетка по повод Вип брадър 1

Как би коментирала ситуацията в Къщата?

Интересно е. Рейтингът на шоуто в момента е най-висок от всички останали предавания, така че това говори достатъчно. От друга страна, ми е жал за това детенце, което постоянно кашля, постоянно майка му се кара. Жал ми е че детето е използвано в една такава ситуация, но това е положението Outta Joint

Що сега така не говори а пее друга песен!

Е как няма да пее друга песен? Нали след сватбата се кефиха с Тишо, че вече не играели двамата, а били четирима. За какво друго Венета се мазни на Христина и Здравко? Сигурно щото много ги харесва Outta Joint... ама с тях не смее да е открита, да им говори в очите и да ги злепоставя, щото си гледа интереса. Моралната Венетка.

# 877
И аз искам Венета да излезе. Наистина е много злобна.
Промених си мнението много положително за Азис и Десислава с участието им в ВБ. Не мисля, че човек е нужно да блести с интелект, а да е добър в това, което прави. Всички видяхме, че наживо и без музикален съпровод пеят страхотно.
Деси и Азис са много позитивни хора и ме зареждат с положителна енергия, може би затова гледах този сезон. Хората имат нужда вечер да си починат пред телевизора, а не да слушат сплетните и ругатните на Венета, дето разплаква съквартирантите и  им убива доброто настроение.  
Маги изглежда е  много сдържана и възпитана жена, но мисля, че реакцията и срещу Венета си беше съвсем на място и даже малко закъсняла.
А за това, че Азис, Деси и Маги били подписали еди какви си договори и взели еди какви си пари за участие, мисля, че е нормално. Звезди от техния ранг трябва да получават пари за участие в такова предаване. Все пак отлагат ангажименти за да бъдат затворени на едно място и колкото да е ПР си е загуба на пари. Пък и Венета какво очаква да платят на Тишо ли? или на Здравко и Христина?

# 878
  • СОФИЯ
Промених си мнението много положително за Азис и Десислава с участието им в ВБ. Не мисля, че човек е нужно да блести с интелект, а да е добър в това, което прави. Всички видяхме, че наживо и без музикален съпровод пеят страхотно.
Деси и Азис са много позитивни хора и ме зареждат с положителна енергия, може би затова гледах този сезон. Хората имат нужда вечер да си починат пред телевизора, а не да слушат сплетните и ругатните на Венета, дето разплаква съквартирантите и  им убива доброто настроение. 
Маги изглежда е  много сдържана и възпитана жена, но мисля, че реакцията и срещу Венета си беше съвсем на място и даже малко закъсняла.
А за това, че Азис, Деси и Маги били подписали еди какви си договори и взели еди какви си пари за участие, мисля, че е нормално. Звезди от техния ранг трябва да получават пари за участие в такова предаване. Все пак отлагат ангажименти за да бъдат затворени на едно място и колкото да е ПР си е загуба на пари. Пък и Венета какво очаква да платят на Тишо ли? или на Здравко и Христина?

newsm10

# 879
  • София
Венета, косвено и каза че изневерявала на мъжа си!

Венета явно си мисли, че като изкара нещо за съквартирантите си по-пикантно, ще бъде в нейн интерес, а и в интерес на НОВА ТВ. Но според мен това е много евтин номер за поддържане на рейтинг, както и борба за Голямата награда.

# 880
Снощи Десислава каза, че ще остане да се бори заради Азис...
Мисля, че няма да излезе....

# 881
Дано, че ще стане много тъпо, ако и тя си тръгне. Венетка ще реши, че и тя се е уплашила...
Те всъщност кога ще гонят?

# 882
Те всъщност кога ще гонят?
понеделник...

# 883
И аз се надявам Деси да остане... И не само да остане, но и да победи Венета! Питам се що не казаха на Венчето резултатите от двубоя с Азис? Малко да й смъкнат гарда, че взе вече да се мисли за много страшна... И едно предложение към екипа на ББ - заскуча, другари, та я вземете да вкарате в къщата Бони... Joy Тая е дива за четирима, лудница ще стане! Laughing

# 884
За мен лично Венета се изложи тотално. Клетви и закани за бой от устата на това крехко и красиво момиче-грозна работа. Никаква сърдечност не показа, никаква Катето май винаги си е била такава. И на мен множко ми дойде, ама дай Боже всички на 50 да сме във форма като нейната и с гъвкав ум като нейния.
Тишо, Здравко, Христина, Китайчето-обикновени хора с обикновени грижи. Да са живи и здрави, да си гледат рахатлъка и да разказват на внуците как са играли в Биг брадър на младини.
Маги се представя добре за мен, хубаво момиче, активно. Радвам се, че си има стабилно семейство, а не се лута безцелно в жестокия бизнес на моделки като Виолета.
Петя не успя да блесне. Опит за ПР, ама слаба работа. Но пък не се и изложи. Ще гледаме какво ще стане с нея по-нататък.
Росито беше щастлива за 10 дни. Забавлява се, осъществява връзка с космоса. Колко малко му трябва на човек, за да е доволен.
Бизнесменът не ме впечатли с анцуга си.
Калин не ме впечатли особено.

Peace

Деси и Азис са много позитивни хора и ме зареждат с положителна енергия, може би затова гледах този сезон. Хората имат нужда вечер да си починат пред телевизора, а не да слушат сплетните и ругатните на Венета, дето разплаква съквартирантите и  им убива доброто настроение. 
Маги изглежда е  много сдържана и възпитана жена, но мисля, че реакцията и срещу Венета си беше съвсем на място и даже малко закъсняла.

Peace

Браво, момичета! Абсолютно съм съгласна и мисля, че всичко е вярно!

Общи условия

Активация на акаунт