VIP Brother 2 - 8

• 47 907
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 960

Ако с това участие Азо удари десетката, какво оцели Венетка?newsm78

Може би още няколко нулички зад десетката, знае ли се? Money Money Money

# 961
  • E-CLM & CH-VD
Между другото, вчера като гледах сбитата версия на случилото се през седмицата, ми направи впечатление, че Венета много често казваше, че другите все с нея се оправдавали, все нея изкарвали виновна за това, че искат да напускат.  newsm78 Въобще, доста често го повтаряше.
Ако не греша, никой не е казал директно пред нея, че тя е проблема в къщата.
Откъде знае тя тогава как я представят навън? newsm78
Май й снасят инфо, но малко поизкривено.  newsm78

Шуши, точно 2 поста преди твоя са ти отговорили!!!!!!!

# 962
  • София
От сайта на Випа, копирано е с грешката  : За парите

Вента споделя пред Калин Вельов, че иска да победи. Тя е искрена и признава, че парите й трябват. Именно заради това Азис я е подразнил с влизането си, тъй като джобовете са му тъпкани с пари, а той иска още.

Какви неща интересуват това момиче! Кой с кого спи, кой си показва гащите, кой колко пере и се къпе, а сега и кой колко пари има! Как не й омръзна! Ами съжалявам, ама не мога да намеря едно нещо, за което да я харесам. Ако играе роля, то много кофти роля са й дали да играе-дребнава душа, все гледа в паничката на другия.

Точно казано. А ролята и е на по- грозната и по-некадърната, която се утешава с комплексарското твърдение, че всички красавици са к*рви продукт на пластични операции, всички богати хора са престъпници и всички известни личности крият зад лустрото поне няколко тъмни тайни и така до безкрай. Колко песимизъм и депресия лъха от всичките и твърдения, че се чудя как има сили да изкара деня. Какъв стимул има да работи и да живее щом живота е толкова несправедлив и всички хора са толкова гадни? Горката...

# 963
  • при Arctic Monkeys
май от тук нататък ни чака всемирна тъпотия. ще ги гледаме как ядат и спят. мисии няма ли да има newsm78

# 964
  • на село

Я, тя майка му симпатяга/ поне на тази снимка/.

# 965
  • СОФИЯ
Много мерси  Wink   bouquet

# 966
  • София
Малееееее нямаше ме 2 часа и като ви чета то много скучно бе. Темата закуца.
Спане, дремене, ядене ............ newsm09
Кво Венетка се опитва да се прави на жертва, та зрителите да я съжалят  hahaha е няма да и мине номера.

# 967
И защо няма да има мисии? Как ще си заработят бюджета?

# 968
гледайте след рекламите изпълненията на Христинка Simple Smile

на мен и стриптийза на Деси ми повдигна духа. Малкият също му се радва много Simple Smile

# 969
  • на село
Ристито не е по реда си, Деса се събличала заради мъжа ми - то пък един мъж  ooooh!

# 970
  • София
Такава тъпа ....няма, егати селяндурката проста!!!! #2gunfire Sick

# 971
уникални кадри!
"Христина решава, че не е подходящо облечена за знатната си компания"  Joy

сигурно целият екип на ВБ се търкаля така по земята от смях. всеки ден. Купоннннннн !

# 972
  • Варна
"Плувай, тати, плувай!"  Laughing
Ох, голям смях са сем. Здравкови.

# 973
  • София
Този танц на Деси не беше за предаването в 2000 часа. Само пилонът и липсваше  Mr. Green  Mr. Green
А дали така се представя, защото е номинирана?
Христина тотално се побърка.

# 974
Доста жени ще се радват на бурен семеен секс след изпълненията на Деси Слава тази вечер  Laughing

Поведението на Христина е на ревнива тийнейджърка, която е готова на всичко , за да привлече вниманието на хормонясалото си гадже, а то пък отиде да си легне ooooh!

Но пък кумът  е много впечатлен, как беше зачервил бузки и не спря да говори за нея, вярно "къде го чукаш, къде се пука"   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт