VIP Brother 2 - 8

• 47 948
  • 1 369
  •   1
Отговори
# 945
В интерес на истината, Венета започна да "играе" добре. Естествено, не ми харесва, но смени тактиката и започва да ми се струва опасна. Така дава и по-големи шансове на операторите...Но е възможно да е от болестта.
Какъвто и да е резултата обаче, всички видяха истинското и лице. Това е достатъчно.

# 946
Здравко кара Христина да го чеше по гърба Laughing

# 947
Голяма е тъпотия в къщата днес. Всички дремят. Почти не говорят. Ако е така до края, ще е скука и половина.

# 948
Голяма е тъпотия в къщата днес. Всички дремят. Почти не говорят. Ако е така до края, ще е скука и половина.
ами няма го Васко Laughing

# 949
ами няма го Васко Laughing
Дааа, това е истината...

# 950
  • София
Ще ги накарат да ни развеселят. Няма как да позволят такова скучновато шоу.

# 951
какво е казала маги на венета?

за лагерите - лошият лагер съществува сега, защото венета ги провокираше 13-14 дни преди това.
откакто спряха да й говорят тя няма и къде да се 'изявява' толкова.

венета вече не ми е интересна, не знам как не се уморявате да говорите все за нея.

мочта фаворитка  е маги.
но няма тя да спечели - бг иска простотии и сеир.

# 952

венета вече не ми е интересна, не знам как не се уморявате да говорите все за нея.

Laughing ако щеш вярвай тъкмо си мислех, че беше предложила няколко дена да не говорим за нея-съвсем честно... Peace

# 953
  • София
От гледащите в момента може ли да получим малко информация от Къщата в момента Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 954
  • София
От сайта на Випа, копирано е с грешката  : За парите

Вента споделя пред Калин Вельов, че иска да победи. Тя е искрена и признава, че парите й трябват. Именно заради това Азис я е подразнил с влизането си, тъй като джобовете са му тъпкани с пари, а той иска още.

# 955
На мен ми се върти в главата един съвсем различен въпрос.
Как ще се отрази участието в реали-то на Райково върхо рейтинга на собственното и предаване "Горещо"?
Дали ще налее вода във воденицата на "скандалната" водеща или големите нашенски звезди все по- често ще и отказват участия, визирам разбира се как в къщата сега е принудена да си хуртува със Здравко примерно?
Още повече, че сега по сателит на БТВ начални напъни прави едно ново предаване с водеща Нана, което спокойно би могло да стане алтернатива на Венеткиното, освен това си е взаимствано едно към едно като стилистика, макар и по-евтина.
Ако с това участие Азо удари десетката, какво оцели Венетка?newsm78

# 956
От сайта на Випа, копирано е с грешката  : За парите

Вента споделя пред Калин Вельов, че иска да победи. Тя е искрена и признава, че парите й трябват. Именно заради това Азис я е подразнил с влизането си, тъй като джобовете са му тъпкани с пари, а той иска още.

Венета май е най-бедната в този ВИП.

Бизнесменът от Варна има милиони.
Петя си има албум, издаден и добре продаващ се в чужбина.
Роси си има Иван.
Здравко си има хотел.
Христина си има Здравко.
Азис е пълен с пари.
Китайчето си има Азис.
Катя си има къща с басейн и градина.
Маги си има мутра.
Деси си има апартамент в Мадрид.

Калинко какво ли има? newsm78
Но при всички положения Венета има по-малко и от него! Thinking

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 19:26 от Marie-Antoinette

# 957
# 958
ТихиЯ и Калин играят голф, ДесиСлива и КатРина отиват да хапнат. Винетка не я дават много..Маги се върти в спалнята, детето щъка...
Егати тъпотията....
Ще спра да ги гледам...
Тишо предложи на Винетка да направи удар със стика, ама тя е доста болна, прегракнала...Не контактува изобщо с жените..Китаеца е също при голф-игрището, както и Мравко

# 959
  • СОФИЯ
Момичета къде беше интервюто с майката на АЗИС  newsm78 че се изгубих между страниците много бързо пишете #Crazy
КУ КУУУ , МОМИЧЕТА ЯВНО ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВИ ИНТЕРЕСТНА С ВЪПРОСА СИ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт