VIP Brother 2 - 8

• 47 843
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 990
Оздравява Венета, оздравява...
И набира скорост  Laughing

калин не й спестява нещата в момента.

# 991
ммм, деси си танцува много добре. И аз искам тъй да мога.

А сега гледам как Венета се репчи и на Калин. Това никой човек не го умее. За мен е сценарий и актьорство.

# 992
венета продължава да е сигурна, че в понеделник няма да излезе. Защо така, толкова ли е самолюбива и не се усеща накъде вървят нещата  newsm78

и аз това си мислех   Rolling Eyes

# 993
Насила се репчи тя. Ей така за спорта. Може и да е в цикъл.
Бива ли да се карат за картофи и ориз  Laughing

# 994
ммм, деси си танцува много добре. И аз искам тъй да мога.

А сега гледам как Венета се репчи и на Калин. Това никой човек не го умее. За мен е сценарий и актьорство.
Това вече по денонощния ли? Че аз не съм на Евроком......а карта Икард не можах да намеря, пусто. Tired

# 995
  • София
Направи ли ви впечатление, че сам Тишо почна да укротява жена си да не налива излишно масло в огИня на Хрисито? Поне е земен, ако не друго......и се е научил как се лавира от първия Брадър. Twisted Evil

Мен ако питаш на ШишУ му се искаше да стане и да се включи в танците, ама с тази съскаща змия да себе си  Joy

# 996
  • София
Тази госпожа Христина трябва да влезне в публикациите "Как не трябва да се държим в обществото"!!!
Ужас!!! Стана ми много гадно като гледах тази вечер ВБ.

# 997
да, по денонощния. Операторите забравиха да обърнат камерите на нещо скучно и сега гледаме как Венета се репчи на Калин. Точно за ориз и картофи, дет вика Кейси.  Кой готвел, кой му се месел, кой миел чинии, абе битовизми.

# 998
Този танц на Деси не беше за предаването в 2000 часа. Само пилонът и липсваше  Mr. Green  Mr. Green
А дали така се представя, защото е номинирана?
Христина тотално се побърка.

това е от преди да бъде номинирана!!!!!!!мамите доста време го обсъждаха  Peace

# 999
Направи ли ви впечатление, че сам Тишо почна да укротява жена си да не налива излишно масло в огИня на Хрисито? Поне е земен, ако не друго......и се е научил как се лавира от първия Брадър. Twisted Evil

Мен ако питаш на ШишУ му се искаше да стане и да се включи в танците, ама с тази съскаща змия да себе си  Joy
Сссссссссссъглассссссссссссна ссссссссъм сссссссс тебе. newsm48
Абе тия, двамата, Тишо и Здравко, толкова ли си под чехъл според вас или заради камерите се стискат? newsm78
Ей тоя въпрос си задавам от едно известно време насам....ама отговор-не намирам. Thinking

# 1 000
да, по денонощния. Операторите забравиха да обърнат камерите на нещо скучно и сега гледаме как Венета се репчи на Калин. Точно за ориз и картофи, дет вика Кейси.  Кой готвел, кой му се месел, кой миел чинии, абе битовизми.

не е за това въпроса!
венета се пошегува с десислава, че е направила картофи, защото е номинирна.
миналия път правила салата, като била номинирана.
калин горе долу се опита да й обясни, че шегата й е била дебелашка.

# 1 001
ей, момичета,,незнам -може да сте го обсъждали--------обаче,,,аз не видях Деси да има целулит----??????или греша?????

# 1 002
ей, момичета,,незнам -може да сте го обсъждали--------обаче,,,аз не видях Деси да има целулит----??????или греша?????
Доста я позагледах, щото аз в момента се боря и с целулит, и с доста килца, ама наистина е супер гладка.....и стегната....евала, както и да го е постигнала.

# 1 003
Танцът на Деси ми хареса  Peace И въпреки,че бях една от първите тук,която казах,че е напълняла, си взимам думите назад   bowuu Изглежда много добре ( само малко коремче видях), без целулит,стегнато и хармонично тяло! Много повече хваща окото според мен отколкото Христина  Peace Тя горката се пънеше да танцува,но не и си получи много  Whistling

# 1 004
  • София
Не знам дали Тишо си е такъв, но определено ми се струва, че Здравко се сдържа за пред камерите, все пак един път я е играл тая игра.... Ако нямаше камери си мисля, че щеше да й тегли една на Христина и хич нямаше да му пука. То и сега не се видя да му запука особено.... Wink

На Тишо му се танцуваше с мацките, ама се спираше вътрешно, личеше му.

Мацки, моля ви, разкажете за спора между Калин и Венета, че не мога да гледам Нова +.
Венета пак ли яхна метлата?

Общи условия

Активация на акаунт